En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Merhaba kızlar ben de dün akşam Bay evet'i izledim, Şeniz çevresindeki herkese her zaman hayır diyen kendini insanlardan soyutlamış bir adamın bay evetle tanışması ve yaptığı anlaşma gereği yaşamdaki her şeye ama her şeye evet demesiyle değişen hayatı, tesadüfleri ve aşkı anlatıyor. :asigim: jim Carrey'nin çok komik 2008 yapımı filmi ve ben ancak dün izleyebildim, çok komik eğlenceli diyaloglar ve aşk vardı benim gibi filmleri zamanında izlemeyenler varsa bu filmi öneririm filmin her sahnesi eğlenceli ve komik sırnaşık şey sırnaşık şey

Yine dün izlediğim oxford cinayetlerinden bahsetemek istiyorum, yüzüklerin efendisindeki küçk frodo büyümüş ve oxforddaki cinayetlerin failllerini bulmaya çalışıyor, ben filmi çok beğenmedim sıradan seri katil ve onu yakalamak için uğraşan zeki adamlar, beğenmedim yani. :dilcikar:

en son Hangover ı izledim,
(felekten bir gece) diye çevrilmiş Türkçeye,
herkese de tavsiye ederim, normalde komedi filmi sevmememe rağmen deli gibi güldüm.

dün gece izledim
sanırım puanı 7.7
hitler Almanyasında geçen güzel bir film...
kan vahşet içeren bir film değil...
askeri bir darbe ve hitlere yapılan bir suikasti anlatıyor...
tavsiye ederim....

bay evet gerçekten güzeldi bende zevkle izlemiştim

Bilmiyorum yazıldımı ama ben izlerken gözlerimi alamamıştım ve soluksuz izlemiştim.Türkçe'ye Canavar diye çevrilmiş.Orjinal ismi "Cloverfield". Harika bir film kesinlikle tavsiye edilir..

Ayrıca o kadar çok film izledim ki hatırladıkça yazmaya çalışacağım..

Sonunda Alacakaranlık'ı izleyebildim çok şükür!!!:hooray:
Dünya üzerinde bir tek ben kalmıştım izlemeyen sonunda ben de izledim!:içelim:

Sonunda Alacakaranlık'ı izleyebildim çok şükür!!!:hooray:
Dünya üzerinde bir tek ben kalmıştım izlemeyen sonunda ben de izledim!:içelim:

tek değildin cnm bende izlemedim..seriyi okudum ama filmi izlemedim..artık şafak vaktide çekilir sonra hepsini çıkarırım aradan :roflol:

eğer filmin sonunda şok olmayı seviyorsanız gerilim aksiyon türünde street kings öneririm..keanu reeves oynuyor

sonra eagle eye da güzel bi film yine aksiyon gerilim yüksek..
melekler şeytanlar filmini çok beğendim.

p.s ı love you yarıda kaldı

17 again izledim beğendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…