En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

gecenlerde mary and max diye bir animasyon filmi izledim...ben cok begendim...zevk meselesi tabiki ama izleyin derim...:)

new moon / yeni ay

gec bile izledim... gec oldu ama güzel oldu... ilk filminden ziyade daha cok etkiledi beni..

oyuncularin hepsi basarisini konusturmus...

whisper of hearti izledim.. gozlerim dolu dolu.. 15 yas askima goturdu beni.. bu kadar masumduk iste..
buyuduk ve kirlendi dunya malesef..
filmde cok cok guzel ayrintilar var.. beril tasi var bi kere.. hayran oldugum taslardan biridir.. bir de kizla cocugun el ele tutusup cocuk bisikletle tam uzaklasirken bir araba farindan gelen isigin tam ortalarindan gecmesi, cocugun babasinin kiza tasi gosterip arkasinda isik oyunu yaptigindaki goruntunun cok cok benzeriydi..
sonu mukemmeldi.. her zaman hem iyi bir kemanci hem iyi bi hikaye yazari olmak istemisimdir.. 15 yasimda asik oldugum adamdan da evlenme teklifi almayi.. bu filim benim hayal ettiklerimin filmi olmus resmen..
ne diyebilirim ki muhtesem..

Şimdi Baron'un hikayesi için cats returns u izleme vaktidir :)

dur bakalim prenses bunun tadini cikarayim once.. baronun hikayesi biraz dursun :)

genel olarak huzunlu yavas tempolu olmasi sizi bunaltmayan aile kavraminin onemini vurgulayan huzunlu bi yapimdi

kurtlar vadisi gladio ya gittim fena değildi iskender karakterini çok sevdiğim için ben keyif alıyorum ve güncel olaylara değiniyor tarihsel gerçekler taşıyan bir dizinin filmiydi ama sizler severmisiniz bilemem
yabancı olarak benjamin buttonun hikayesi isimli filmi şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka izleyin çok farklı bir film iki kere üstüste izlemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…