En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

canimcim acaba anna ne dedi kadinin kulagina deilmi?epey gizemlu bitti?sonra kadinin tabancayla intihar etmesi ama genelinde guzzeldi sende begenmissin sevindimcanimcim

Dün akşam eşimle Soldaki Son Ev'i izledik
Biz çok beğendik hatta gece filmden konuşmaya dalınca sabah işe geç kaldık kaydirigubbakcemile3

Konuyu şöyle özetleyeyim
Bi çete ve tatil için kır evine gelen bi aile var
Çete kaçarken ailenin kızıyla ve arkadaşıyla karşılaşıyor
Kızın arkadaşını öldürüp kıza tecavüz ederek öldürmeye çalışırken kız kaçıyor
Ama kızı vuruyorlar sonra kaçarken tesadüfen kızın evine sığınıyor
Kız kurtulabilecek mi
Ailesi çetenin kızlarına tecavüz edenler olduğunu öğrenecek mi
Çetenin başına neler gelecek
Bence mutlaka seyredin

Önceleri çok sevdiğim anime Dead Note'un ilk iki filmini izlemiştim; 3. filmi izledim ve çok ama çok farklı bir hikayeyle karşılaştım; malesef gayet kalitesiz bir L. öyküsünden öteye geçememiş, yavan bir japon filmi olmuş. ılk iki filmde L.'e karşı hayranlık duyanlar için, onu biraz daha fazla görebilme şansı, o kadar :)

Henüz gösterime girmedi sanırım ama Cloudy with a Chance of Meatballs adlı animasyon filmini izledim. Sardalya kasabasında yaşayan çılgın bir bilimadamı adayının sadece balık yenen kasabada diğer yiyecekleri yapan bir makine üretmesi ve bunun yanlışlıkla gökyüzüne fırlamasıyla gelişen olayları anlatıyor. Yan hikayede, eskiden "inek" olduğundan dalga geçildiği için bilimsel meraklarını bir kenara bırakan bir kızın haber spikeri olması ve bu kasabadaki ilginç yiyecek yağmurlarını sunması anlatılmış; cici bir animasyon; arada sıksa da tipler çok şirin :)

Yeni izlediğim bir film de orijinal adını unuttum ama Tamamen Çıplak (Full Monty) adlı bir filmdi. ışsizliğin had safhada olduğu bir kasabada yaşayan bir grup erkeğin kadınlar için striptiz yapmaya karar vermesi ve çalışmalarını anlatan bir komedi; çok tatlı espriler var; evde canınız boşuna sıkılmasın, oturup izleyin bunu desem yeridir :):)

Naked i dün gece tekrar izledim . normalde aynı filmi 2.kez izlemeyi sevmiyorum ama bu film başka ,tekrar tekrar izlerim sanıyorum . zaten 2. seferde dahada çok sevdim diyebilirm. Konuşmalar üzerine kurulu ,durum hikayelerini ve cesur filmleri seviyorsanız mutlaka izlemelisiniz:)

ben son günlerde kore filmlerine takmış durumdayım.. aşkı çok güzel anlatıyolar :asigim: bi kaç film izledim ama MY SASSY GİRL harikaydı.. 2 saat 17 dakikalık bi film yani normalden uzun ama izletiyor kendisini vereliniortak kesinlikle tavsiye ederim yerimseniben

gerçekten dramayı en iyi yapan millet sanırım koreliler, çok güzeldi bu film :çok üzgünüm:

bu filmi izlemistim bende guzeldi slkllmadan izlemistim

Dun aksam julie&julia yi izledik esimle.Guzel bir filmdi,ozellikle meryl streep cok iyiydi.Julia child isimli bir bayanin hayatindan esinlenilmis,kendisinin orjinal videosunu izlediginizde meryl streep in gercekten iyi oynadigini daha da iyi anliyorsunuz.

süper dimii ben de herkese öneriyorum bunu
bayıldım ben bayıldım meryl streepe
bon appetit opuyorumnanaktan

süper dimii ben de herkese öneriyorum bunu
bayıldım ben bayıldım meryl streepe
bon appetit opuyorumnanaktan

evet evet gercekten guzel bir film.Hatta esim benim istegim uzerine filmi aldi,filme baslamadan once "heralde filmi tek basina izleyeceksin,beni pek sarmayacak gibi bu film "dedi.Ama o da cok begendi filmi sositososito
Aynen bacim bon appetit cokacimcoook

karabibercim öneririm özellikle yemek yemeyi ve yapmayı seviyosan bayılırsın ama izlerken aç olma zemuszemus

en son KALBıNı DıNLE ve KOKU yu izledim ikiside çok güzel ve ilginç filmler tavsiye ederim izleyinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…