En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

ya aslında diş hekimlerinin eşlerinin hayatlarıda olabilirmiydi diye aklıma geldi... öle ahım şahım bişi değil ama çok komik bi filmdi. diş drlarınıda aratıyorum şimdi..hatırlamıyorumki ne yapımı?? bir iki yıl evveldi

yeni ay;ı izledim ve onu izlerken geçirdiğim 2 2.5 saatime acıdım benim için tam bi fiyaskoydulmaz:

Gizli Gerçek.. çok güzel bi gerilim filmi tam benlikti yani, kansız vahşetsiz kaydirigubbakcemile3 ses efektleri çok güzeldi, kulaklık kullandığım için daha etkili oldu belkide çoğu yerde zıpladımakannehir

evet canim gecen seneki dogum gununde ne demisti kardesi? herseyi olan birine ne alabilirsin ki..
buna vurgu yapmis oldular.. dogum gunu hediyesi adamin herseyi olmus oldu ertesi sene :)

gerçekten çok güzel bi kurgusu var, ilk başta hadi cnm dedim onca olay bunun içinmiydi falan, ama verilen mesaj harika gerçekten kaydirigubbakcemile3

kızlar savas tanrısını benimde favori filmlerim arasındadır vereliniortak

demin "No Country For Old" izledim ... Javier ın mumkemmel oyunculugu dısında ne yazık kı filmden hiç tat almadım fazla yorum yapasım bile yok

biraz geç oldu ama ugly truth u izledim şimdi, şu iç çamaşırını merak etmedim değil:kedi::roflol::roflol:

benim iki kere izledigim filmlerden biri game cok guzel surukleyici bol surprizli bi filmdi bayilmistimm

ugly truth biraz önce msnde bi arkadaşımda söledi banya çok eğlenceliymiş sanırm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…