En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Ay bir az önce kanalizasyonu izledim. Ve kesinlikle Okan Bayülgen'in sonsuza kadar şovmen kalması ve asla oyunculuk yapmaması kanaatine vardım.

Filmin komiklikleri var mesaj da iyi her ne kadar mesajlı filmleri sevmesem de ama oyunculuk yok filmde. Rasim Öztekin haricinde.

Ne kadar iyi olmuş yaa boshayallersmile
Ama bana uzak malesef, ters tarafta kalıyorum. Sadece sinema için oraya gitmeye kalksam en pahalısından 2 kişilik bilet parası yakıt gider :roflol:
O tarafta olduğumda izlemediğim film gelirse gitmek lazım boshayallersmile

Dün akşam The Fugitive (kaçak) izledim, 93 yapımı gerçekten akıcı ve güzel bir filmdi.

süper ya desemden sonra iyi olmuş. dediğin yer nerde tatlım kampüs içindemi.seanslar nasıl?

yabancı diller bölümünün ; edebiyat fakültesine bakan tarafında ama spor salonuna yakın köşede canım... yabancı dillerin konferans salonu olarak da kullanılıyor belki öyle bilirsin...
yani evet kampüsün içinde...

seanslar da Haftasonu dahil her gün iki gösterim var:
16.30 ve 18.45

ben seni egede öğrencisin sanıyodum... laelaelaelaelae

Yok böcüğüm ben tam ters istikametteyim, ama bu bilgiyi öğrendiğim iyi oldu, gündüz iş için oralarda olduğumda mutlaka uğrar, izlemediğim film denk gelirse izlerimboshayallersmile

canimcim tesadufun afisi bu guzel filmdi

a gercekten ıyımıs bılmıodum baska dılde aska gıdeyım hihoyyyt

Ben de dün sideways'i izledim sonunda, sıcak şarabımı da aldım elime, keyifli keyifli izledim boshayallersmile Onlar içtikçe ben içtim, önerenlere teşekkürü borç bilirim bayanssulusmile

avatar beğendim izlemeye değer..
yanlız dün gititğim kutsal damacana 2 beğenmedim boşuna vaktinizi vermeyin derim saçmalamışlar hiç hoş olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…