aaaaaaaa will smith bayılırım cok guzel adamdır opuyorumnanaktan cok merak ettim o filmini hiç izlememıstım
Baslik: YamYam işkencesi - Cannibal Holocaust (TrALtyazı)
Açıklama: En iyi efekt gerçek olanıdır sözünden yola çıkılarak yapılmış 18 ülkede yasaklanmış, blair witch tarzı filmlere esin kaynağı olmuş bir film. Bir grup bilim adamının belgesel çekmek için amazonlardaki yerli kabilesine yapılan seyahat, ve bu zamanda başlarından geçen olaylar anlatılıyor.İçerdiği fazla şiddet, tecavüz gibi sahnelerden dolayı bir çok ülkede sansürlenmiştir. Yapım : 1980, İtalya Tür : Dram / Korku / Macera Yönetmen : Ruggero Deodato Senaryo : Gianfranco Clerici (Kitap) Oyuncular : Robert Kerman, Francesca Ciardi, Salvatore Basile Süre : 1 saat, 35 dk. Gösterim Tarihi : 19 Haziran 1985
İzlenen: 7,570 Kere
bu filmden bahsediosun dimi canimm gercekten olmusmu boyle bisey ben izlemedim
aaaaaaaa will smith bayılırım cok guzel adamdır opuyorumnanaktan cok merak ettim o filmini hiç izlememıstım
kızlar baya bi geç kalsamda izlemede...bi türlü fırsatım olup sinemada gösterimdeyken izleyemeyip hep
aklımda olan Alacakaranlığı nihayet izledim...:lepi: :asigim:
bu filmi izleyen varmi ben sinemada izlemistim vizyona girdiginde
arkadaslar saw6 geliomus gozumuz aydinnn
ben izlemedim ama afişe bakınca içim bi daraldı onu söyleyebilirim:sinifsinif:
cadılar bayramında gelcekkaydirigubbakcemile2
canim oyle ic karartici deil psikolojik gerilim tarzinda bi film bi kizi odada kapali tutuyo falan cadilar bayraminda cadi filmide gelsinn ama
yok iç karatıcı derken öyle demedim içim daraldı dedim kadın sıkışmış etrafta kumlar bana daral geldi nefesim daraldı manasında
The Haunting in Connecticut - lanetli ev.
gerçek bir hikayeye dayanıyor konusu. 3- 5 detay dışında bildik konu, bildik sahneler, klişe hollywood tarzı. zamanınız varsa ,daha iyi bir filminiz yoksa seyredilebilinir...
konu: ölümcül hastalığı olan çocuklarının tedavi edilirken yakınında olabilmek için hastane yakınlarında eski bir ev tutan ailenin başına gelen parapsikolojik olaylar. ev eskiden cenaze eviymiş. gerisini çözersiniz zaten : )
teşekkürler kızlar cevaplarınız için.genede korkuyormuşunuz en azından benim gibi buna sevindim:)))
gerçi ben polisiye diizileri seviyom csi vs.gerçi korkunç olmuyolar zodiacı seyretmiştim bide sevmiştim hem.siz korkunç bulurmusunuz bilmem.
tercih meselesi sanırım bende dakikalarca aynı sahnenin ekranda kaldığı filmlere bayılıyorum.hatta bir keresinde eşimle bir arkadaşına bir film seyrettirmeye başlamıştım filmin başında çok hafif bir esinti şeklinde soru işaretleri vardı adamlar onun peşinden aramaya çıkmışlardı gittiler gittiler gittiler benimkiler çıldırdı beklediler 3 saat felan sürdü sanırım rus filmiydi. nasıl dellendiler anlatamam en sonunda hiçbir şey olmadı giderken film bitti hönkk kaldılar o gün bugün zaten benle film seyretmez eşim:))))))))( belli yönetmenler dışında)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?