gelin benim olucak izledim prensesim çok güzeldi, bende üniversitede yakın arkadaşım dediğim kişiyle nişanlı olduğum için daha bi hoşuma gitmişti konusu :kedi: kaydirigubbakcemile3
dehşet treni ve izi izleyemem kesip biçiolar filmlerde akannehir
saklambaçıda izledim..
azmin zaferi taş meclisi şark vaatleri izlemediklerim, baya bi etkileyicimi bunlar prensesim?
yok cnm alınırmıyım hiç, esprik yapıorm:roflol: yoksa aynı şeyleri bende gördüm malesef :umursamaz:
ara ara yokla sen kıbrısı :jeyyar: :jeyyar:
neysem topiğe dönelim evet..
ne dicem kızlar şöle çok acaip bi aşk filmi sölermisiniz bana yada dram, yarın alim.. hatta sağlam psikoloik-gerilim biliosanız oda olabilir.. yani bu üç türden olmalı ama çok etkilemeli kaydirigubbakcemile3
kızlar film bakınırken gördüm, 1.5 sene önce izlediğim bi filmdi.. sürükleyici ve kurgusu çok güzel bi film.. giriş bölümünde 8 farklı gözden olayın nasıl gerçekleştiği anlatılıyor, gelişmede heyecan aksiyon tavan yapıo ve güzel bi finalle film bağlanıor.. izlemeyenlere tavsiye ederim...
prensesim malicem her 2 filmde izlemediklerimden, baktım yorumlarda çok güzel.. yarın alıcam, tşk ediorummm a.s.
Pişt sarışın çilli filme ara ver safari yapalım, atla
Yav eşim film delisi şu son eklediğini göstersem beğenir mi ki?
prensesim malicem her 2 filmde izlemediklerimden, baktım yorumlarda çok güzel.. yarın alıcam, tşk ediorummm a.s.
ben de lostun jacki için izlemiştim sevmiştim vantage pointi zemuszemus
yavrım yalnız dogville'i izlerken sıkılma ihtimalin de var çünkü film bi tiyatro dekorunda çekiliyor aslında asıl güzelliği o, sen izlerken mekanı kendi kafanda hayal ediyorsun, ama sabret hele, hemen kapatma sonunda pişman olmycaksın yerimseniben
ben seninle safaride film çekerim yıwrimmm:roflol:
vala bence kesin beğenir hulyaaaamm, erkekler daha merakli aksiyon filmlerine zaten..zemuszemus
kararsız kalıodur izlemekte kaydirigubbakcemile3
öle safarilerde gezmesi değil kalk iş yap :mymeka: :roflol:
öpüorum hulyaaaam ii gecelerrr opuyorumnanaktan
:jeyyar: :jeyyar:
tamam kuzum, sonuç güzel olsunda sorun değil kaydirigubbakcemile3
ya bu filmin türkçesi ne olarak çevrilmiş? kasabamı? köpek kasabasımı ne kaydirigubbakcemile3 benim kiraladığım yerdeki filmler hep türkçe dublaj, isimleride aynı şekilde.. ben kendim türkçeye çevirip sölüorum kimilerini anlamıolar, çünkü öle garip türkçe isimler koyuolarki filme ingilizcesiyle alakası yok :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?