En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

tamam bitanem sonra izlersin hosuna gidecegini dusunuyorum sonra yorumunu soylersin banada kuzumm

Bunları izleyeyim önce cnm onlara da bakarım nasılsa bol bol vaktim varopuyorumnanaktan Prensesiminkileri de ekledim ztn=)

Bunları izleyeyim önce cnm onlara da bakarım nasılsa bol bol vaktim varopuyorumnanaktan

karabiber cnmm eğer istersen ilerleyen zamanlarda sinema kulubüne katıl.. orda her hafta bir kişinin sunduğu 4 filmi oyluoruz ve en çok oy alan filmi izleyip kritik yapıoruz.. güzel oluor farklı filmlerle karşılıoruz film arşivimiz ve kültürümüz genişlio..

ay magic nasıl sıralamışsın takır takır
benim bu konuda hafızam çok kötü yaa, düşünsem direk aklıma gelmezler, hatırlatcak bişeyler lazım illaki, valla bravo sositososito

Hm güzel bi topikmiş cnm ama henüz bi kültürüm yok önce bi alt yapım olsun ki boş konuşmayayımkaydirigubbakcemile2 kendimi hazır hissettiğim zaman kesinlikle katılırımkaydirigubbakcemile5

ay magic nasıl sıralamışsın takır takır
benim bu konuda hafızam çok kötü yaa, düşünsem direk aklıma gelmezler, hatırlatcak bişeyler lazım illaki, valla bravo sositososito

kaydirigubbakcemile3 cnm aslında daha varda çok beğendiğim fimler bu saatte bukadar oldukaydirigubbakcemile3

benimde unuttuklarım çok aslında,3 dür kiralıorum filmi eve geliorum takıorum cdyi izlediğim film çıkıo:bbo: ne afiş ne isim kalmış aklımda:1ninca:

Hm güzel bi topikmiş cnm ama henüz bi kültürüm yok önce bi alt yapım olsun ki boş konuşmayayımkaydirigubbakcemile2 kendimi hazır hissettiğim zaman kesinlikle katılırımkaydirigubbakcemile5

cnm olurmu hiç ne boş konuşması, sonuçta bizde izlemediğimiz filmleri seçioruz ilk defa izlioruz ve beğenip beğenmediğimizi, hangi sahneler güzeldi yada gereksizdi oyuncuların performansı nasıldı vs bunları sölüoruz..

ama sen nezaman istersen ve nezaman kendini rahat hisediceksen ozaman gel katıl, kapımız açık opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:

Hmm anladım tamam cnm çok teşekkür ederimmopuyorumnanaktan

[/URL][/IMG]izlemeyen varsa izlemenizi oneririm guzel surukleyici bir filmdi
Konusu: Yuri Orlov ve ailesi Amerika ‘ya o çok küçük yaşlardayken göç etmiştir. Sıradan geçen hayatı yaşadığı bir olay yüzünden tamamen değişir. Uluslarası bir silah taciri olup, en önemli ordulara, diktatörlere silah pazarlamaya başlar.

Kardeşi Vitaly ile başladıkları bu işte az zamanda çok yol katederler. Ordulara, diktatörlere silah satmaya kadar uzanan kariyerlerinde Vitaly kardeşini yarı yolda bırakır. Ağır sorumluluklar ve sağlam bir yürek isteyen bu işi daha fazla kaldıramaz. Yoluna tek başına devam eden Yuri, hayallerinin kadınıyla evlenir ve çoluk çocuğa karışır ama ailesi onun bir nakliye şirketinin sahibi olduğunu sanmaktadır

bu fılmı ızleyen oldu mu kızla?aynı ısımle turk dızısı de cekılmıstı konusu yakındı ahu turkpence oynuyordu hatta ama tutmadı.. filmi nasıl sizce?

Son düzenleme:
izlemedim ama şimdi konusuna baktım hoşuma gitti, indirip izlicem ben bunu zemuszemus

son durak 4 izledim
ya bu tarz filmleri seviyorum ben ruyalarımda bile goruyorum ama vazgecemiyorum kaydirigubbakcemile3

ben çok beğenmiştim bu filmi kuzum.. sürükleyici bi filmdi.. zaten nicolas cage beğendiğim oyuncular arasında, başarılı performanslarından birini sergilemişti bu filmde de..:içelim:

biraz önce izledim.. aslında çok eski bi film, 4-5 sene kadar önce izlemeye başlamıştım ancak bitirememiştim.. bugün bitirdim..

film genel olarak güzel, sonuna kadar merakla izledim herkesten herşeyden şüphelendim, kandırmaca dekorasyona taksi sahnelerine vs hayran kaldım kaydirigubbakcemile3 ancak finalde farklı bişeler bekledim, daha can alıcı olabilirdi, o senaryoya (yani oyuna) yakışır bi final olmadı, onca yaşadığı olay "2 şampanya patlatıp happy birthday demek içinmiydi" dedirtti bana kaydirigubbakcemile3
genel olarak kurgu çok güzel, kafa yorduran bi film..

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canim gecen seneki dogum gununde ne demisti kardesi? herseyi olan birine ne alabilirsin ki..
buna vurgu yapmis oldular.. dogum gunu hediyesi adamin herseyi olmus oldu ertesi sene :)

asmin senmiydin the she miydi hatırlamıyorum ama gene yardımınıza ihtiyacım var.bir film arıyorum bir ara cnbc e de seyretmiştim . berber eşlerinin hayatları gibi bir adı vardı ama arattım bulamıyorum. yardım edermisiniz???konusu berber eşlerinin hayatlarıydı :)) komediydi bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…