En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

:))) hakketen gun isiginda izleyince etkisini yitirio korku filmleri canimcimm simdi sirada ne var hangisini izlemeyi dusunuyosun?

ya şu sıralar vizyonda olan kontes filminden haberi olan var mı acep :)

ya bu filmi bende çok merak ediyorum..hikaye tarihte yaşanmış gerçek bir olay..orta yaşlardaki kontes kendinden yaşça küçük birine aşık olunca bakire kanıyla yıkanırsa gençleşeceğine inanıyor..hatta bu kadının öldürüp ormana attığı cesetler vampir söylentilerinin de çıkış noktasıymış..

canim arattimda bu resim cikti kontes bumu?

bence de izlenmeli ilginç bir hikaye :)

Dönemin en güzel ve güçlü kadını olarak anılan Kontes, erkeklerin hakim olduğu bir dünyaya başkaldıran kadın olarak öne çıktı. Kendinden genç Istvan’la tutkulu bir aşk yaşarlar fakat Istvan’ın babası Kont Thurzo oğlunu ondan ayırmak için plânlar kurduğundan mutlulukları uzun sürmez. Istvan, sevgilisinin politik bir komplonun kurbanı olduğunu farkettiğinde çok geçtir.

MR.DEEDS filmini izledim
yani eh işte tv filmi gibiydi
pek komik falan degildi
boş ve yorgun bir zamanda izlenebilir bir film

dün gece ''seni o kadar çok sevdim ki''(Il y a longtemps que je t'aime ) seyrettim.konusunu söyleyince filmin özelliği kalmıyor .o baklımdan şöyle anlatayım.ilk yarım saatte iki kadının karşılaşmaları uzun zamandır neden görüşemedikleri sonrasında birinin hapis yattığını ve kadınların kardeş olduklarını ve filmin sonunda hapis yattığı olayın nedenini anlatıyor.kadın bir iyi bir kötü ruh halinde olduğundan hep çif taraflı düşünüyorsun film boyu.buraya kadar herşey süperdi sürükleyici ikilem yaratan. ama sonu (bence) tahmin edilebilirdi. seyre değer bir film. tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…