aksiyon sevmem ama ben bile sevmiştim zemuszemus
Henüz gösterime girmedi sanırım ama Cloudy with a Chance of Meatballs adlı animasyon filmini izledim. Sardalya kasabasında yaşayan çılgın bir bilimadamı adayının sadece balık yenen kasabada diğer yiyecekleri yapan bir makine üretmesi ve bunun yanlışlıkla gökyüzüne fırlamasıyla gelişen olayları anlatıyor. Yan hikayede, eskiden "inek" olduğundan dalga geçildiği için bilimsel meraklarını bir kenara bırakan bir kızın haber spikeri olması ve bu kasabadaki ilginç yiyecek yağmurlarını sunması anlatılmış; cici bir animasyon; arada sıksa da tipler çok şirin :)
Yeni izlediğim bir film de orijinal adını unuttum ama Tamamen Çıplak (Full Monty) adlı bir filmdi. İşsizliğin had safhada olduğu bir kasabada yaşayan bir grup erkeğin kadınlar için striptiz yapmaya karar vermesi ve çalışmalarını anlatan bir komedi; çok tatlı espriler var; evde canınız boşuna sıkılmasın, oturup izleyin bunu desem yeridir :):)
death note un filmlrinde gercek insanlar oynadigi icin dahi benim nazarimda cok kotu filmler.. ikisini de indirmisitm.. o tipleri gorunce direk kapadim.. rezaletti..
yılmaz erdoğan'ın neşeli günler filmine gittik.tavsiye ederim.
çok doğal,komik ve anlamlı bir film olmuş.
Dün akşam eşimle Soldaki Son Ev'i izledik
Biz çok beğendik hatta gece filmden konuşmaya dalınca sabah işe geç kaldık kaydirigubbakcemile3
Konuyu şöyle özetleyeyim
Bi çete ve tatil için kır evine gelen bi aile var
Çete kaçarken ailenin kızıyla ve arkadaşıyla karşılaşıyor
Kızın arkadaşını öldürüp kıza tecavüz ederek öldürmeye çalışırken kız kaçıyor
Ama kızı vuruyorlar sonra kaçarken tesadüfen kızın evine sığınıyor
Kız kurtulabilecek mi
Ailesi çetenin kızlarına tecavüz edenler olduğunu öğrenecek mi
Çetenin başına neler gelecek
Bence mutlaka seyredin
A moment to remember
böğüre böğüre ağladım mafoldumben
A moment to remember
böğüre böğüre ağladım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?