En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bu arada arkadaşlar şu komediyi izledim, öldüm gülmektenkaydirigubbakcemile3
diyebileceğiniz komedi tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden:1hug:

çok makbule geçti tavsiyeleriniz teşekkür ederima.s.kaydirigubbakcemile3

accık bi kaç sayfa geri baksaydın be canım gereksiz alınganlık yapmışşın:teselli:
bana sorarsan borat derim big lebowski derim
ayrıca goldmember, love guru, scary movie serisi de diyebilirim

accık bi kaç sayfa geri baksaydın be canım gereksiz alınganlık yapmışşın:teselli:
bana sorarsan borat derim big lebowski derim
ayrıca goldmember, love guru, scary movie serisi de diyebilirim

saol canım araştırcam, yok canım alınganlık değil latife yaptıma.s.
scary movie yi seyretmiştim
komedi çok severim yeni izlediklerin varsa yazmayı ihmal etmea.s.

saol canım araştırcam, yok canım alınganlık değil latife yaptıma.s.
scary movie yi seyretmiştim
komedi çok severim yeni izlediklerin varsa yazmayı ihmal etmea.s.

ben genelde korku gerilim izliyorum komedi nadir en son big lebowskiyi izledim işte harikaydı:lepi:

arkadaslar bu filmi uzun bi sure izlemistim ama hala izlemeyen varsa tavsiye ederim hem gercek hikaye hemde etkileyici bi filmdi bide guzeller guzeli charlize threonun deigimi inanilmazdi bu film icin kiloda almisti

bende komedi tarzı filmler pek izlemem.....daha çok macera,korku gerilim severim ama romantik komedi istersen izleyip sevdiğim bi kaçfilm önerebilirim:50 ilk öpücük,briget jones serisi,en yakın arkadaşım evleniyor,
kadınlar ne söyler erkekler ne anlar,çatı katı,zor baba serisi.....aklıma ilk gelenler
hatırladıkça eklerim....
:1rolleyes:

dün akşam daha önce izleme fırsatı bulamadığım ve merak ettiğim film "zor ölüm 4 "ü tv de izledim.....tavsiye ederim macera sevenler için güzel film....diğer serilerden farkı teknolojinin ilerlemesi ve sanal
terörizm ön planda...[/B]
Bruce Wills çocukluğumdaki "mavi ay" dizisinden beri hayranım bu adama:asigim:

arkadaslar bu filmi uzun bi sure izlemistim ama hala izlemeyen varsa tavsiye ederim hem gercek hikaye hemde etkileyici bi filmdi bide guzeller guzeli charlize threonun deigimi inanilmazdi bu film icin kiloda almisti
seyrettim canım ben tv dede vermişti o güzel kadın olduğuna inanamadım .bende geçen gün bunu izledim. tavsiye ederim.
güzel bir film
buyrunnnnnnnnn

hoş eğlenceli bir filmdi...
puanı 6.8...
tavsiye ederim....
rahatlattı beni

Son düzenleme:
olmuştur umarım
türkçeye nasıl çevirdiler bilmiyorum...
Akadaşlar nasıl kaybedilir filmin adı

kizlar bu filmi izledinizmi?eski filmdir ama guzeldir uckere seker adam demeniz onu getirmeniz icin yeterli:)

bugün bu filmi izledim...
yasak krallık
puanı 6.8 idi sanırım...
ben bir JET LI hayranıyım diyebilirim...
bir yılda izlediğim 4. filmi ve beğendim...
fantastik sinemayı severim ve bu filmde fantastikti...
çinlilerin bitmez tükenmez güzel hikayeleri var...
daha çok film çekerler....

en son TABU(Towelhead) filmini seyrettim.Six Feet Under dizisini ve American Beauty'i pek beğenmişliğimden seyretmeden geçmeyeyim dedim. ikisi kadar olmasada vakit kaybı değil en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…