En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

hadi ya kuzumm :))) benim çevremdede tam tersi yahu kadınlar erkekleri telef ediyorlar ondan gerçekçi geldi bana valla :) bana kalırsa kadınlar erkekleri çok daha üzüyorlar :teselli:

aa ne güzel, bunu duyduğuma sevindim :jeyyar:
ben hep kadınlar üzülüyo sanıyodum, tamam o zaman kötü düşüncelerimi geri alıyorum zemuszemus

bir geyşanın anılarını ben de izlemiştim, ama kitabını okuduktan sonra filmi izleyince beklenti fazla oluyo, dolayısıyla ben istediğimi bulamamıştım. Ama kitap mükemmeldi opuyorumnanaktan

evet prensesim aslında çook var ortak beğendiğimiz filmler, birde benim önerdiklerime göz atsan seveceksin ama ,daha hiç birini izlemedin

canim benim unutkanlik bende hat safhada sen bana film isimlerini mail olarak gondersen daha iyi olcak aksam ne yedigimi unutuyorum bu ara ilaclardan sanirim kuzum bi rec i izledim senin onerilerinden sanirim baskada yok ((

bir geyşanın anılarını ben de izlemiştim, ama kitabını okuduktan sonra filmi izleyince beklenti fazla oluyo, dolayısıyla ben istediğimi bulamamıştım. Ama kitap mükemmeldi opuyorumnanaktan

oyle canim kitaptan sonra beklenti daha yukseliyo kitabi olan filmlerde genelde boyle oluyo sekerim

canim benim unutkanlik bende hat safhada sen bana film isimlerini mail olarak gondersen daha iyi olcak aksam ne yedigimi unutuyorum bu ara ilaclardan sanirim kuzum bi rec i izledim senin onerilerinden sanirim baskada yok ((

haklısın kuzum takılıyorum ben sana ztn... nasılsa benim haftama gelindiğinde izleyeceksin tatlım ozaman yorum yaparsın yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…