dün karanliktakileri izledim .. muthis bir dramaydi..meral cetinkaya muhtesemdi filmde.. kesinlikle tavsiye ederim ...
"ölmek kolaydi, ama sen vardin "
bir film hatirlarsaniz bana yardimci olun kizlar
basrolunde blindik bir oyunvu var ama ne yazik ki ismi aklimda degil bu adam okurken savasa katilmaya karar veriyor savasta bir patlama esnasinda duyma yetenegini kaybediyor. sonra ulkesine dondugunde devletin sozverdigi bircok seyi saglamadigini goruyor. okula devam etmek istiyor. bu arada sakat bir adamla tanisiyor herkes ona kotu davranirken etrafina kufurler eden bir adam bu. bu adam ve onun arkaaslari ile birlikte bir sirket kuruyorlar. bu sirket iste genel olarak engelli olan insanlarin isyerlerinde calismasi icin onculuk eden bir sirket. daha sonra sari sacli bir kiza asik oluyor..
malesef sonunu hatirlamiyorum ama izleyenler sanirim bu anlattiklarimdan hangi film oldugunu cikarabilirler.. yardimci olursaniz sevinirm takild kafama iste..
kizlar izledinizmi?duygulu bi dramaydi bi bolumde gozlerim doldu(
bu ay içine belki beş kez denk gelip başından sonundan sondan baştan seyrettiğim çok oldu. oyuncular zaten mükemmelde tomun rolü çok iyi gitmiş. yada ben çok özlemişim :)))
redfordun mavi gömleğine bayıldım gözleriyle dehşet uyumluydu. şu iki askerin ayağa kalkmasında bende duygulandım ama işte amerika günah çıkarıyor gibi bi senaryo olmuş redford yönetmendi sanırım.ama gerçekten iyi çekmiş.
Avatar'ı seyreden var mı kızlar? Nasıl bi şey bi fikri olan var mı?
Daha izleyen çıkar heralde yeni girdi gösterimeCADIARZU
canim benim izlemistim seri katilli cinayet temali polisiye guzeldi denzel ve angelina oynuyo gulummaaa preseses o filmi izledin mı nasıl guzel mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?