En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bunu bana yapma prensessss delikafadulden
:asigim: :asigim: P:S. I love you filminde nasıldı ama :asigim:

ben bide hayvan olumleri veya yaralanmali filmlere dayanamiorum bi paket mendil gidio bende

2012,
melekler ve şeytanlar
akıl oyunları
kehanet şiddetle tavsiye olunur.:lepi::lepi::lepi:

pardon üç kez aynı şeyi yollamışım...:kedi:

Son düzenleme:
Kod:
oğlanı hiç seyretmemişim ben hiç bilmiyom ((
kızı greys anatomiden hatırlıyom. öldümü o sonra bayağı eskileri veriyo şimdi tv..

yok olmedi canim kanser tedavisi gordu simdi isinin basinda bakalim sonra neler olcak
karavanda yasiolar kocasiyla ama ayilar cikinca tasinma karari aldilar

Yapım: 1993 , Fransa
Tür: Komedi , Romantik
Alexandre Jardin’in kendi kitabından uyarladığı Fanfan; aşkın ömrünü, evliliği ve ilişkilerin giderek monotonlaşmasını, tutku dolu bir aşk hikayesi çevresinde anlatan hoş bir romantik masal. Beş yıllık bir ilişkinin ardından evlilik planları yapan Alexandre’ın, Fanfan’la tanışması sonrasında değişen hayatını anlatan bir film.

yıllaaaaaar önce izlemiştim. şimdi yeniden izledim
romantik film izlemek isteyenler tavsiye ederim. harika bir filmdi.

izlemekte gec kaldigim bi filmdi ama samantanin olumune agladim cok guzel kopecikti gerci film icabi ama yinede su hayvan olumleri beni cok etkilio

sıcak sıcak yorumumu yapayım dedim..

6/10 luk bi film benim açımdan..
aslında konu çok güzel, ama malesef okadar ağır işlemişlerki :umursamaz:

sonuçta dram türü olduğu için ağır olması normal diycem , ancak gereken duyguyu verememişler.. ben hissedemedim bitürlü..

oğullarını kaybetmiş bi karı-kocanın acısı vasat bi şekilde işlenmiş, soundtracklerle çok daha dramatik olabilirdi ama oda yoktu..
malzeme güzeldi, ancak ortaya çıkan ürünü beğenmedim pek..

aklınıza izliycek film gelmezse, merak giderme amaçlı izlenebilir..

Magic sen filmciye verdin mi siparişi?
Indi bende oasis bu akşam.
Ama bu akşam bi melankoliye bağladım, ağlak bi durumdayım, çok fena bi aşk filmi izleyesim var, kore yapımı olsun şöyle salya sümük ağlıyım istedim ama o oasise güvenemedim tecavüz sahnesi yüzünden :gitme:
Boş ev ve cyborg girl iniyo, bir an önce biterse onlardan birini izlemek istiyorum :hulya:

cnm diğer topiğe yazmadım kore filmi değil die..

izlemediysen eğer "a walk to remember" çok güzel bi aşk filmidir yerimseniben

o kore filmi ya diyecektim "a moment to remember"a çağrışım yaptı direk, ki ben kore filmleriyle bununla tanıştım sanırım.
Ama konusuna baktım "a walk to remember" izlememişim, çok da iyi yorumlar almış, hemen ekliyorum listeme opuyorumnanaktan

kizlar bugun izledim gayet eglenceli bi filmdi dugun savaslarini izleyenler pisman olmucak full housedaki yakisikli amca oynuyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…