En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

her iki konudada katılıyorum sana tucem city of god gerçekten gürültülü ve karışık bir film bu aralar naif filmleri seviyorum ben :) yahşi batıda bence abartıldığı kadar kötü değil ,çok iyide değil çerezlik

Good Bye Lenin! | Elveda Lenin !

Karşılıklı fedakarlıkları en güzel anlatan filmlerden bir tanesi... Çok duygusal ve eğlenceli kesinlikle izlenmeli. Başroldeki çocuk melek olmalı diye düşünmeden edemiyor insan..

goodbye lenin cok harika.. keyifle izleyeceginiz bir filim.. bn de tavsiye ederim.

canimcim bu filmi izledinmi?gerci heyecanli gerilimmli begendim ama sanirim daha naif filmleri hosuna gidio bu aralar pamuksekerim

izlemedim prensesim bu aralar fazla gerilim ve hızlı filmleri kaldırmıyor sanırım bünyem :) ama sen güzel diyorsan izleme listeme alayımmm

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Bünyesinde bir sürü ünlü isim barındırıyor ama benim tek izleme sebebim Will Ferrell , malesef ki filmi hiç sevmedim bir kaç espiri dışında gülmedim bile yinede sadece Will için izlenir :)

Dün Avatar'ı izledim. Müthişti. Bilim kurgu filmi sevmeyen ben 3 saat (film arasıda yok) nasıl geçti anlamadım. ıstinye park da izlemenizi tavsiye ederim.

Willem Dafoe ( Stan) , Scott Speedman (Carl Uffner) , Peter Stormare ( Blair Collet) , Clea DuVall ( Sandy Strickland) , James Rebhorn ( Chief Lewellyn Brainard) , Amy Carlson (Alexandra Fredericks)

New York Polis Departmanı dedektifi Stan Aubray, bir seri katilin işlediği cinayetleri araştırır. Kendini bir sanatçı gibi gören ve cinayetlerini bir resim tekniği olan anamorfoza dayandıran katil, ancak bir bakış açısından cinayeti çözüme ulaştırmak için ipucu bırakır.

ıncelikle işlenen cinayetler için dedektif ayrıntılı araştırmalara girer ve araştırma çoğaldıkça kendi de cinayetlere bulaşır.

Bağımsız bir psikolojik gerilim filmi olan Anamorph, 2007 yılında ilk dünya promiyerini gerçekleştirmiş ve festivallerde filmin gösterimine devam edilmiştir.
Anamorf - Anamorph (2007) Tr

Tür : Gerilim / Psikolojik
Gösterim Tarihi : 5 Eylül 2008
Yönetmen : Henry Miller
Senaryo : Henry Miller , Tom Phelan
Yapım : 2007, ABD , 107 dk.

Elf

Bu filmi Will Ferrell için izlemeyi tercih ettim, daha çok çocuk komedisi gibi. Bir sürü mantık hatası var, akılcı espirilerde barındırmıyor ama içinizde bi yerlerdeki o çocuk ruhunu mutlu ediyor ,sonuç olarak klişelerle dolu ama eğlenceli noel temalı bir komedi.

tavsiye ederim kızlar... COCO AVANT CHANEL

Yetimhanede başlayıp, kabare şarkıcılığına uzanan daha sonra da dünyanın en önemli modacısı olma yolunda ilerleyen, masal gibi bir hayat.
Gerçek adı Gabriella Chanel olan Coco Chanel'in Paris'e taşınmadan ve ünlü olmadan önceki yaşamından kesitleri sergileniyor...

Son düzenleme:

Ay ben çok merak ediyorum bu filmi, hep aklımda ama bi harekete geçemedim. Demek sen de beğendin, izlemem lazım boshayallersmile

MDB : 7,2
Tür : Romantik
Gösterim Tarihi : 9 Mart 2006 (South Korea)
Yönetmen : Wai-keung Lau
Film Dili:Korece, Çince, İngilizce
Senaryo : Jae-young Kwak
Müzik: Kwong Wing Chan, Shigeru Umebayashi
Oyuncular Gianna Jun, Woo-sung Jung, Sung-jae Lee, Sara Bernardo Aires, David Chiang, Ho-jin Jeon, Dion Lam
Konusu:Hye-Young, Amsterdam’da yaşayan genç ve güzel bir ressamdır. Şehrin en işlek meydanında insanların resimlerini yaparak ve kendi tablolarını satarak geçimini sağlamaktadır. Park Yi ise, şehirde uluslar arası uyuşturucu trafiğinde önemli rol oynayan Kore mafyasının emrindeki bir kiralık katilidir. Park Yi, bir papatya tarlasında resim yaparken gördüğü Hye-Young’a aşık olur.. Onun çalıştığı meydanı karşıdan net bir şekilde gören bir daire kiralar ve hergün onu izler. Ancak kendini gösterme cesaretini bulamaz. Bunun yerine hergün saat 4:15’de onun dükkanının önüne bir demet papatya bırakıp, “çiçekler” diye bağırıp ortadan kaybolmaktadır. Bu gizemli hayranından hergün aynı saatte çiçekler alan Hye-Young, hiç görmediği bu adama aşık olmuştur.
Bir gün, Hye-Young kalabalık meydanda çalışırken, tesadüfen saat 4:15’de elinde bir demet papatya ile karşısına bir adam çıkar. Ama bu adam, uyuşturucuların peşindeki İnterpol dedektifi Jeong Woo’dur ve o sırada takiptedir. Ama bunlardan habersiz Hye-Young, bu adamı kendisine hergün çiçekler gönderen, papatya tarlasında karşıya daha rahat geçebilsin diye onun için küçük bir köprü yapan katil Park Yi sanar. Dedektif Woo’da Hye-Young’a aşık olmuştur. Ama Hye-Young için tesadüfler gerçek aşkın yönünü şaşırtmış, biri katil, diğeri polis iki adamı da içinden çıkılması zor bir dönemece sokmuştur.(Ozet alintidir).Kizlar bu film cok guzel kesinlikle izleyin internetde TR altyazili var

Son düzenleme:

canim seni guney kore filmleri ile ilgili basligimiza bekleriz.. yorumlarini okumaktan buyuk keyif alacagimiza eminim

http://www.kadinlarkulubu.com/sinema-amp-tiyatro/325776-guney-kore-sinemasi-sevenler.html

Resim ekleyemeyeceğim ama son olarak bir Kore yapımı olan "A man Who Was Superman" filmini izledim, Korelilerin tarzı bir güldürüp bir üzmek izleyicileri tam olarak. Yer yer komik yer yer iç burkan bir film olmasına rağmen izlediğim diğer yapımlar kadar etkilendiğimi söyleyemeyeceğim..Filmdeki Superman karakterinin gerçek olmasını istiyor insan ayrıca, saf ve iyi niyetli, hep gülen, güçleri olmasa da güçlü bir Superman var karşımızda...

canim benim bende izlemistim gecen ay opuyorumnanaktan

kizlar olduren numara diye film izledim sakin sakin izlemeyin bu kadar sacma bisey gormedim gerilim sanarken resmen erotik cikti hic onermiorumm bu filmi

arkadaşlar bu filmim vardı ama bulamıyorum, torrent linkini bulabilenler acilen danışmaya gelsin lütfen bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

arkadaşlar bu filmim vardı ama bulamıyorum, torrent linkini bulabilenler acilen danışmaya gelsin lütfen bilmiyorumkismile:çok üzgünüm:

Canım direstors cut versiyonunu torrenttan indirmişim ben boshayallersmile
Diğerini rapidle indirdik sanırım, olsa dururdu çünkü boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…