En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Bu aralar çok fazla film izliyorum..
İzlenecek elimde bir sürü filmim var
Heyecanlanıyorum izlemek içinkaydirigubbakcemile2
Herneyse..

Eden Lake'yle başlıyım
Güzel bir filmdi..Filmi izledikten sonra bayağı bi etkisinde kaldım..
Sonu ise beni sinir etmeye yetti.. Tavsiye ediyorum.. Kesinlikle izlemelisiniz..

Shutter
Korku filmi.. Kore yapımı..
Konusu filan oldukça değişik.. Beğendim.. Sizede tavsiye ederim..

More Than Blue
Kore filmi , beni benden alan bir kore filmi
İlk başları oldukça sıkıcı olan ama sonlara doğru insanı ağlatan sıcacık bir film..senağlama

Teklif
Başrollerinde Sandra Bullock oynuyor..
Eğlenceli komik izlenebilir bir film..

Ve son olarak
A Moment To Remember(Hatırlanacak Bir Anı)
My Sassy Girl ve Daisy den sonra favori filmlerim arasına buda katıldı
Kore filmi, güzel bir aşk filmi
Bazen güldüren bir o kadarda ağlatan bir film..senağlama Şiddetle tavsiye ederim izleyin muhakkak..

The Ugly Truth romantik komedi filmide çok güzel film
ızlerken çok eğlendim
Ve
Saw VI yi izledim
Yine kan gölüydü film
ılk başlangıcı felaketti... Gözümü kapatarak izledim..

dün karanliktakileri izledim .. muthis bir dramaydi..meral cetinkaya muhtesemdi filmde.. kesinlikle tavsiye ederim ...

"ölmek kolaydi, ama sen vardin "

the tournament
sabahta esim izlerken arada eslik ettim.. itiraf ediyim islerim vardi kalktigim oldu
ama genel anlamda film macera severler icin iyi..
30 seri katilin turnuvasi.yilda bir tekrarlanan bir turnuva
24 saat icinde kim tek basina ayakta kalirsa kazaniyor..
devamini yazmiyim ..tavsiye ederim

dün karanliktakileri izledim .. muthis bir dramaydi..meral cetinkaya muhtesemdi filmde.. kesinlikle tavsiye ederim ...

"ölmek kolaydi, ama sen vardin "

Çağan Irmak çok sevdiğim bir yönetmen ama bir türlü fırsat bulup son filmi "karanlıktakiler" i izleyemedim. hatırlattığın iyi oldu Pia . en kısa zamanda izlemeliyim :)

bir film hatirlarsaniz bana yardimci olun kizlar

basrolunde blindik bir oyunvu var ama ne yazik ki ismi aklimda degil bu adam okurken savasa katilmaya karar veriyor savasta bir patlama esnasinda duyma yetenegini kaybediyor. sonra ulkesine dondugunde devletin sozverdigi bircok seyi saglamadigini goruyor. okula devam etmek istiyor. bu arada sakat bir adamla tanisiyor herkes ona kotu davranirken etrafina kufurler eden bir adam bu. bu adam ve onun arkaaslari ile birlikte bir sirket kuruyorlar. bu sirket iste genel olarak engelli olan insanlarin isyerlerinde calismasi icin onculuk eden bir sirket. daha sonra sari sacli bir kiza asik oluyor..
malesef sonunu hatirlamiyorum ama izleyenler sanirim bu anlattiklarimdan hangi film oldugunu cikarabilirler.. yardimci olursaniz sevinirm takild kafama iste..

ya ya evet geçenlerde tvde denk geldim bende. şu meg ryanla in the cut filminde oynayan adam oynuyo dimi.aşk artık burada oturmuyoda naomiyle laura yı aldatan.bu arada bende başını hatırlıyorum sonunu seyretmedim sanırım.bende merak ettim şimdi ((

kizlar izledinizmi?duygulu bi dramaydi bi bolumde gozlerim doldu(

bu ay içine belki beş kez denk gelip başından sonundan sondan baştan seyrettiğim çok oldu. oyuncular zaten mükemmelde tomun rolü çok iyi gitmiş. yada ben çok özlemişim :)))
redfordun mavi gömleğine bayıldım gözleriyle dehşet uyumluydu. şu iki askerin ayağa kalkmasında bende duygulandım ama işte amerika günah çıkarıyor gibi bi senaryo olmuş redford yönetmendi sanırım.ama gerçekten iyi çekmiş.

canim benim hemfikiriz bu konuda bencede guzel filmdi konusu guzel islenmisti kopukluk yoktu slkmlodu insani

Avatar'ı seyreden var mı kızlar? Nasıl bi şey bi fikri olan var mı?

Daha izleyen çıkar heralde yeni girdi gösterimeCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…