En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Peki, izleyenlerin bir kısmını (özellikle ABD’lileri) filmden nefret ettirip, diğer kesimi kendine hayran bırakan yönü nedir Dogville’in?

valla ben bi türk olarak seviyorum bu filmi abdlileri bilemem belki de aynayı kendilerine çevirmekten korkuyorlardır çünkü bi çok insanı rahatsız edecek şeyler var özellikle sonlara doğru, ama benim beğendiğim insan denen yaratığı tüm çıplaklığıyla ne eksik ne fazla anlatmış olması.. beğenmeyen arkadaşlarım ise çekim teknikleri, filmin uzunluğu, sıkıcılık gibi sebeplerden dolayı beğenmedi. bu filme 3 saati çok görenler var ama bence daha kısası olmazdı. sen nesini beğendin prenses ya da beğendin mi merak ettim CADIARZU

nicole kidman süper oynamış zaten bu filmde, benim de çok beğendiğim bi kadın olur kendileri :lepi:

evet cnm özel isim ancak türkçeye çevirirken onu bile değiştiriolar, geçenlerde george clooney den bi film izledim, orjinal adı "micheal clayton" (yani filmdeki clooneyin canlandırdığı karakter) ama türkçeye "avukat" olarak çevrilmişkafamçokkarıştı

zaten ben genelde alt yazılı filmleri severim ve tercih etmeye çalışırım.. dublajda hislerin kaybolduğunu düşünüorum, bazende kullanılan sesler hoşuma gitmio, hemde ingilizceme katkı sağlıo ii oluo o açıdanda..

kiraladığım yerde filmlerin %90ı türkçe dublaj malesef:sinifsinif: inşallah bulabilirim...

indir diycem ama net kotalı galiba :sm_confused: inşallah bulursun valla.. evet öyle kıl çeviriler çok fazla yaa, nothing hill diye bi film vardı ya onu da aşk engel tanımaz diye çevirmişlerdi kaydirigubbakcemile3

evet ya kotalı, ben okuldayken annemlerin bağlattığı neti kullanıorum, onlarada yeter size die kotalı bağlamışlar :mymeka: geçicem sınırsız ama sözleşme oluomuş onu bekliorum..

bakalım bulurum inş..

süper çeviriolar ya, ingilizcemden şüphe duyuorum onları okudukça, kendimi kötü hissediorum benmi bilmiorum acaba die :roflol:

başka film varmı tavsiye malicem ya :kedi:

ooooo bende bu filmi cok begenmıstım seninle film zevklerimiz uyusuyor gibi :içelim:

çok film var ciciş zemuszemus haftaya anket sırası bende mesela orda ne seçilirse seçilsin hepsini izle bence sositososito onun dışınca eğlenmek gülmek oynamak istiyosan "black cat white cat"i izle, bunu olduğu gibi çevirmişler "ak kedi kara kedi" :)) "dead man walking"i izleyebilirsin dram filmi.. yine bi dram olarak lorenzo'nun yağı'nı izleyebilirsin tvde de çok dönmüştür.. hani bi ara bi haber çıkmıştı amerikada lisede 2 öğrenci katliam yapmıştı işte onu anlatan "elephant"var hepsi bire bir gerçektir filmin o yüzden çok etkileyici.. efendiiiim bi de chicago'yu izlemediysen hemen koş al

ooooo bende bu filmi cok begenmıstım seninle film zevklerimiz uyusuyor gibi :içelim:

livimmmkaydirigubbakcemile5

süperrrrrdelikafadulden
tşk ediorum şekerrr:hulya:

magiclowe önerdi ben ondan önce izledim kaydirigubbakcemile2
Kore yapımı Oasis

Ben beğendim. Korkumuz tecavüz sahnesiydi ama alakası yok, çirkin başladı midem dayanmaz dayanmaz kapatırım dedim. Evet filmin içinde cinsellik var ama göze batan türden değil, hatta ilginçtir, biri bedensel biri zihinsel engellinin yaşadığı cinsellik gayet de estetikti. A dostlar koreliler yine aşkı anlatıyo
Çok etkilendiğim 2 sahne vardı, izleyen olursa sonra söylerim gamyoncuiremsu

Sinemalar sitesinin film tanıtımı çok kötüymüş hakikaten, hiç alakası yok :mymeka:
Bu da doğru düzgün yapılmış bi tanıtımı;
En doğal ve en gerçekçi haliyle Vaha'nın ifade ettiği aşkın kuralları bunlar. Bu film toplum dışına itilen âşıkların dramını anlatıyor. Jong-du, hafif zihinsel geriliği yüzünden, ailesine hep sorun yaratmıştır. Alkollü araba kullanırken kaza yapmış ve bir adamın ölümüne neden olduğu için hapse girmiştir. Hapisten çıkınca, kazada ölümüne neden olduğu adamın ailesini ziyarete gider ve adamın engelli kızı Gong-ju'dan çok etkilenir. Ailesi Gong-ju'yu terk edince, aralarında herkesten gizledikleri yoğun bir ilişki başlar

:dilcikar:

yılmaz erdoğan'ın neşeli günler filmine gittik.tavsiye ederim.
çok doğal,komik ve anlamlı bir film olmuş.

notebook izledim çok güzeldi. çok romantik birfilmdi.

yeni ayı da izledim. o da güzeldi

Bende sinemada en son Alacakaranlık yeni ay izledim
Bayramdan önce tesadüfen evde ilk filmini seyretmiştik
Bayramda sinema afişlerinde görünce izleyelim dedik
Daha iyi bi planımız olmadığı için seyrettik
O kadar da pişman olmadık
Eşimle benim için o salonda oturup el ele bi film seyretmek bile yetiyor bize
Çok büyük beklentilerle girmiyoruz filmlere
Dün akşam da evde İşkence odasını seyrettik
Sonu bazı soru işaretleri bırakıyor ama güzel filmdi

7 Kocalı Hürmüz - Biraz edepsiz ama çok eğlenceli bi filmdi.. açık bi sahnesi yok sadece konuşmlarda geçen ufak küfürler var.. nurgül yeşilçay ve gülse birsel harikaydı.. tavsiye ederim!!

ayyy beğendin demekkkk bende izlicemm ozamannn delikafadulden
çok ii ya, yorumun gayet rahatlatıcı olmuşkaydirigubbakcemile5

buarada gerçekten bu 2 tanıtım çok farklı, diğerinde olayı tecavüze kitlemişler itici olmuşlmaz: bu çok daha güzel bi tanıtım...

izleyip izlememe konusunda kararsız kaldım önce, ama şimdi diorumki iyiki izlemişim...

puanına bakarsanzı 6.0 - 6.4 ama yorumlar çok güzel, bitanede ben eklim o güzel yorumlara, gerçekten çok güzel bi hikaye.. dostluk üzerine güzel bi film.. ara arada aksiyon var.. sonunda gözlerim dolu dolu oldu :gitme:

Son düzenleyen: Moderatör:
sende çok seviyosun hayvanları demi canım benimde köpeğim var bikeresinde bacağını araba ezmişti hayatımın en kötü günleriydi allahtan şimdi çok iyi tosunum=)

cok ama cok seviorummm canim filmlerde gercek olmadigini bildigim halde yuregim dayanmio yaaralanmalarina olmelerine guzelcim
tosununa araba carptii demek cok uzuldum gecmis olsunn cok sukurki kotu gunler geride kalmis allah bidaha gostermesin tatlimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…