En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

İzleme listeme aldım ,konuları dikkatimi çekti. saol tavsiye için tucecimm

death note un filmlrinde gercek insanlar oynadigi icin dahi benim nazarimda cok kotu filmler.. ikisini de indirmisitm.. o tipleri gorunce direk kapadim.. rezaletti..

death note un filmlrinde gercek insanlar oynadigi icin dahi benim nazarimda cok kotu filmler.. ikisini de indirmisitm.. o tipleri gorunce direk kapadim.. rezaletti..

üstelik film anime ile paralel gitmiyor; 2. filmde L öleceğine Kira ölüyor :S 3. film seriden tamamen bağımsız, bir tuhaf film olmuş.

Bu arada Garden Of Sinners'ı izlemeyen varsa şiddetle tavsiye ediyorum. Bence gayet başarılı bir anime seri; her yıl 1 tane çıkıyor, süreleri sanırım 1 saat; her bir karakter hakkında uzun uzun tartışılabilir; ben çok beğendim; yalnız bir kötü yanı var; filmler sıralı değil, izledikçe kafanızda kronolojik bir sıra beliriyor.

garden of sinners i ben de indirmistim hazirda bekliyolar canimm onumuzdeki haftalarda izlicem sanirim..

yılmaz erdoğan'ın neşeli günler filmine gittik.tavsiye ederim.
çok doğal,komik ve anlamlı bir film olmuş.

neşeli hayat
kaydirigubbakcemile5 bende tavsiye ederim, güzel ve anlamlı bir film.
koku ve boş ev de güzeldir..

Soldaki Son Ev'in ilk versiyonunu izleyin, 2009 olanını beğendiyseniz.1972 yılında Çığlık filminin yöne
tmeni Wes Craven tarafından çekilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…