En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Avatar çok güzel..3 saat nasıl geçti anlamadım..Bi 3 saat daha olsa seyrederdim..opuyorumnanaktan

Hele 3 boyutlu süperopuyorumnanaktan

avatar a gittiğimde çok yorgundum tereddüt ettim
3 saat bitermi sıkılırmıyım diye
hiç sıkılmadım rahatsız olmadım
o görseller,renk cümbüşü beni büyüledi
uçuşan o tüycükleri toplayasım geldi havadayken:))

kizlar az once bitti gercekten guzel heyecanli bir filmdi ama cinnetle alakasi yoktu yani onceki versiyonu cinnet bambaskaydi bu bambaska ama gerilim heyecan doluydu.gerci bu tip filmler oldukca fazla birbirine benzer filmler ama yinede guzeldi

Children of Men (2006)

Ülke :
ıngiltere
Amerika
Tür : Macera, Gizem, Bilim-Kurgu, Gerilim
Süre : 109 dakika
IMDB Puan : 8.1/10

Son düzenleyen: Moderatör:
Clive Owen , Naomi Watts , Armin Mueller-Stahl , Jack McGee (Dedektif Bernie Ward) , Angelina Aucello (Tanık) , Haluk Bilginer (Ahmet Sunay)

Konuyu okuyunca kaçmaca kovalamaca sanmıştım ama çok güzel bi filmdi
Tavsiye ederim

Me And You And Everyone We Know | Ben Sen Ve Diğerleri

Filmin insanın ruhunu dinlendiren bir sıradanlığı ve yalınlığı var .oldukça naif ,komik ve eğlenceli . Tavsiye ediyorum :)

City Of The God

Filmin sonuna kadar gerçek bir hikaye olduğunu bilmeden izledim ,bu yüzden çok abartılı buldum konusunu ,hatta gerçeğe yakın olduğunu düşünemezdim. Sonunda gerçek bir hikaye olması insana vay be! dedirtiyor ama filmin tek artısı bu sanırım.özet olarak sıradan bi masal gibi.

bu film gerçekten gürültülü çok, sevmiyorum ben prensesim bilmiyorumkismile

ben de yahşi batı'yı izledim. filmin en güzel yanı sinemaya askerde olan eşimle gidebilmiş olmamdı sanırım :) tatlı esprilerin de olduğ, aslında buram buram reklam kokan bir film, önyargılı gitmezseniz gülersiniz gibime geliyor, kafa dağıtmak için iyi bayanssulusmile

kizlar bu aksam izledim.canli yayinda rus ruleti :1shok: karsiliginda bes milyon dolar
degisik bi filmdi bilmiorum izleyen varmi baska?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…