En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

dün gece saw a gittim
ilk giris koltuklari tirmaladim icimtitredi.. sonra sakinlesti film.. guzeldi.. serinin güzelfilmlerindendi bence... bicok yerde seyirciyi sasirtmayi basardilar

hafta ici madagascar 1 ve 2 yi izledim
can sikintisina deva kesinlikle

http://farm1.static.flickr.com/148/353615735_1d4cd05964_o.jpg

bos ev gerilim sanmistim isminden ama deilmiss kaydirigubbakcemile3

prensesss ben de sabaha karşı izledim boş evi :hulya:
ben aşk filmi sanarak izlemiştim ama akannehir

cok gec oldu ama ben dün GÜNEŞı GÖRDÜMÜ izledim cok güzeldi ya
ben aslında önyargılı davrandım mahsun film yapsa ne olur gibisinden ama nuri bilge ceylan vari bir film izledim
harikaydı
hala benim gibi izlemeyenler var ise mutlaka izleyin

evet şu boş evi izleyin de eleştirelim heo beraber çok ilginç bi film.
gonca bende önyargıyla izlemiştim ama gerçekten güzeldi kaydirigubbakcemile5

bu sanirim bi kadin iki erkek arasinda kalio afisten oyle izlenim edindim artik ne kadar dogru bilemirum

prenses değişik bi film.
başrolde bu kız ve çocuk var.
Fim boyunca kız 2 cümle konuşuyor, çocuk hiç :1ninca:
Bunların dışındaki oyuncular az da olsa konuşuyolar.
ızleyin yani, spoiler vermiyim
sonra tartışalım

Kendine ait bir hayatı olmayan, diğer insanların yaşamına, kendi yöntemleriyle ortak olan bir adam... Yardıma ihtiyacı olan genç bir kadın...

Tatile giden insanların boşalttığı evlerini kullanarak yaşayan ve karşılığını kendince, bozulmuş ev aletlerini onararak ödeyen tuhaf bir adamın hikayesi Boş Ev. Yine böyle bir misafirliği sırasında kaldığı evde yalnız olmadığını fark eder. Evde kocası tarafından işkence gören genç bir kadınla karışılaşan adam şaşkındır. İlk başta birbirlerinden çok farklı görünen bu iki insan giderek yakınlaşır ve aralarında sıradışı bir ilişki başlar.

Sinemanın görsel gücünü kullanmayı büyük bir ustalıkla başaran Kim Ki-Duk'un Boş Ev'i, bunu en iyi kanıtladığı filmlerinden biri.

hakketen ilginc pek sessiz bi film desene canim enteresanmis

Kız Kardeşimin Hikayesi

Dün gece izlediğimiz 3 filmden biri
Psikolojik dram
Yer yer hayatı sorgulatıyor
Ben ve eşim konuyu çok beğendik tavsiye ederiz

Pek ağlayan biri değilimdir
Sırf ağlamadığım için kına gecemde o uyuz piyanistin bet sesiyle
kına türküsünü yarım saat dinledim
Ama hislendim güzel bi filmdi

normalde ben de ağlamam, bi duruma yada olaya ağladığım görülmemiştir ama bu filmler çok fena ağlak yaptı beni mafoldumben
prenses kendimden şüohe etmeye başladım da ondan soruyorum siz de ağlıyo musunuz diye

Pek ağlayan biri değilimdir
Sırf ağlamadığım için kına gecemde o uyuz piyanistin bet sesiyle
kına türküsünü yarım saat dinledim
Ama hislendim güzel bi filmdi

ben dayanamiorum canim hastaliklarda olumlerde hayvanlarin yaralanmalarinda veya olumlerinde hemen inio yaslar gozummden kuzumm

agliorum valla ben canim sorma agla agla mahvoluorum bazen
kitap okurken bile aliorum dewey isimli kitap vardi nasil agladim bilemezsinn

türkler cıldırmıs olmalı ,ööööööö

çok kötü..sırf türk fılmı kazansın dıye gırdım ama hıc begenmedım sadece ,işkwncw sahnelerı komikti

her hafta sınemaya gıdıyoruz bız ,cok sevıyorum esımle sınema da fılm ızlemeyı ,eve gelene kadar yorum yapmayı ..

abime gidicem ,bu hafta ıcı de ,guzel olacagını umuyorum.

bu bolume neden daha once gelmedım kı ben CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…