hadi ya kuzumm :))) benim çevremdede tam tersi yahu kadınlar erkekleri telef ediyorlarondan gerçekçi geldi bana valla :) bana kalırsa kadınlar erkekleri çok daha üzüyorlar :teselli:
aa ne güzel, bunu duyduğuma sevindim :jeyyar:
ben hep kadınlar üzülüyo sanıyodum, tamam o zaman kötü düşüncelerimi geri alıyorum zemuszemus
cok guzel bir dramdi izlemeyen varsa oneririmm
hem kitabini okumustum hemde filmini izlemistim izleyenler varmi acaba>
ben izlemiştim prensesim uzun zaman oldu ,aklımda kaldığı kadar güzel bir filmdi. iyi vakit geçirmiştim izlerken :)
bunuda gozyaslarima hakim olamadan izledigim filmdi
benimde uzun zaman oldu ama bende begenmisti sekerparem benim yerim senii:icecream:
Aslında film bile denemez. hiç bir konusu yok, baştan sona işkence . boş bir film bana kalırsa :sinifsinif:
hatırlattığın iyi oldu prensesim tekrardan izlemek isterim bu filmi opuyorumnanaktan
canim benim bazi filmler tekrar izlemek bile uzun zaman sonra keyif verio babilde bunlardan biri ortak begendigimiz bi film daha cikti :))) hihoyyythihoyyyt
evet prensesim aslında çook var ortak beğendiğimiz filmler, birde benim önerdiklerime göz atsan seveceksin ama ,daha hiç birini izlemedin
bir geyşanın anılarını ben de izlemiştim, ama kitabını okuduktan sonra filmi izleyince beklenti fazla oluyo, dolayısıyla ben istediğimi bulamamıştım. Ama kitap mükemmeldi opuyorumnanaktan
canim benim unutkanlik bende hat safhada sen bana film isimlerini mail olarak gondersen daha iyi olcak aksam ne yedigimi unutuyorum bu ara ilaclardan sanirim kuzum bi rec i izledim senin onerilerinden sanirim baskada yok((
haklısın kuzum takılıyorum ben sana ztn... nasılsa benim haftama gelindiğinde izleyeceksin tatlım ozaman yorum yaparsın yerimseniben
cok guzel bir dramdi izlemeyen varsa oneririmm
hem kitabini okumustum hemde filmini izlemistim izleyenler varmi acaba>
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?