kizlar az once izledimm cok guzel bi filmdi tavsiye ederim
en sonunda bende avatarı seyredebildim. üç boyutlusu olsa kafayı yerdim herhalde ama bu kadarı bile yetti. üstünede cnbce de star wars serisi başladı onuda yarım yamalak seyrettim.ilgilenenlere her cuma serinin filmlerini veriyorlar baştan itibaren.
canim mayacimm star wars dedinde aklima seneler once yildiz savaslari aklima geldi ne guzeldi oda :)
tamam işte prensesim tüm o eski bölümleride yayınlayacaklar.
Aşkın 500 Günü
aşk bu kadar mı güzel anlatılır. şahane bir filmdi. kesinlikle izleyin
Güzel karlı bir haftasonu için evdeki izlenecek cd.ler ortaya çıktı. Bolbol sıcak çilolata ve film izledik.
Cumartesi günü Kanalizasyonu izledim, televizyonların şu andaki durumunu abartarak anlatan bir film. Espiriler bu kadar sulandırılmasa sanırım daha iyi bir film olabilirdi.
Anlatımı son derece güzel, kurgusu değişik izlenebilir bir filmdi, yalnız sonunu başarılı bulmadım.
kokuyu ben izlemedim ama arkadaşım izlemiş ve biraz bana anlattı banada pek ilginç geldi gerçi pek bi iğrenç sahneleri varmış sonuda garip bitmişboshayallersmile
kokuyu ben izlemedim ama arkadaşım izlemiş ve biraz bana anlattı banada pek ilginç geldi gerçi pek bi iğrenç sahneleri varmış sonuda garip bitmişboshayallersmile
[/URL][/IMG]
17 YENİDEN
Romantik komedi/Gençlik
KONU : Hayatta ikinci bir şans yakalasanız ne yapardınız?
1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O’Donnell (Zac Efron) okulun basket takımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucunun içindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeni öğrendiği kız arkadaşı Scarlet’la yaşamaya karar verir.
Yaklaşık 20 yıl sonra, Mike’ın (Matthew Perry) şaşalı günleri kesinlikle geride kalmıştır. Scarlet’la (Leslie Mann) evliliği paramparçadır, işteki terfi onu es geçmiştir, ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir, ve lisede bir inekken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşı Ned’in (Thomas Lennon) yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.
Ama Mike’a ikinci bir şans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ın görünümü belki 17 yaşında gibidir, ama otuz küsur yaşındaki tavırları 2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz.
Mike en iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyi şeyleri kaybedebilir ..
A önce izlemeyi bitirdiğim şahane bir filmdi,film bittiğinde yüzümde güzel bir tebessümle kalakaldım.. Tekrar tekrar seyredeceğim ender filmler arasına girmiş bulunuyor.. Arabadan çıkış sahnesi çok etkieyiciydi birde dans sahnesinde çalan müzik de gerçekten süperdi kaçmaz arkadaşlar seyredin pişman olmazsnız..:) :asigim::asigim::asigim::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?