En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kızlar valla en son kadavrayı izlemiştim.dün akşam eşim aynaları getirdi.inanılmaz güzel bir film.şiddetle izlemenizi tavsiye ederim.film bittikten sonra aynadaki görüntümden şüphelenmeye başladım muhahaha:roflol:

bir de ölüm çokmazı var.onu da kesinlikle tavsiye ediyorum.testereyi falan çok sevan varsa benim gibi bu filmi de izlemelisiniz.

ve arkadaşlar diğer en sevdiğim film TERMıNAL bu akşam23:00da FOX TV de mutlaka izlemelisiniz akşamı iple çekiyorum

ictor Navorski Amerika yolundayken ülkesinde askeri darbe olması üzerine New York'un Uluslararası Havaalanında mahsur kalıyor. Pasaportu artık geçersiz olduğu için Amerika'ya girme hakkını yitirmiş durumda olan Victor ne ülkesine geri dönebiliyor ne de Amerikaya girebiliyor. ülkesindeki savaş bitinceye kadar havaalanı terminalinin transit yolcular salonunda beklemek zorunda kaldığında başına gelmeyen kalmıyor. Usa yönetmen Steven Spilberg'in gerçek bir hikayeden esinlenerek yaptığı bu muhteşem film Tom Hanks'in de usta oyunculuğuyla perçinlenmiş.Ve ortaya sıcacık ve trajı_komik bi film çıkmış.

Son düzenleme:

evet canimcim insan postu o kan kitabi adida filmin:)))

bi de bu var tabii....film bittiğindede peşinizi bırakmıycak???delikafadulden
konusunu nasıl bilen varmı?

canim filmin konusunda bu yaziooo

Filmin Konusu

.
Bir korku filminde sizi en çok korkutan şey nedir? Bir hayaletin beklenmedik biçimde aniden kaybolması mı? Ana karakter, hemen arkasındaki hayaleti farketmediğinde mi? Film boyunca izlediğiniz kişinin aslında hayalet olduğunu öğrenmek mi? Peki ya bir gün yalnız başınıza evinize döndüğünüzde, izlediğiniz korku filminin sizi kovalamasına ne dersiniz?

ya ben hala sonbahar filminin etkisindeyim. seyreden yokmu hiç? aralıkta vizyondaymış. bulursanız sinemada gidin. buraya sadece türk filmi gelir niye bu filmi getirmediler ki burası nasıl bir yerdir yerebbimmmm yaaaaaaaa........................

önümüdeki aralık mı vizyona giricekmiş yaniifisfisfis

sahne sahne ezbere bilirim :)))) bu hafızaya rağmen.

bende kafam çok bozukken izlemiştimkaydirigubbakcemile3tekrar izlemek istiyorum hihoyyyt
aa ama aklıma geldi morgan freeman filmdeki adı ellis ti sanırım hapisten çıktığında yerleştiği hotelde sandalyeyle çıkıp intihar edicek sanıyorken "ellis was here" yazmıştı
bende üni.deydim evden taşıncaktım okulun bitmesine yakın kalkıp meltem was here yazmıştım pencerenin mermerinekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben özlemişim bu tarz bir filmi
uzun zamandır yok ödüllü film
yok puanı falan derken daralmışım oldukça
hiçbir mesaj içermeyen klasik bir filmdi
eğlenceli ve hafifi gergindi...
tavsiye ederim

Ben de biraz önce pek yakında'yı izledim böyle gündüz gündüz de korku filmleri daha iyi oluyomuş film karanlık korktukça etrafıma bakıyorum bu uzak doğu filmleri de birbirine benziyo canım biraz halka biraz garez böyle orta halli bi korku filmi çıkmış; aslında böyle dediğime bakmayın bu filmi gece izleseydim 1 ay uyuyamazdım yanlız

hehehhehe gunduz izleyince pek etkili olmuo korku filmleri canim pek yakinda ismiymis epey sonra farkina varmistik gulmustuk:)))

hehehhehe gunduz izleyince pek etkili olmuo korku filmleri canim pek yakinda ismiymis epey sonra farkina varmistik gulmustuk:)))

Evet canım pek etkili olmadı hatta filmin afişinde asılan kadın şimdi pek bi komik geliyo ama etkili olmaması daha güzel çünkü korku filmlerini çok seviyorum ama korktuğum için izleyemiyorum bundan sonra merak ettiğim ve izleyemediğim korku filmlerini gün ışığında izliycem napiyyyim

yıllar önce sinemada izlediğim "terminal" i dün gece tekrar izledim...tom hank ve cathren zeta jones
ikisinide beğenirim....filmde stephen spilberg imzalı olunca biraz ilginç ve sıradışıydı....ben ilk izlediğimde daha çok etkilenmişdim sinema da izlemek ve evde izlemek çok fark ediyor gerçekden....

ben en son kehaneti izlemiştim ve çok beğenmiştim bir ay ckadar önce bu haftasonu tekrar sinemaya gidcem bitanemle kızlar bu aralar izleyip önerebileceğiniz bir film var mı acaba :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…