En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

canim bu filmin konusunu falciya benzettim adam cingene tarafindan lanetlenip erimeye baslamisti bilmem izledinmi

canım izledim bende bu filmi şimdi.bazı sahnelerine bakamadım yaa nasıl işkence yapıyor öyle.işkenceyle başladı öyle de bitti valla.insan gözlerini kapatıyo bazı sahnelerde insanı geriyo gerçekten.

bu filmlere ragbet var o yuzden devami geldikce gelio tatlimcimm

hımm bak bu çok ilgimi çekti gerçekten.CADIARZU

hepinize günaydın kızlar ben de hafta sonu birkaç film izledim sabah sabah onları sizinle paylaşayım istedim;

Önce DEHŞET TRENİ adlı korku gerilim filmini izledim ;Film gece saat 2den sonra metroya binen herkesi acımasızca öldüüren bir seri katili bulmaya çalışan fotoğrafçıyı anlatıyor, filmin sonlarına doğru öldürülen insanların yamyamlar ve bazı yaratıklar tarafından yendiğini görüyosunuz :uhm: ki ben bu kısımda filmin çığrından çıktığını düşündüm sırdan bir seri katil filmi yaratıklarla bağlanınca epey saçma olmuş bence , zleyenler varsa yorumlayabilirler,

daha sonra ŞÜPHE'yi izledim ki tuçe tavsiye etmişti gerçekten güzel bir filmdi, yanlız film olay filmi değil durum filmii belli bir olay yok hisler duygular var film boyunca,durgun bi filmdi ara ara sıkıcı yerler var kiliseyi sorgulayan kilisenin farklı yönlerini açığa vuran tutuculuk ve açık görüşlülüğü karşı karşıya getiren 5 dalda oskara aday gösterilen 2009 yapımı bir filmdi, çok beğendim mutlaka izleyin,

sonra HAYALET SÜVARİ'Yİ izledim orijinal adıyla SLEEPY HOLLOW fantastik hafif korku, gerilim yine hoş bir filmdi sanırım Tim burtonun 1999 yapımı filmiydi, Başrolde Johnny Depp vardı, en son 8- 9 yıl önce izlemiştim tabi o zamanla çocuk olduğum için çok korkmuştum, :1ninca: ama tavsiye ederim,

Bu kadar yabancı film yeter yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı diyerek ŞEYTANIN PAPUCU diye saçma sapan bir film izledim ki geçen zamanıma acıdığım filmlerdendir,
Şimdilik bu kadar iyi seyirler laelaelaelaelae

ŞÜPHE filmini biz eşimle çook beğenmiştik...
hala aklıma gelir...
onun üzerine bir ay ben film izlemek istememiştim...
oscar almadı diye üzülmüştüm...
kesinlikle, şiddetle bende tavsiye ederim...
çok çok güzel, ağır olsada sıkmayan mükemmel bir film:hooray:

evet bende hala etkisindeyim kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

dün up ı aradım bulamadım buz devri 3 ü aradım o da fransızca çıktımafoldumbensenağlamauyumlu altyazı da bulamadım üsteliksenağlama
6. hissi izlemek istedim adam o film nostalji(!) o yüzden daha pahalı dedi forrest gump ve diğerlerini de hiç soramadım bile o yüzdenkaydirigubbakcemile3
bende korku izledim
MADHOUSE
ne iyi ne kötü
başka bişeymiş gibiyken aslında daha başka bişey olan filmlerden
yani hayaletli bir film gibiydi filmin sonunda anlaşıldı ki şizofrenli film:bbo:
çoook saçmalıklar kopukluklar vardı
şimdi bu adam 44 nolu odada biriyle konuşup duruyor ordan başka birine bi kıza anlatıyo sürekli o da diyo ki inanma ona şizofren o ama filmin sonunda tekrar adam 44 nolu odadaki kişiden bahsedince kız diyor ki orda kimse yok ki orası depokafamçokkarıştıeee bee insan daha önce niye öyle demedin de inanma ona şizofren o dedin :mymeka:Çok üzgünüm çoookşoklatma çabasını anlarım ama saçmalamayı kabul edemem yanii-tatlicadiarzu-
imdb puanı da 5.5 flndı heralde
anlattıkça kızdım şimdi en iyisi izlemeyin diyim benÇok üzgünüm çoook

Son düzenleme:
Bridget Jones-Mantığın sınırı 'nı izledim...renee zelveger filmde müthişdi....kiloları felan :icecream:
o kadar yakışmış filmdeki karakterle bütünleşmişdiki....tabi filmin müziklerine her zaman bayılıyorumm...

ben ikisinide bi kac kere izledim cok hosuma gidio birinciside ikinciside bu arada su an neredeyse sifir beden olmus

v for vendetta harika bir filmdi. oyunculuk görsellik mükemmel

delgo diye bir animasyon izledim ama pek tutmadım nedense. aslında fena değil izlenebilir

bu arada arkadaşlar şu komediyi izledim, öldüm gülmektenkaydirigubbakcemile3
diyebileceğiniz komedi tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden:1hug:

gerçekten çok güzel bir film.ben de çok beğenerek izledim filmi:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…