Canım direstors cut versiyonunu torrenttan indirmişim ben boshayallersmile
Diğerini rapidle indirdik sanırım, olsa dururdu çünkü boshayallersmile
directors cut olsa daha da iyi olur ama bulamıyorum ki :çok üzgünüm:senağlama
directors cut olsa daha da iyi olur ama bulamıyorum ki :çok üzgünüm:senağlama
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:bn genelde filmleri online izliyorum indirme linki varmi yokmu bilmiyorum amma internetde directors cut online izlemek icin var bildigim kadariyla
Canım ben sevmemiştim direktors cut versiyonunu, kısa aralıklarla izlemiştim, sen bi de normal izlemeden bunu izlersen anlayamazsın gibime geliyor boshayallersmile
Magnet link versem işe yarıyor mu ki eyvahedigeldismile
deneyelim ; Kadınlar Kulübü - KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
İlla torrent olsun demiyosan, prensesin siteye baktım ordan indirmişim ben de Daisy | Papatya [ Dvdrip - 2006 ] indir, virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs, download
kizlar izledinizmi bilmiorum ama benim hosuma gitti ancak suphe birakarak bitti sonu bence
çok beğenmiştim ben, özellikle de oyuncu performanslarını...sonunu da çok beğenmiştim açıkçası, katı inançlara sahip olanların bile bir gün acaba diyebileceğini kanıtlar gibiydi boshayallersmile
slm ben yeni üye oldum çok güzel bir siteymiş...konuya gelince bu aralar filmkolik oldum nette öyyle film izliyorum en son izlediğim filmi yazayım ve tavsiye ettiklerimi...
hayat güzeldir diye bir film izledim en son bir italyan filmi süper! hem komik hem duygusal sıcacık ve hüzünlü
forrest gump
esaretin bedeli
benjamin button
tesadüf
yağmur adam
en sevdiğim ve sizlere şiddetle tavsiye ettiğim filmlerdir...
ayrıca şu sıralar kore dizi ve filmlerine de takmış durumdayım koreliler mükemmel dramalar yapıyorlar.
evet canimcimm oyuncular zaten superdi ama aklimda takildi acaba hakketen supheleri dogrumuydu?gerci kiliseden ayrilarak dogrulugunu kanitlamis oldu bi bakima ama hicbisey gostermediler ya acaba dedimm suphemiydi sadece yoksa gercekmi diye
Benim de çok sevdiğim filmlerden, zaten Meryl Streep varsa bitmiştir benim için boshayallersmilekizlar izledinizmi bilmiorum ama benim hosuma gitti ancak suphe birakarak bitti sonu bence
Kore filmlerine takan kişilikler sadece biz değilmişiz demek ki aklinialirimsmileslm ben yeni üye oldum çok güzel bir siteymiş...konuya gelince bu aralar filmkolik oldum nette öyyle film izliyorum en son izlediğim filmi yazayım ve tavsiye ettiklerimi...
hayat güzeldir diye bir film izledim en son bir italyan filmi süper! hem komik hem duygusal sıcacık ve hüzünlü
forrest gump
esaretin bedeli
benjamin button
tesadüf
yağmur adam
en sevdiğim ve sizlere şiddetle tavsiye ettiğim filmlerdir...
ayrıca şu sıralar kore dizi ve filmlerine de takmış durumdayım koreliler mükemmel dramalar yapıyorlar.
şuan vizyonda olan kim kiminle nerede filmini öneririm. değişik bir film klasik film anlayışından biraz daha farklı izleyiciyle konuşur gibi yapılan bölümleri de var. ben çok beğendim.
vizyondaki diğer bir film de aklı havada,onu da izledim ancak hiç beğenmedim tavsiye etmem. zamanınıza ve paranıza yazık arkadaşlar.
kizlar izledinizmi bilmiorum ama benim hosuma gitti ancak suphe birakarak bitti sonu bence
evet canimcimm oyuncular zaten superdi ama aklimda takildi acaba hakketen supheleri dogrumuydu?gerci kiliseden ayrilarak dogrulugunu kanitlamis oldu bi bakima ama hicbisey gostermediler ya acaba dedimm suphemiydi sadece yoksa gercekmi diye
tesadufte cok hos romantik filmdi simdi aklima geldide canim sayende animsamis oldum opuyorumnanaktan
kızlar konuyla alakasız ama ; The She coco chanel deyince aklıma geldi...
izmirde olanınız varsa ; ege üniversitesinde "sinema kampüs" diye bir sinema gösterim salonu var artık... güzel filmleri gösteriyorlar... 1 hafta gösterimde kalıyor...
bu hafta coco chanel vardı...
haftaya yeni ay
sonraki hafta : başka dilde aşk .... devam ediyor...
fiyat da uygun 3,5 öğrenci - 4,5 normal... tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?