korku film sevenlere film önermeye geldim:1rolleyes:
1981 yapımı EVİL DEAD
ben türkçe adını kötü ruh olarak biliyordum aldığım cd de öyle yazıyordu ama nette "lanetli ev" ve ya "şeytanın ölüsü" olarakta geçiyor
imdb puanı da 7.6 üstelik
çok eski bir film yani yıl olarak eski olmaktan ziyade görüntü itibariyle de çok eski
zaten 10.000 dolara mal olmuş film ama milyon dolarlar kazandırmış
ruhlu hayaletli bi film ben ilk izlediğimde 13-14 yaşlarındaydım o kadar çok korkmuştuk kii bi daha değil izlemek cd nin kapağına bile bakmaya cesaret edememiştikkaydirigubbakcemile3
aa tabi bu yaşımda izlesem korkarmıyım bilemiyorum ama netteki yorumlardan anladığım kadarıyla korkan çok
filmin serisi varrmış ama serisi korkudan daha çok korku klişeleriyle dalga geçme amaçlıymış izlemedim serinin 2. ve 3. filmini ama çok çok komik olduğu söyleniyor filmin her anı ironilerle doluymuş
biliorum canim kotu ruhh cocuklugumuzun korku filmiydi o zamanlar cok tirmistikkk
evet yaa bak o mahsene kilitledikleri hayalet olmuş kızın kahkahaları kulaklarımda çınladıkaydirigubbakcemile3
resim çıkmamış canım
alla alla bende gorunuo canimmcim nasil olduki acep
tamam canım şimdi çıktıyerimseniben
ama dediğim film o değil o kadar çok kötü ruh ve lanetli ev adlı film var kiikaydirigubbakcemile3
dogru diosun canim surusune bereket bide lanetli bebek evi vardi hatirlarmisin bilmem canim
izlemezmiyimdelikafadulden
hemde çok küçüktüm o zamanlarkaydirigubbakcemile3ne cesaretse ama çok korkmuştum
ya ben böyle korku filmlerini özlemişimmafoldumben
bu arada balta bitti canim gercekten balta gibi filmdi ben begenmedim vakit kaybi izleme derim hilkat garibesi ormanda gezmeye gelenleri tek tek olduruyo sonuda bi acayip bitti heralde devamini getircekler
o zaman ben izlemiyim
çok kızıyorum filme sonra korkutamadı diyekaydirigubbakcemile3
yıllaaaar önce night of the living dead i izlemiştim
bittiğinde o kadar çok kızmıştım ki bu ne böyle insanlaarla dalga mı geçiyorlar diyekaydirigubbakcemile3
1990 yapımı olanı izlemiştim ki asıl izlenmesi gereken 1968 yapımı olanmış
koskoca zombi olmuşun bi camı kırıpta giremiyomusun dükkana allasen:umursamaz:
bi sürü zombi toplaşmışlar camın önüne filmin epey bi bölümü onların camın önünde bekleyişleriyle geçiyor:mymeka:
kızlar bugun Grotesque izledim ...
nasildi bitanem
gerilim film sevenler için izlenmeye deger bir film ...ozellikle sonlarına dogru iskence oyle bir hal alıyor kı ben bile bazı sahnelerine bakamadım mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?