En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Prenses iyi bari yanlız değilmişim, tuhaf hissetmeye başlamıştım kendimi.

Ay sumakk ben de son 1 senedir sinemada izlersem türk filmi izliyorum. Senelerce çok para kazandırdım hollywood sinemasına, ayy kıbrıstayken unutmam, sinemaya gider yeni film gelmedi diye geri dönerdim, vizyona giren filmler yetişemiyodu hızıma akannehir Ama artık akıllandım, bekliyorum torrentını filmlerin, izlemek istediğim türk filmlerini gidip izliyorum sinemadakaydirigubbakcemile2
Ammaa peyker açıkalının olduğu filmi de gidip izlemem, naptın kuzum sen :gitme:

selam güzel bayanlar... cuma günü vizyona giren adını sen koy filmine giden varmı içinizde.. yada fragmanını izleyen.. filmin sonunda çalan şarkı beni bnden aldı resmen ama film eksikti biraz yarım kalmış gibi geldi bana ama yinede izlediğime pişman değilim melis birkanı çok beğenyorum.. sırf onun için izlenilesi olmuş...

zodiac... kurgu çok güzel beğendim..

akıllıca kullanılmış kodlar vs çok hoştu, zaten severim ipuçlarından yola çıkarak olay çözmeli katil bulmalı filmleri.. ama farkettimde artık süpriz sonlu filmleri izlemekten herkesten şüphelenir olmuşumakannehir katili bulmaya çalışan cool köşe yazarından bile şüphelendim biara :bbo:

neyse, sonuç olarak güzel bi film, ama fazla uzatmışlar 2.5saat, biraz daha kısa olabilirdi..

Yok canım okumuştum daüde azcık
Magosada kalıyodum, sen oralı mısın okudun mu sende?

iyi dayanmışsın, ben yaşayamadım :1ninca:
Gerçi ben 2000de fala ordaydım, hiçbişey yoktu sonradan çok gittim hareketlendi, illgi alanıma girdi :jeyyar:
Benim zamanımda kale içinde bir alkollü bir alkolsüz restoran, bir bar vardı, sinema tek zevkimdi o da film gelmedi diye geri dönerdim, düşün yani köyden bi farkı yoktu. Okuyanların falan tipinden bahsetmeme gerek var mı bilmem.
Yanlış zamanda bulundum, çok pişmanım mafoldumben

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi ben şanslıyım o konuda, 2004 de gittim 2008de döndüm.. yani tam cafcaflı zamanlarında bulundum, ve çokta severim kıbrısı, gitmeden öncede hep merakım vardı zaten denizine ve tarihine...

ya en tenha yeriydi lefkoşa ama orasıda çook değişti, dereboyu caddesi eğlence yerleriyle restorantlarla doldu taştı..

güzel yerindeymişsin sen, ben okul olmadığında her fırsatta ya girnede yada magosadaydım, daha çekici geliodu bana deniz olduğu için.. (deniz hastası bi tipim, ruhum dinlenio gece gündüz baktıkça:1ninca:)

okuldki tip olayına katılıorum kaydirigubbakcemile3 ben ilk gittiğimde "hönkkk" oldum..
neyseki sonradan ondada düzelmeler oldukaydirigubbakcemile3

nijeryada bile o kadar nijeryalı yok di mi kaydirigubbakcemile3

Yabancıları geçin, bizim burdan giden tipler hep rahatsızdı. Aile baskısından kopan gelmiş, normal puanla hiç biyeri tutturamayan parayı basan gelmiş ki bunlar görgüsüzler oluyo, burslular zaten geneli asosyal, yerlileri desen ingiliz özentisi. Ayy çok acayipti çook akannehir

Magic sen hakkaten kıbrısın kıbrıs olduğu zamanda gitmişsin.
Benim zamanım öyle böyle değildi.

ayy benım esımde askerlıgını kıbrısta yapmıstı ,2004 yılında ..

