En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

izlemedim :sm_confused:

prenses beni koruyun :a015:

:kedi:izlediysen görüşünü merak ediyodum da o yüzden sordum canım
gerilim türü ama hani belki beğenmişsindir diye ve ya eleştirilerini öğrenmek için:1hug:
bi ben izlemişim ya kimse bişey demedi o film hakkında bende çok beğendimde ama başka yorumları da çok merak ettim

en son metrodan kaçış ı izledim.
danzel washington ve john travolta oynuyor. güzel bir macera filmiydi.

10 üzerinden 8

kocamın arkadaşlarının al bunu senin hatun sever diye yolladıkları filmlerin ( aşk komedi vs) hiçbirini sevmişliğim yoktur.bugün gene bir tane yollamışlar.hiçde haberim yok filmden. öylesine koydum amannnn tanrımm gecemi dağıttı geçti.oscarlarıda dahil edip son aylarda seyrettiğim en güzel film diyebilirim.şimdi baktım ödülleri yığın sepet toplamış geçmiş haketmişde bravo valla dedim.vizyone ne zaman girdi vs konusunda haberim yok bulursanız mutlaka seyredin.
eee filmi yazmamışım.
SONBAHAR...afiş özürlüyüm(

REVLUTIONARY ROAD
dram ağır bir dram
çok başarılı çok
sorgulayıcı her anı dolu,sıkmayan ama insanın boğazında yumruk gibi kalan bir film...
puanı 7.7
oyunculuk özellikle kate wislet harikaydı...:hooray:

Son düzenleme:

dram ağır bir dram
çok başarılı çok
sorgulayıcı her anı dolu,sıkmayan ama insanın boğazında yumruk gibi kalan bir film...
puanı 7.7
oyunculuk özellikle kate wislet harikaydı...:hooray:

valla bende beğenmiştim bu filmi. bi bu vardı birde yabancı film dalında oscara aday olan başka bir film.( Revanche )
ikisi dışında son aylarda aklımda kalan net bir film yok.

Son düzenleme:
bide yukardaki afişler çok korkunç o nedir öyle insan postumu ıykkkkkkkkkkk...tuce gibi bende bakamıcak gibiyim..
ya aslında çok otopsiye girmişliğim ucundan kıyından tutmuş yardım etmişliğim var ama bu korku filmleri çok beni aşıyor yahuu((

çoookkk evvel seyredip çokkk gerilmişliğim var. hatta bu konuda başka bir film daha vardı j. deppinmiydi neydi hatırlayamadım((

çoookkk evvel seyredip çokkk gerilmişliğim var. hatta bu konuda başka bir film daha vardı j. deppinmiydi neydi hatırlayamadım((

secret windowhihoyyytama ben onu beğenmedim pek izlenir ama o kadar da ahım şahım değil sankibenneyaptımki
beğenmişmiydin peki miseryi ben çok beğendim filmin temposu yavaş ama can da sıkmıyor

secret windowhihoyyytama ben onu beğenmedim pek izlenir ama o kadar da ahım şahım değil sankibenneyaptımki
beğenmişmiydin peki miseryi ben çok beğendim filmin temposu yavaş ama can da sıkmıyor

beğenmiştim haatta k. bates adamın bacağınımı ne kırıyordu.hönkkk???bi daha izlerim diyemicem çünküm artık gerilim sevmiyorum((
hım evet o filmdede ben j. turturroyu beğenmiştim.
meltem dur sana bir film diyeyim Breaking the Waves (dalgaları aşmak) bulursan bi seyret.

gerçekten çok keyifle izlediğim bir filmdi..oyunculuk, senaryo muhteşemdi.. kaydirigubbakcemile5

evet bacaklarını kırdı çok beğendim ama kadının oyunculuğunu ben tam psikopattı yanikaydirigubbakcemile3
tamam canım önerini de yazdım tucecimin dediği filmler arasınaopuyorumnanaktan

Benim en son izlediğim film değil ama en çok etkilendiğim film diyebilirim şiddetle izlemizi öneririm

Forrest sakat bir çocuktur. Ancak bu sakatlığı onun normal bir insan haline dönme arzusunu köreltmemiştir. Tam otuz yıl boyunca inanılmaz zorluklar yaşayan Forrest sonunda kendisini ülkesinin en sevilen futbol yıldızları arasında görmesini sağlamıştır. Bu çabaları o kadarla da kalmamış katıldığı Vietnam Savaşı'ndan bir kahraman olarak dönmüş ve Beyaz Saray'da şeref madalyası almış ama en önemlisi de dünyada en çok sevdiği şey olan sevgilisinin kalbini kazanıp onunla evlenmeyi başarmıştır. Çok akıllı biri olmasa da kalbinin neyi istediğini çok iyi bilen Forrest ona ulaşabilmek için olağanüstü bir çaba sarf ederek herkese istediğini elde edebileceği konusunda bir örnek teşkil etmiştir.

forrest gump ı da merak ettim şimdi:ecrin_bebek:afişteki söz çok etkiliyici ve de iddaalı kaydirigubbakcemile5

kızlar ya bi kaç sayfa öndeki afişler neydi öle:1shok: alıntı bile yapamadım...baidaha bakmayım diyom ama aklım kalıyo...:1ninca: o hangi film insan derisi olan kadının elinde??

bide en son dün akşam hayalet sevgili yi izledim ama beğenmedim ya vasat bi romantik komediydi...
yani filmin başında sonunu tahmin ettim...ve doğru çıkdı hiç bi özelliği yoktu...mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…