En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

korku film sevenlere film önermeye geldim:1rolleyes:
1981 yapımı EVıL DEAD
ben türkçe adını kötü ruh olarak biliyordum aldığım cd de öyle yazıyordu ama nette "lanetli ev" ve ya "şeytanın ölüsü" olarakta geçiyor
imdb puanı da 7.6 üstelik
çok eski bir film yani yıl olarak eski olmaktan ziyade görüntü itibariyle de çok eski
zaten 10.000 dolara mal olmuş film ama milyon dolarlar kazandırmış
ruhlu hayaletli bi film ben ilk izlediğimde 13-14 yaşlarındaydım o kadar çok korkmuştuk kii bi daha değil izlemek cd nin kapağına bile bakmaya cesaret edememiştikkaydirigubbakcemile3
aa tabi bu yaşımda izlesem korkarmıyım bilemiyorum ama netteki yorumlardan anladığım kadarıyla korkan çok
filmin serisi varrmış ama serisi korkudan daha çok korku klişeleriyle dalga geçme amaçlıymış izlemedim serinin 2. ve 3. filmini ama çok çok komik olduğu söyleniyor filmin her anı ironilerle doluymuş

biliorum canim kotu ruhh cocuklugumuzun korku filmiydi o zamanlar cok tirmistikkk

bu arada balta bitti canim gercekten balta gibi filmdi ben begenmedim vakit kaybi izleme derim hilkat garibesi ormanda gezmeye gelenleri tek tek olduruyo sonuda bi acayip bitti heralde devamini getircekler

bu arada balta bitti canim gercekten balta gibi filmdi ben begenmedim vakit kaybi izleme derim hilkat garibesi ormanda gezmeye gelenleri tek tek olduruyo sonuda bi acayip bitti heralde devamini getircekler

o zaman ben izlemiyim
çok kızıyorum filme sonra korkutamadı diyekaydirigubbakcemile3
yıllaaaar önce night of the living dead i izlemiştim
bittiğinde o kadar çok kızmıştım ki bu ne böyle insanlaarla dalga mı geçiyorlar diyekaydirigubbakcemile3
1990 yapımı olanı izlemiştim ki asıl izlenmesi gereken 1968 yapımı olanmış
koskoca zombi olmuşun bi camı kırıpta giremiyomusun dükkana allasen:umursamaz:
bi sürü zombi toplaşmışlar camın önüne filmin epey bi bölümü onların camın önünde bekleyişleriyle geçiyor:mymeka:

hakketen canim bazen oyle sahneler oluo insani sinir ediolar bazen filmin adi ilgi cekio konusu falan izleyince ayni etkiyi yakalayamiosun malesef

drag me to hell adında bir korku filmi izledim düngece.bence gayet başarılıydı beğendim ben.imdb de puanı bayağı iyi zaten.konusu bilindik cadı büyü tarzı ama senaryo güzeldi bence.diğer izlediğim klişe korku filmleri gibi değildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…