En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Sen de etkilendin mi çocuktan bakim hıı??? Ben çaktırmamaya çalışsamda, gerçekten gizemli bir çekiciğili var :kedi: Herhalde rolünden kaynaklanıyor olsa gerek kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5evet gözleri özellikle çok gizemli ve çekici...hoş çocuk
Allah sahibine bağışlasın ne diim...:1ninca: :tomato: : sengözlerimebaksanab

buz devri 3,parfume,the game... izlenmesi gerekir hepsi ayrı ayrı çok güzel...

bugün The Reader ı izledim..Kate Winslet hayranı olarak filmi çok beğendim...bu filmdeki roluyle oscar almıstı gercekten haketmiş..izlemeyenler varsa tavsiye ederım ..

Son düzenleme:
en son coming soon filmini izledm garez yapımcılarından ancak garezi izlediyseniz karşınızda onun gbi bi film beklemeyin umutsuzlaga kapılırsınz yapımcı filminde sinemada gecen korkuları anlatıyo başları saçma gelicek ama film kendini toparlıycak ve begeniceksinz gerçktn güzel bi film tavsiye ederim buyrunnnnnnnnn

P.S: ı love you
filmini izledim
zevkliydi...
sonun gerçege uygun yapmışlardı
dinlendim, ağladım, rahatladım...

ben bugün MISERY i izledim:lepi:
zaten geçende secret window u izlerken onu (miseryi) izleme isteği duymuştum
bugün misery i izlerken de shining i bir daha izleme isteği duydumkaydirigubbakcemile3
yavaş yavaş giden harika bir gerilim
1990 yapımı fakat ona rağmen görüntü itibariyla daha da eski olduğu izlenimi bırakıyor
imdb si 7.8
daha önce yarım yarım izlemiştim lisede listening dersinde film izlerdik bi hocamız bunun hayranıydı hep bu filmi takardı lakin sadece 40 dakikaya kadar kısmını izleyebildik hep sınıfça kaydirigubbakcemile3
bi kez de tv de sonuna yetiştim ortası kalmıştıkaydirigubbakcemile3
bu sefer tamamladım daha da izlerim
filmdeki psikopatı oynayan "1 numaralı hayran" kadın oyuncu kathy bates bu filmdeki oyunculuğuyla oscarı almış bana göre sonuna kadar da hak etmiş
film yavaştan yavaştan baya bi geriyor

bu filmde de belki redrum - murder, shoother - shoot her gibi bi kelime oyunu çıksın diye dört gözle bekledim ama çıkmadı sevmiştim o olayıkaydirigubbakcemile3

arkadaslar bu film insanin ruhunu dinlendirio ben izlerken dinlendim acikcasi cok guzel romantik filmdi noel kar ask guzeldi

arkadaslar bu film insanin ruhunu dinlendirio ben izlerken dinlendim acikcasi cok guzel romantik filmdi noel kar ask guzeldi

Duygusal , komik bir filmdir..
Çok uzun zaman önce izlemiştim , çokta severim :))

Bende bu haftasonu Bride Wars (Gelinlerin Savaşı ) İzledim
Komik eğleneceli bir film , beğendim , İzlerken insanı hiç sıkmıyan komedi filmi
10/7

Reguiem For a Dream (Bir Rüya için Ağıt )
İzlediğim en değişik , insanı alla bullak eden bir film:çok üzgünüm:
Muhakkak izleyin derim...
10/9

A Cinderella Story izledim birde
Sıradan , boş vaktinizi geçirmeniz için eğlenceli bir film
10/5

ben ensondegilde izlediğim ve etkilendiğim filmi yaıyım benjamin batın filminden çok etkilendi 2 defa izledim helede sonunda içim bir tuhaf oldu

evet canim ara sira acar izlerim hakketen guzel romantik komedi tarzinda iyi filmdi
a cinderalla storyi bende izlemistim
gelinlerin savasinida izlemek istiorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…