lostla denk zamanlarda gelicek sanırım 2.si
tam emin değilim ama
birini beklerken ikisini birden beklemiş olucan işte kaydirigubbakcemile3
Şu işi nöbetleşe yapsalar olmuyor mu beaa!:gitme:
Biri vizyondayken diğeri tatil yapsa!!!fisfisfis
Son Durak ın 1.sini seyretmedim ben bu arada. 2yle 3 ü seyrettim!!laelaelaelaelae
Arkadaşlar en son UP (YUKARI BAK) filmini izledim, muhteşem bir animasyonla pixar yine yapmış yapacağını. Henüz vizyona girmedi sanırım ama cdsini bulup izleyebilir ya da azıcık daha sabredip sinemada ve 3d olarak izleyebilirsiniz. Çocuğunuz yoksa kendiniz gidin, varsa onları götürün, tek kelimeyle MUHTEŞEM alkisalkisalkis
Konusu:
Hayatı boyunca yaşamak istediği macera hayalini gerçekleştirmek için evine binlerce balon bağlayıp Güney Amerika'nın vahşi doğasına doğru yolculuğa çıkan 78 yaşındaki baloncu Carl Fredricksen'ın hikayesinin anlatıldığı yeni bir komedi.
Ancak Carl, yolculuğa başladıktan sonra en büyük kabusunu da yanında götürmekte olduğunu fark eder: fazlasıyla iyimser, doğa kaşifi 8 yaşındaki Russel'ı.
arkadaslar 2009 yapimli bi film acaba izleyen varmi?
konu süperrr yaadelikafaduldencd ni arıcam ben bu filmin hem balonlar hemde 78 yaşında tonton dede opuyorumnanaktan
cd ciye gidip dicem up varmı tabi okunuşla ap annıcak bizim burda da trakyada "h"ler hep yutulur ya kesin hap sancak filmin adını yok dicek heekaydirigubbakcemile3afişine fln bakiim de netten kendim ararım ona sormadankaydirigubbakcemile3
kizlar buda son durak 4 afisiymis
:roflol::roflol::roflol: canımsın ya kaydirigubbakcemile3
çok tatlı bir dede, balonları muhteşem, karısı da var başlarda ve gıptayla izleyeceğine eminim bu çifti, bayıldım ben canım :kedipuyorumnanaktan
arkadaslar bide bu film pek yakindaymis
canım onun adı pek yakında
bu filmi izleyen varmi adi kan kitabi
bir daha bakmayacağım bu topiğe, çok korkunç olmaya başladı mafoldumben
kendi kendime koptum valla filmin adi pek yakindaymis :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?