En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

en son 2012 yi seyrettin görsel efektler animasyonlar harikaydı ama dialoglar için aynısını söyliyemiycem..yinede herkese tavsiye ederim..izlenmeye değer...

Bugün tv de gezinirken gelin benim olacak adlı filmi gördüm yeni başlıyordu hemen izledim komediden ziyade daha çok romantikti ama hiç sıkılmıyorsunuz. Magiclowe tşk ederim sana senin tavsiyendi cnm.opuyorumnanaktan

rica ederim cnm, çok sevindim beğenmene opuyorumnanaktan

testereyı ızledım ,guzeldı ama sankı kısaydı :)

kore fılmlerıne ben de onyargılıyım ,kırıcam ınsallah önyargımı ..

evet prensesim konşmuştk bu filmi seninle..

ya benim sevdiğim bi komedi filmi var, 2002 yapım çok hoş, bi tutamda romantiklik katmışlar filme.. ama iğrenç sahnelerde var :roflol: puanı biyerde 7.9 diğerinde 6.1 :uhm: eğlenceli, boş bi zamanda izlenebilcek tarzdan ..

izlemedim canim bu filmi onerirsen izlerim tatlim

bendee bu filmi oneriorum tatlim bilmem izledinmi eglenceli bi romantik filmdi:)

prensesim izledim bu filmi çok güzeldi..

ben üniversitede arkadaşlarla izlemiştim van wilderi, ne bilim ya eğlenmiştik kaydirigubbakcemile3

Cnm valla ben hiç beğenmedim tam izleyemedim bile hemen değiştirdim kanalı o kadar sıkıcı ki çok kopuk bi filmdi kopukluğu baştan belli oluyordu ben beğenemedim ama yine de sen bilirsin cnm benim.

Cnm valla ben hiç beğenmedim tam izleyemedim bile hemen değiştirdim kanalı o kadar sıkıcı ki çok kopuk bi filmdi kopukluğu baştan belli oluyordu ben beğenemedim ama yine de sen bilirsin cnm benim.

yok canim vakit kaybi o zaman kopukluk varsa sarmaz benide tatlimcimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…