drag me to hell adında bir korku filmi izledim düngece.bence gayet başarılıydı beğendim ben.imdb de puanı bayağı iyi zaten.konusu bilindik cadı büyü tarzı ama senaryo güzeldi bence.diğer izlediğim klişe korku filmleri gibi değildi.
canim bu filmin konusunu falciya benzettim adam cingene tarafindan lanetlenip erimeye baslamisti bilmem izledinmi
kızlar bugun Grotesque izledim ...
canım izledim bende bu filmi şimdi.bazı sahnelerine bakamadım yaa nasıl işkence yapıyor öyle.işkenceyle başladı öyle de bitti valla.insan gözlerini kapatıyo bazı sahnelerde insanı geriyo gerçekten.
ya bu filmi bende çok merak ediyorum..hikaye tarihte yaşanmış gerçek bir olay..orta yaşlardaki kontes kendinden yaşça küçük birine aşık olunca bakire kanıyla yıkanırsa gençleşeceğine inanıyor..hatta bu kadının öldürüp ormana attığı cesetler vampir söylentilerinin de çıkış noktasıymış..
baltayı izledin mi prenses nasılmış.ben de alıyım mı.bi yorum yap bakem
hepinize günaydın kızlar ben de hafta sonu birkaç film izledim sabah sabah onları sizinle paylaşayım istedim;
daha sonra ŞÜPHE'yi izledim ki tuçe tavsiye etmişti gerçekten güzel bir filmdi, yanlız film olay filmi değil durum filmii belli bir olay yok hisler duygular var film boyunca,durgun bi filmdi ara ara sıkıcı yerler var kiliseyi sorgulayan kilisenin farklı yönlerini açığa vuran tutuculuk ve açık görüşlülüğü karşı karşıya getiren5 dalda oskara aday gösterilen 2009 yapımı bir filmdi, çok beğendim mutlaka izleyin,
ŞÜPHE filmini biz eşimle çook beğenmiştik...
hala aklıma gelir...
onun üzerine bir ay ben film izlemek istememiştim...
oscar almadı diye üzülmüştüm...
kesinlikle, şiddetle bende tavsiye ederim...
çok çok güzel, ağır olsada sıkmayan mükemmel bir film:hooray:
Bridget Jones-Mantığın sınırı 'nı izledim...renee zelveger filmde müthişdi....kiloları felan :icecream:
o kadar yakışmış filmdeki karakterle bütünleşmişdiki....tabi filmin müziklerine her zaman bayılıyorumm...
Bridget Jones-Mantığın sınırı 'nı izledim...renee zelveger filmde müthişdi....kiloları felan :icecream:
o kadar yakışmış filmdeki karakterle bütünleşmişdiki....tabi filmin müziklerine her zaman bayılıyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?