En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Black Cat White Cat | Kara Kedi Ak Kedi

Uzun zamandır izlemek istiyordum. Emir Kusturicanın müthiş mizah anlayışı bolca güldürdü beni , filmi çok çok sevdim . Çingeneler Zamanı özlemimi giderdi . Emir Kusturicanın izlemediğim tüm filmlerini izlemeye çalışacağım artık :)

Son düzenleme:

aaaaiiiyy prensesim yaaaaaa en sevdiğim filmlerdendir ak kedi kara kediii :asigim: kaç kere izledim sayısını unuttum, ama bin defa daha izlesem bıkmam Şeniz mussiiikaaa!

Dead Man | Ölü Adam

Durağan ,temposuz, garip, etkileyici . genel olarak filmi büyük bi merakla takip ettim. Replikler, Johnny'nin mimikleri ve Nobody filmi sevmek için yeterli ztn. Yönetmenin sürekli aynı introyu kullanmasıda ilgimi çekmedi değil, keşke arada farklı tınılarda girseydi :/ Western sevenler kaçırmasın.

Büyük Adam Küçük Aşk

Toplumsal mesajlar içeren, yer yer önyargılarla çekilmiş olduğunu düşündüğüm film ;fakat kesinlikle yürek burkuyor , çok güzel bir senaryosu var. Film ortalarına doğru içimi sımsıcak ederken ,sonlarında gözlerimi doldurdu. ızlemenizi tavsiye ederim , türk sineması adına güzel bir örnek..

Lüks bir yolcu gemisiyle ıstanbul’a seyahat eden ıngiliz çift Nigel ve Fiona, yolculuk sırasında Oscar adında tekerlekli sandalyeye mahkum bir adamla tanışırlar. Oscar, başından geçen saplantılı, çarpık bir aşk ilişkisini ve tüm sırlarını Nigel’a anlatır. Genç ve güzel bir Fransız kadınıyla yaşadığı bu ilişkinin ayrıntıları Nigel’ı çok etkiler. Üstelik sözü edilen kadın da aynı gemidedir.
Trajik bir sona doğru ilerleyen filmin başrollerinde ıngiliz sinemasının en popüler isimlerinden Hugh Grant ve Emmanuelle Seigner’nin yanı sıra Peter Coyote ve ıngiliz Hasta filminden Kristin Scott-Thomas var.
Rosemary’nin Bebeği, Chinatown ve Tess gibi önemli filmlerin sıradışı yönetmeni Roman Polanski’den tutkulu, saplantılı hatta giderek hastalıklı bir aşk öyküsü.

tatlı bi romantik komediydi, nine çok şekerdi, kadın karakteri, the ugly truth taki kadın karaktere benzettim, ama o bir senedir sevişmemişti, izlediğim filmindeki karaketer bir buçuk senedirkaydirigubbakcemile3

Ben izledim bunu çok güzelllopuyorumnanaktan

Kısık Ateşte 15 Dakika

Az önce izledim iyimi vasat mı karar veremedim. Haluk Bilginer ve Ata Demirerli sahneler epeyce komikti. Filme giriş çok uzundu başlarda ister istemez sıkılıyor insan .sonra sardırınca iyi vakit geçiriyorsunuz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…