forrest gump ı da merak ettim şimdi:ecrin_bebek:afişteki söz çok etkiliyici ve de iddaalı kaydirigubbakcemile5
Bende sonunu izliyemedim :ecrin_bebek:
Ne oldu , falcı kızlamı evlendi yoksa ?:jeyyar:
forrest gump ı da merak ettim şimdi:ecrin_bebek:afişteki söz çok etkiliyici ve de iddaalı kaydirigubbakcemile5
en son izlediğim film değil ama muhteşem bir film izlenilmesini tavsiye ederim."esaretin bedeli".
bide yukardaki afişler çok korkunç o nedir öyle insan postumu ıykkkkkkkkkkk...tuce gibi bende bakamıcak gibiyim..
ya aslında çok otopsiye girmişliğim ucundan kıyından tutmuş yardım etmişliğim var ama bu korku filmleri çok beni aşıyor yahuu((
bi de bu var tabii....film bittiğindede peşinizi bırakmıycak???delikafadulden
konusunu nasıl bilen varmı?
esaretin bedeli imdb listesine göre de en iyi film zaten:lepi:
ya ben hala sonbahar filminin etkisindeyim. seyreden yokmu hiç? aralıkta vizyondaymış. bulursanız sinemada gidin. buraya sadece türk filmi gelir niye bu filmi getirmediler ki burası nasıl bir yerdir yerebbimmmm yaaaaaaaa........................
sahne sahne ezbere bilirim :)))) bu hafızaya rağmen.
Ben de biraz önce pek yakında'yı izledim böyle gündüz gündüz de korku filmleri daha iyi oluyomuş film karanlık korktukça etrafıma bakıyorum bu uzak doğu filmleri de birbirine benziyo canım biraz halka biraz garez böyle orta halli bi korku filmi çıkmış; aslında böyle dediğime bakmayın bu filmi gece izleseydim 1 ay uyuyamazdım yanlız
hehehhehe gunduz izleyince pek etkili olmuo korku filmleri canim pek yakinda ismiymis epey sonra farkina varmistik gulmustuk:)))
önümüdeki aralık mı vizyona giricekmiş yaniifisfisfis
yok tatlım geçtiğimiz aralıkta girmiş.ama bol ödüllü büyük şehirlerde tekrar gösterimlerine denk gelirsiniz diye dedim. ama kesinlikle sinemada seyretmek gerek nefis karadeniz manzaraları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?