En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

arızalı çiftleri izledim. eh idare eder film, komedi türü.aşırı bi komikliği falan yok, tavsiye edeceğim bi film değil..
genel olarak "ben de oraya gitmeliyim" düşüncesiyle geçiyo film
mekan harika...

kizlar guzel heyecanli bi filmdi
avciyken av durumuna dusuolar resmen oh iyi oldu diyebilceginiz film

en son avatar ı izledim
tam bir görsel şölen
adamlar gerçekten süper bir film yapmışlar

little miss sunshine
çok eğlenceli bi filmdi
tavsiye ederim

En sevdiğim filmler arasında rahat ilk 10a girer :lepi:

Bugün Paranormal Activity'i izledim hayatımdan 1.5 saat çaldılar.Gece gece ben de o yapımcı ve yönetmeni ziyaret edebilirimkaydirigubbakcemile

nihayet bende sinemaya gidebildim. enson ısız adamda kalmıştım sanırım.zati iki film vardı yeni aya girecektim. seanslar tutmadı uzunda filmmiş.biletleride geri almayınca yahşi batıya girdim.
filme gelirsek; başlarda iyi başlamıştı heleki açılış tanıtım güzeldi.müziklerde iyiydi. sonra çekimleride beğenmeye başlamıştım ki esprilerle yıkıldım.malesef ilk yarı çıktım. ((çokda iyiymiş konu. western film alıntıları birebir di o haliyle bile kalsa yeterli olabilirmiş.hani biz zaten o şekline bile gülerdik ya o filmlerdeki şunudamı yapmışlar ya diyip.ayrıntıları yansıtma adına.bide altyazılı devam etseydi keşke film dedim durdum.
şansım yokmuş.

arızalı çiftlere gittim ama bana sıradan geldi, öyle zaman geçirmelik.. başka seçenek yoksa tercih edilebilir ama pek tavsiye etmiyorum açıkcası.

En son degil ama Bu aksamshow tv de gosterilcek olan VALI filmini izlemenizi siddetle tavsiye ederim,,,harikaaaaaaaaaaa
Ulkemizde aydin insanlari kaybetmek ne aci!

en son gerard butler'ın son filmi ADALET PEŞİNDE 'yi izledim.İlk başta off yine aynı senaryo,( işte ailesi öldürülüyor,gerardda intikam alıyor) gibi bir düşünceye kaptırsada insan kendini,sonrasında şaşırtmayı başarıyor film ben beğendim.

biraz zorunlulukla gitsekte çünkü diğerlerini(avatar ve yahşi batıyı) izlemiştik,yinede ortalamanın üstünde bir film tavsiye ederim

Dogville

Beklentilerimi karşıladı , anlatımı çok başarılı ve gerektiği kadar iç karartıcıydı .Mekan ,objeler ,Nicole Kidman ve finali uzun süre etkisini sürdürecek bende... üçlemenin diğer filmlerinide izlemeyi düşünüyorum.

yakin zamanda ben de izlicem dogvilleyi prensesim.. finallerim bi bitsin bomba gibi doncem :)

Yapım: 2008 ~ ABD
Tür: Aksiyon, Dram, Gerilim, Romantik, Suç
Yönetmen: Marcel Langenegger

Film Hakkında : Günde on sekiz saat çalışan güçlü borsa simsarlarının kişisel hayatları çok kısıtlıdır. Onlar için “Liste” adında bir tür seks kulübü vardır ve cep telefonundan arayıp, dört kelime söylemeleri cinsel açıdan doyurucu bir gecenin başlangıcı olabilmektedir. Borsa simsarlarından Jonathan’ın, son derece çekici ve gizemli bir kadınla girdiği ilişki, onu hayal bile edemeyeceği bir ihanet ve cinayet dünyasının içine sokar.

yakin zamanda ben de izlicem dogvilleyi prensesim.. finallerim bi bitsin bomba gibi doncem :)

of aynen ya bu finaller ve yoğun tempo yüzünden film bile izleyemiyorum (((

En son yahşi batıya gittim ve beğendim.

Kahkaha atamasam da ince esprilerle eğlenceli çekimlerle süper vakit geçirdim.

Vakit olursa avatara gitmek istiyorum.

Özledim valla bu topiciği.

Hepinizi öpüyorum kızlar.olumunekankayizsmile

bence guzel bir filmdi verdigi mesaj guzeldi umarim insanlar dunyaya sahip cikarlar artik diorum ama nerde :1closedeyes:

[/URL][/IMG]

cem yılmaz ın yaptığı herşeyi çok beğenmişimdir ama maalesef
bu kez çok kötü
sıkıntıdan patladım filmde

görseller mükemmel bayıldım filme
3d izledim
konu çok basit ama çok güzel film kesinlikle izleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…