pek begenmemıstı ,gercı asker ya altın kafeste olsa begenılmezdi kaydirigubbakcemile3

ben en cok konusmalarını begenıyorum kıbrıslıların ,bir de gemilerini :))

theshe hep arkadaslar yuzunden yok gulermışiz de bılmem ne de ,

peker acıkalın bir
safak sezer iki :umursamaz:

nijeryada bile o kadar nijeryalı yok di mi kaydirigubbakcemile3

ayy sorma gece görünmüolardı, karşıdan gören pantolon tshirt yürüo zanneder kaydirigubbakcemile3

kız öle deme bende bursluydum :roflol: theshe gerçekten öle, kopuk kopuk tipler, okulda bi bakıodum altında 100-150binlik araba aileden ve okuldan bi haber takılıolar öle..

burslu mühendislik okuyan bi çouk vardı, odası "akıl oyunlarındaki adam" gibi kağıtlarla doluydu, formüller şemalar kafamçokkarıştı

sonra sonra düzeldi, 2005 çok daha güzeldi okul ve öğrencileri açısından...

sumak o izleyelim diyenler eminim erkektir, hep erkekler böyle abuk şeyleri seviyo nedense :umursamaz:

magic ne alınıyosun hemen yaa, benim zamanımda öyleydi işte kaydirigubbakcemile3
Zaten benimle birlikte gelen 5 arkadaşım daha bıraktı benimle aynı dönemde :sinifsinif:
2 kişi kaldı okudu :sinifsinif:
Suyumuz yoktu, dükkanlar kapanırdı susuz kalırdık, bi grev olurdu hayat dururdu, bankamatikler bile çalışmazdı o derece, ay neleri hatırladım yaa :bbo:
Bu yaşımda olcaktım kii anasını ağlatırdım ama işte mafoldumben

Neyse şimdi şikayet falan etmesinler bizi konuyu saptırıyolar diye :umursamaz:

yok cnm alınırmıyım hiç, esprik yapıorm:roflol: yoksa aynı şeyleri bende gördüm malesef :umursamaz:

ara ara yokla sen kıbrısı :jeyyar: :jeyyar:

neysem topiğe dönelim evet..

ne dicem kızlar şöle çok acaip bi aşk filmi sölermisiniz bana yada dram, yarın alim.. hatta sağlam psikoloik-gerilim biliosanız oda olabilir.. yani bu üç türden olmalı ama çok etkilemeli kaydirigubbakcemile3

canim izlemediysen romantik komedi gelin benim olucak
dram azmin zaferi tas meclisi sark vaatleri
gerilim iz dehset treni
son gunlerdeki izlediklerimden aklimda kalanlar gulum

psikolojik olarak buda guzeldi tatliskom

prensesim beğendim ben, biraz fazla uzatmışlar, onun haricinde hoşuma gitti.. ben seviorum şifre çözmeli ipuçlarını takip ederek kişilere ulaşma çabalı filmleri.. davinci şifresi melekler şeytanlar çok hoşuma gitmişti mesela, yabancı dizilerde bile tercihim o yönde oluo, cold case, without a trace gibi..

begenmene sevindim saripapatyam benim bende zohana bulasmayi izledim guldum iyi oldu canim:)

canim izlemediysen romantik komedi gelin benim olucak
dram azmin zaferi tas meclisi sark vaatleri
gerilim iz dehset treni
son gunlerdeki izlediklerimden aklimda kalanlar gulum

psikolojik olarak buda guzeldi tatliskom

gelin benim olucak izledim prensesim çok güzeldi, bende üniversitede yakın arkadaşım dediğim kişiyle nişanlı olduğum için daha bi hoşuma gitmişti konusu :kedi: kaydirigubbakcemile3

dehşet treni ve izi izleyemem kesip biçiolar filmlerde akannehir

saklambaçıda izledim..

azmin zaferi taş meclisi şark vaatleri izlemediklerim, baya bi etkileyicimi bunlar prensesim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…