Bende sinemada en son Alacakaranlık yeni ay izledim
Bayramdan önce tesadüfen evde ilk filmini seyretmiştik
Bayramda sinema afişlerinde görünce izleyelim dedik
Daha iyi bi planımız olmadığı için seyrettik
O kadar da pişman olmadık
Eşimle benim için o salonda oturup el ele bi film seyretmek bile yetiyor bize
Çok büyük beklentilerle girmiyoruz filmlere
Dün akşam da evde İşkence odasını seyrettik
Sonu bazı soru işaretleri bırakıyor ama güzel filmdi
Naked ' i izledim sonunda Malice öncelikle tavsiye için saol. aralarda kalmış bu filmi sen önermesen bulup izlemeyebilirdim.
İzlerken tıpkı bende senin gibi pause yapıp altyazıları kaçırmamaya çalıştım diyaloglar çok etkileyici. dibe vuranların hikayeleri sanki film süresi boyunca seni içine alıyor ve o hayatı yaşıyormuş hissi veriyor, film bitiminde bir süre kendime gelemedim. kara mizah olarakta çok iyi bir örnek yer yer güldürüp uzunca düşündüren bir senaryo. İngiliz filmlerinin samimiyetini ve aynı zamanda çelişkili o soğukluğunu ben çok seviyorum David Thewlis aksanına bayıldımmm
ben son günlerde kore filmlerine takmış durumdayım.. aşkı çok güzel anlatıyolar :asigim: bi kaç film izledim ama MY SASSY GİRL harikaydı.. 2 saat 17 dakikalık bi film yani normalden uzun ama izletiyor kendisini vereliniortak kesinlikle tavsiye ederim yerimseniben
En son dün gece tam yatıcakken Kanal D de "az sonra yabancı sinema" yazısıyla karşılaşınca tekrar koltuğuma oturup filmi bekledim saat 00:30 du galiba..
Filmin Adı ;
KORKUNÇ BALAYI
Filmi izlemeyi düşünenler yorumu okumasın :)) Aslında film hakkında pek açık bir bilgi vermedim ama siz bilirsiniz :))
Film de bütçe sınırları fazla harcanmadan 2 kişiden oluşmuş bir film filmi beklerken bayağı korkunç bir filmle karşılacağımı düşünmüştüm hani 1 adam çıkıcak elinde bıçakla bu çifti kovalıyacak diye düşünmüştüm ama adında ki gibi korkunç bir tarafla değilde gerici bir tarafıyla karşılaştım kızın haline çok üzüldüm ve oturduğum yerden sürekli hadi kaç kurtul şundan diye aklımca destek oldum :)) ne kadar duyduysaAslında filmde çok fazla heyecan yaşıycağınız sahneler yok belki sinema da seyretseniz beğenmeyebilirsiniz bile bu filmi ama gece evde sıkılmadan izliyeceğiniz bir film oarak kabul ettim ben biraz araştırdım da benim gibi düşünen o kadar çok kişi var ki bu film hakkında..
Neyse benim fedindiğim izlenimler bunlargelelilm filmin asıl konusu :
Yeni evli Julianne'nın, romantik başlayan balayı tatili, kocasının bir psikopat olduğunu öğrenmesiyle kabusa dönüşür. Gittikleri ıssız adada kapana kısılan Julianne'ın oradan kurtulabilmesi için tek bir yol vardır.
10/7
Ip Man çok seviyorum bu filmi.
aksiyon sevmem ama ben bile sevmiştim zemuszemus
Dun aksam julie&julia yi izledik esimle.Guzel bir filmdi,ozellikle meryl streep cok iyiydi.Julia child isimli bir bayanin hayatindan esinlenilmis,kendisinin orjinal videosunu izlediginizde meryl streep in gercekten iyi oynadigini daha da iyi anliyorsunuz.
süper dimii ben de herkese öneriyorum bunu
bayıldım ben bayıldım meryl streepe
bon appetit opuyorumnanaktan
nörüonuuzzz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?