En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

şuan vizyonda olan kim kiminle nerede filmini öneririm. değişik bir film klasik film anlayışından biraz daha farklı izleyiciyle konuşur gibi yapılan bölümleri de var. ben çok beğendim.

vizyondaki diğer bir film de aklı havada,onu da izledim ancak hiç beğenmedim tavsiye etmem. zamanınıza ve paranıza yazık arkadaşlar.

bu topiğe gelmeyeli uzuuuun zaman olduboshayallersmile

ben dün akşam forrest gump ı izledim yoruma gerek yok sanırımopuyorumnanaktan

directors cut olsa daha da iyi olur ama bulamıyorum ki :çok üzgünüm:senağlama

Canım ben sevmemiştim direktors cut versiyonunu, kısa aralıklarla izlemiştim, sen bi de normal izlemeden bunu izlersen anlayamazsın gibime geliyor boshayallersmile
Magnet link versem işe yarıyor mu ki eyvahedigeldismile
deneyelim ; magnet:?xt=urn:btih:NYXYCI64G2IRJU6PWFSJEAXTQM2BURP6

ılla torrent olsun demiyosan, prensesin siteye baktım ordan indirmişim ben de Daisy | Papatya [ Dvdrip - 2006 ] indir, virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs, download

Son düzenleyen: Moderatör:
bn genelde filmleri online izliyorum indirme linki varmi yokmu bilmiyorum amma internetde directors cut online izlemek icin var bildigim kadariyla
:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Teşekkürler canım, magnetten torrent gelmeye başladı, çok yavaş ama umarım iner; prensesimin sitesinden teeeekkk tek indirmek gerekiyor, yanaşmadım hiç bilmiyorumkismile

kizlar izledinizmi bilmiorum ama benim hosuma gitti ancak suphe birakarak bitti sonu bence

kizlar izledinizmi bilmiorum ama benim hosuma gitti ancak suphe birakarak bitti sonu bence

çok beğenmiştim ben, özellikle de oyuncu performanslarını...sonunu da çok beğenmiştim açıkçası, katı inançlara sahip olanların bile bir gün acaba diyebileceğini kanıtlar gibiydi boshayallersmile

evet canimcimm oyuncular zaten superdi ama aklimda takildi acaba hakketen supheleri dogrumuydu?gerci kiliseden ayrilarak dogrulugunu kanitlamis oldu bi bakima ama hicbisey gostermediler ya acaba dedimm suphemiydi sadece yoksa gercekmi diye

slm ben yeni üye oldum çok güzel bir siteymiş...konuya gelince bu aralar filmkolik oldum nette öyyle film izliyorum en son izlediğim filmi yazayım ve tavsiye ettiklerimi...
hayat güzeldir diye bir film izledim en son bir italyan filmi süper! hem komik hem duygusal sıcacık ve hüzünlü
forrest gump
esaretin bedeli
benjamin button
tesadüf
yağmur adam
en sevdiğim ve sizlere şiddetle tavsiye ettiğim filmlerdir...
ayrıca şu sıralar kore dizi ve filmlerine de takmış durumdayım koreliler mükemmel dramalar yapıyorlar.

tesadufte cok hos romantik filmdi simdi aklima geldide canim sayende animsamis oldum opuyorumnanaktan

evet canimcimm oyuncular zaten superdi ama aklimda takildi acaba hakketen supheleri dogrumuydu?gerci kiliseden ayrilarak dogrulugunu kanitlamis oldu bi bakima ama hicbisey gostermediler ya acaba dedimm suphemiydi sadece yoksa gercekmi diye

bana doğru gibi geldi canım, gerçekti gerçekti evet bilmiyorumkismile kaydirigubbakcemile5

Benim de çok sevdiğim filmlerden, zaten Meryl Streep varsa bitmiştir benim için boshayallersmile
Kore filmlerine takan kişilikler sadece biz değilmişiz demek ki aklinialirimsmile

The time traveler's wife

Ya iyiydi hoştu ama çok şey havada kaldı boshayallersmile
Bi de bu Eric bana hep mi çirkindi, bu filmde mi bu kadar gözüme battı bilmiyorum eyvahedigeldismile

Whıteout
sherlock holmes
soul men

en son ızledıklerım ve begendım ücünüde ızledıgıme pısman olmadım.

öldür.com

FBI Özel Ajanı Jennifer Marsh (Diane Lane), bekar anne olarak özel hayatıyla işi arasındaki dengeyi sağlamak için çok sıkı çalışmaktadır. Çok farklı ve ilginç bir görevi vardır. Her gece çalışma arkadaşı Griffin Dowd (Colin Hanks) ile birlikte FBI’ın Portland’daki bürosundan internete girerek kredi kartı dolandırıcılarının, manyakların, pedofillerin ve diğer cinsel sapıkların izini sürer. Suç işlemek amacıyla faaliyete başlayan yeni bir web sitesiyle ilgili ilk duyumu alan iki ortak, killwithme.com adresindeki sitenin nereden yayın yaptığını ve yayını yapan kişi ya da kişileri belirlemek için siteyi izleme altına alırlar.

Sitenin ziyaretçileri üzerinde şok etkisi bırakan bir havası vardır. Sitenin yaratıcısı yapışkan bir fare tuzağına küçük bir kedi yavrusu bağlamıştır. Siteyi hazırlayan ya da hazırlayanlar, sitenin ziyaretçilerinden o kedi yavrusunun kamera önünde yavaş yavaş ölümünü seyretmekle kalmayıp bunu herkese duyurmaya çağırmaktadır. FBI’ın internette yaptığı yoğun araştırma sonucunda karmaşık birtakım server ve host ağları sayesinde bu web sitesinin nereden yayın yaptığının asla belirlenemediği ortaya çıkar.

çok güzel filmdi hihoyyyt

aklı havadayı indirmeyi düşünüyordum ben... yorumlar güzeldi sanki...
indirmesem mi acaba ... :uhm:

şüpheyi ben de izlemiştim... film boyunca gerçeğin açıklanmasını bekledim ama film bitiverdi... sinir olmuştum kaydirigubbakcemile3

tesadufte cok hos romantik filmdi simdi aklima geldide canim sayende animsamis oldum opuyorumnanaktan

tesadüfün orjinal adı ne ... izlemedim mi ben acaba :sm_confused:

kızlar konuyla alakasız ama ; The She coco chanel deyince aklıma geldi...

izmirde olanınız varsa ; ege üniversitesinde "sinema kampüs" diye bir sinema gösterim salonu var artık... güzel filmleri gösteriyorlar... 1 hafta gösterimde kalıyor...

bu hafta coco chanel vardı...
haftaya yeni ay
sonraki hafta : başka dilde aşk .... devam ediyor...

fiyat da uygun 3,5 öğrenci - 4,5 normal... tavsiye ederim...

süper ya desemden sonra iyi olmuş. dediğin yer nerde tatlım kampüs içindemi.seanslar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…