Yok canım okumuştum daüde azcık
Magosada kalıyodum, sen oralı mısın okudun mu sende?
iyi dayanmışsın, ben yaşayamadım :1ninca:
Gerçi ben 2000de fala ordaydım, hiçbişey yoktu sonradan çok gittim hareketlendi, illgi alanıma girdi :jeyyar:
Benim zamanımda kale içinde bir alkollü bir alkolsüz restoran, bir bar vardı, sinema tek zevkimdi o da film gelmedi diye geri dönerdim, düşün yani köyden bi farkı yoktu. Okuyanların falan tipinden bahsetmeme gerek var mı bilmem.
Yanlış zamanda bulundum, çok pişmanım mafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dediğin gibi ben şanslıyım o konuda, 2004 de gittim 2008de döndüm.. yani tam cafcaflı zamanlarında bulundum, ve çokta severim kıbrısı, gitmeden öncede hep merakım vardı zaten denizine ve tarihine...
ya en tenha yeriydi lefkoşa ama orasıda çook değişti, dereboyu caddesi eğlence yerleriyle restorantlarla doldu taştı..
güzel yerindeymişsin sen, ben okul olmadığında her fırsatta ya girnede yada magosadaydım, daha çekici geliodu bana deniz olduğu için.. (deniz hastası bi tipim, ruhum dinlenio gece gündüz baktıkça:1ninca:)
okuldki tip olayına katılıorum kaydirigubbakcemile3 ben ilk gittiğimde "hönkkk" oldum..
neyseki sonradan ondada düzelmeler oldukaydirigubbakcemile3
nijeryada bile o kadar nijeryalı yok di mi kaydirigubbakcemile3
Yabancıları geçin, bizim burdan giden tipler hep rahatsızdı. Aile baskısından kopan gelmiş, normal puanla hiç biyeri tutturamayan parayı basan gelmiş ki bunlar görgüsüzler oluyo, burslular zaten geneli asosyal, yerlileri desen ingiliz özentisi. Ayy çok acayipti çook akannehir
Magic sen hakkaten kıbrısın kıbrıs olduğu zamanda gitmişsin.
Benim zamanım öyle böyle değildi.
yok cnm alınırmıyım hiç, esprik yapıorm:roflol: yoksa aynı şeyleri bende gördüm malesef :umursamaz:
ara ara yokla sen kıbrısı :jeyyar: :jeyyar:
neysem topiğe dönelim evet..
ne dicem kızlar şöle çok acaip bi aşk filmi sölermisiniz bana yada dram, yarın alim.. hatta sağlam psikoloik-gerilim biliosanız oda olabilir.. yani bu üç türden olmalı ama çok etkilemeli kaydirigubbakcemile3
prensesim beğendim ben, biraz fazla uzatmışlar, onun haricinde hoşuma gitti.. ben seviorum şifre çözmeli ipuçlarını takip ederek kişilere ulaşma çabalı filmleri.. davinci şifresi melekler şeytanlar çok hoşuma gitmişti mesela, yabancı dizilerde bile tercihim o yönde oluo, cold case, without a trace gibi..
canim izlemediysen romantik komedi gelin benim olucak
dram azmin zaferi tas meclisi sark vaatleri
gerilim iz dehset treni
son gunlerdeki izlediklerimden aklimda kalanlar gulum
psikolojik olarak buda guzeldi tatliskom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?