En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Ben de dün HARRY POTTER MELEZ PRENS'İ izledim filmin geneli diğer serilere benzemekle birlikte , çok şaşırtıcı ve etkileyici bir finalle bitti. Harry potter filmlerini sevenler için eğleneli bir film

:1shok: arkadaşlar konusunu okumak bile yetti...daha doğrusu filmin adı bilee...:1ninca:
inamıyorum "en iyi efekt gerçek olandır" ...sanırım bu filme yürek dayanmaz...:a015:

aaaaaaaa will smith bayılırım cok guzel adamdır opuyorumnanaktan cok merak ettim o filmini hiç izlememıstım

liv tavsiye ederim...eğer will smith'e ben gibi bayılanlardansan...beğeneceğini umuyorum...:kedi: çok hüzünlü bi o kadar da güzel bi sonla bitiyor yani sezon şaşırtıcı...
bu kadar bilgi yeterli sanırım )

Cannibal Holocaust bu nasıl bir filmdir ya allahım iki dakika baktım izleyemedim..bu nasıl bilimadamlığıdır ya :umursamaz:

kızlar baya bi geç kalsamda izlemede ...bi türlü fırsatım olup sinemada gösterimdeyken izleyemeyip hep
aklımda olan Alacakaranlığı nihayet izledim...:lepi: :asigim:

kızlar baya bi geç kalsamda izlemede ...bi türlü fırsatım olup sinemada gösterimdeyken izleyemeyip hep
aklımda olan Alacakaranlığı nihayet izledim...:lepi: :asigim:

Sen de etkilendin mi çocuktan bakim hıı??? Ben çaktırmamaya çalışsamda, gerçekten gizemli bir çekiciğili var :kedi: Herhalde rolünden kaynaklanıyor olsa gerek kaydirigubbakcemile3

bende dun aksam carpismayi izledim felaket filmleri guzel oluyo goktasinin aya carpmasi sonra cekim alanimiza ayin girmesi falan iyiydi

ben izlemedim ama afişe bakınca içim bi daraldı onu söyleyebilirim:sinifsinif:

cadılar bayramında gelcekkaydirigubbakcemile2

canim oyle ic karartici deil psikolojik gerilim tarzinda bi film bi kizi odada kapali tutuyo falan cadilar bayraminda cadi filmide gelsinn ama

canim oyle ic karartici deil psikolojik gerilim tarzinda bi film bi kizi odada kapali tutuyo falan cadilar bayraminda cadi filmide gelsinn ama

yok iç karatıcı derken öyle demedim içim daraldı dedim kadın sıkışmış etrafta kumlar bana daral geldi nefesim daraldı manasında

teşekkürler kızlar cevaplarınız için.genede korkuyormuşunuz en azından benim gibi buna sevindim:)))
gerçi ben polisiye diizileri seviyom csi vs.gerçi korkunç olmuyolar zodiacı seyretmiştim bide sevmiştim hem.siz korkunç bulurmusunuz bilmem.
tercih meselesi sanırım bende dakikalarca aynı sahnenin ekranda kaldığı filmlere bayılıyorum.hatta bir keresinde eşimle bir arkadaşına bir film seyrettirmeye başlamıştım filmin başında çok hafif bir esinti şeklinde soru işaretleri vardı adamlar onun peşinden aramaya çıkmışlardı gittiler gittiler gittiler benimkiler çıldırdı beklediler 3 saat felan sürdü sanırım rus filmiydi. nasıl dellendiler anlatamam en sonunda hiçbir şey olmadı giderken film bitti hönkk kaldılar o gün bugün zaten benle film seyretmez eşim:))))))))( belli yönetmenler dışında)

The Haunting in Connecticut - lanetli ev.
gerçek bir hikayeye dayanıyor konusu. 3- 5 detay dışında bildik konu, bildik sahneler, klişe hollywood tarzı. zamanınız varsa ,daha iyi bir filminiz yoksa seyredilebilinir...
konu: ölümcül hastalığı olan çocuklarının tedavi edilirken yakınında olabilmek için hastane yakınlarında eski bir ev tutan ailenin başına gelen parapsikolojik olaylar. ev eskiden cenaze eviymiş. gerisini çözersiniz zaten : )

konusu cok asina gercekten bu tarz temali filmler oldukca var canimcimm

csi tarzi dizilerde cok guzel her bolumde ayri bi olay cozuyolar

kızlar ben de dün akşam Kadri'nin Götürdüğü Yere Git diye oldukça saçma gereksiz bir film izledim hem de 1,5 saat boyunca filmin başında belliydi zaten nasıl olduğu neden izlemeye devam ettiysem neyse uzun lafın kısası ben ettim siz etmeyin, filmi boşuna izlemeyin(gerçi bu yaz tatile gidemeyenler için tatil görüntüleri çekici gelebilir deniz, güneş, kum) laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…