ben bunu bulamadım( sen dediğin yerden mi indirdin tatlım
cok guzel bir dramdi izlemeyen varsa oneririmm
ben bollywood hayranıyım
en son dil bole hadippa filmini seyrettim şahaneydi hem komik hem duygusal hemde oyuncular süper danslarda çok güzeldi hint filmi sevenler kaçırmasın
diğer hint film favorilerimi sonra anlatırım
kesinlikle çok güzel bi filmdivereliniortak
brad pittin performansı süper ötesiydi bence..
Ben de izlemek istiyorum film, çocukken bile daha çok izlerdim. Sinema kültürüm yok ya:sinifsinif: Hemen başlamalıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
bencede canim benim vereliniortak
ben falcinin once kitabini okumustum sonra filmini izledim gercekten filmde oldukca etkileyiciydi tavsiyeederim bu arada izleyen varmi merak ettim
karabiber önce sevdiğin türlerden başla bence, daha sonra yeni bişeler denersin.. ne tarz filmler ilgini çeker söle, ona göre tavsiye edelim sana..
ben izlemedim cnm bunu..
prensesim gerilim dimi bu? bak huyumu bilion çok kanlı bişe olmıcak kaydirigubbakcemile3
karabiber şöle yazim ben sana: kanlı elmas, yeşil yol, forest gump, slumdog millonaire, makinist, yedi yaşam, soğuk dağ, esaretin bedeli, the guardian, V for Vendetta, italyan işi, çaylak, taken, bourne serisi, shooter, 21 , awake, sıkıysa yakala, boleyn kızı, umudunu kaybetme, ölümle yaşam arasında, benjamin buttonun tuhaf hikayesi
romantik olarak : the notebook, a walk to remember, tristan&isolde, becoming jane, sevgi fırtınası, sonsuz aşk, wicker park, jeux defaunts
gerilim : davetsiz, alacakaranlık, yolcular, tanrıdan gelen
romantik-komedi: kesinlikle belki, vegasta olanlar, van wilder..
yine kore filmlerini kesinlikle tavsiye ederim : my sassy girl, the classic, boş ev
bunlar aklıma gelenler cnm, yani benim film zevkime göre kesinlikle izlenmeliler.. tabi daha liste uzar ama aklıma geldikçe eklerim..
prensesim gerilim dimi bu? bak huyumu bilion çok kanlı bişe olmıcak kaydirigubbakcemile3
karabiber şöle yazim ben sana: kanlı elmas, yeşil yol, forest gump, slumdog millonaire, makinist, yedi yaşam, soğuk dağ, esaretin bedeli, the guardian, V for Vendetta, italyan işi, çaylak, taken, bourne serisi, shooter, 21 , awake, sıkıysa yakala, boleyn kızı, umudunu kaybetme, ölümle yaşam arasında, benjamin buttonun tuhaf hikayesi
romantik olarak : the notebook, a walk to remember, tristan&isolde, becoming jane, sevgi fırtınası, sonsuz aşk, wicker park, jeux defaunts
gerilim : davetsiz, alacakaranlık, yolcular, tanrıdan gelen
romantik-komedi: kesinlikle belki, vegasta olanlar, van wilder..
yine kore filmlerini kesinlikle tavsiye ederim : my sassy girl, the classic, boş ev
bunlar aklıma gelenler cnm, yani benim film zevkime göre kesinlikle izlenmeliler.. tabi daha liste uzar ama aklıma geldikçe eklerim..
Cnm benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan İçlerinde izlediklerim var ama baya zaman geçti tkr izleyebilirim.kaydirigubbakcemile5 Hepsini not aldım teker teker izleyeceğim.
romantik komedi seviosan sen uyurken gelin benim olucak polly gelince cik aramizdan tavsiye ederun izlemediysen tqabi caqnim
Bunları da not ettim prensesim sağolopuyorumnanaktan
yok bitanem kanli deill
Gerilim ve korku romanlarının Dünyaca ünlü,usta yazarı Stephen King'in,Richard Bachman takma adıyla yazdığı kitabından sinemaya uyarlanmış.
İyi bir koca ve sevgi dolu bir baba olan Billy Hallecek,Conneticut'da yaşamakta ve New York'da avukatlık yapmaktadır.Amerikan iyi yaşam'ın keyfini çıkartan bir kurban.Phalı bir ev,iyi bir aile ,itibarlı bir meslek...Normalden yirmi beş kilo fazlası var,otuz altı yaşında ve doktorunun sürekli hatırlattığı gibi kalp krizi riski altında.Ama günün birinde güney Conneticut'da bir çingeneye çarpması sonucu Billy Hallecek'in tüm yaşamı değişir.Bölgesel mahkemede sevimli bir yargıç ve dost bir şerif tarafından aklanmasına karşın hakında daha karanlık ve daha kötü bir karar alınmıştır.Ölen çingenenin babası Billy'e büyü yapıp onu lanetler.Ondan sonra bu kilolu adam ne yerse yesin ani bir şekilde zayıflamaya başlar.
Cnm benim çok teşekkür ederimopuyorumnanaktan İçlerinde izlediklerim var ama baya zaman geçti tkr izleyebilirim.kaydirigubbakcemile5 Hepsini not aldım teker teker izleyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?