evet canim gecen seneki dogum gununde ne demisti kardesi? herseyi olan birine ne alabilirsin ki..
buna vurgu yapmis oldular.. dogum gunu hediyesi adamin herseyi olmus oldu ertesi sene :)
kizlar harika bi animasyondu bugun izledim.izlemeyen varsa mutlak izlesinler bayildim
biraz geç oldu ama ugly truth u izledim şimdi, şu iç çamaşırını merak etmedim değil:kedi::roflol::roflol:
malice ve prensesin bana verdiği animasyon ödeviydi bu, hala izlemedim :kedi:
biraz önce izledim.. aslında çok eski bi film, 4-5 sene kadar önce izlemeye başlamıştım ancak bitirememiştim.. bugün bitirdim..
film genel olarak güzel, sonuna kadar merakla izledim herkesten herşeyden şüphelendim, kandırmaca dekorasyona taksi sahnelerine vs hayran kaldım kaydirigubbakcemile3 ancak finalde farklı bişeler bekledim, daha can alıcı olabilirdi, o senaryoya (yani oyuna) yakışır bi final olmadı, onca yaşadığı olay "2 şampanya patlatıp happy birthday demek içinmiydi" dedirtti bana kaydirigubbakcemile3
genel olarak kurgu çok güzel, kafa yorduran bi film..
hangi iç çamaşırı diyorum, titreşimliyi mi :icecream::roflol:
ugly truth biraz önce msnde bi arkadaşımda söledi banya çok eğlenceliymiş sanırm
henuz izlemedim ama kesinlikle izlicem
benim iki kere izledigim filmlerden biri game cok guzel surukleyici bol surprizli bi filmdi bayilmistimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?