En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

]

bumu canim filmin afisi

yahu koymasaydın tatlım ramazan ramazan((
sana rap veremiyormuşum ((
öpüldün...[/QUOTE]

canim yirmi kisi dolmamistir senin ondan veremiosundur:) canim tutkuyu izlemediysen izle derim gercekten cektigi istirap gozler onune serilio cok aglamistim

mel gibsonuda hiç sevemedim ben yahu.

canim mel gibson oynamamis filmi cekmis ama konuyu guzel islemis cektigi cile gozler onune serilio hele bi kirbac yedigi sahne var icler acisi her yer kan golu olu neyse ayrinti vermiyimm ama guzel filmdi nekadar aglamis olsamda izlerken

yahu koymasaydın tatlım ramazan ramazan((
sana rap veremiyormuşum ((
öpüldün...

canim yirmi kisi dolmamistir senin ondan veremiosundur:) canim tutkuyu izlemediysen izle derim gercekten cektigi istirap gozler onune serilio cok aglamistim[/QUOTE]

seyrettim tatlım. mel gibsondan değil ama filmi sevmedim(( bu tarz filmlerde en favorim ''jesus christ superstar''

canim yirmi kisi dolmamistir senin ondan veremiosundur:) canim tutkuyu izlemediysen izle derim gercekten cektigi istirap gozler onune serilio cok aglamistim

seyrettim tatlım. mel gibsondan değil ama filmi sevmedim(( bu tarz filmlerde en favorim ''jesus christ superstar''[/QUOTE]

canim bu film dimi dedigin?bilmem beni etkilemisti film baya etkisinde kalmistim tatlimcim

evet canimbenim sahnelerde cok etkileyiciydi ama hele o meydanda kamcilanmasini hatirlarsin heryer kan golu oluodu sonra o halde carmiha gelilcegi haci tasitmislardi

missing lynx çok güzel bir animasyonda. kedigillerin her türünü seven biri olarak bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…