kızlar bugun kalpazanları ızledim
kızlar bugun kalpazanları ızledim
Bende bu fimi ödüllü olduğunu bilmeden rastgele izledim ve çok beğendim, oyunculuklar çok iyiydi
bebegim cd aldıgım yere sordum hamiltonlar yoktu bende bunu aldımcanim nasildi film hamiltonlari izlemedin sanirim tatliskom
Bende bu fimi ödüllü olduğunu bilmeden rastgele izledim ve çok beğendim, oyunculuklar çok iyiydi
bebegim cd aldıgım yere sordum hamiltonlar yoktu bende bunu aldım
kesinlikle cnm izlenmeye deger cok guzel filmdi
anladim canim internetten bakcam bende soyle donma olmayan guzel yer bulursam sanada veririm linki istersen ordan izlersin kaymaklim
Nikolia, Londra’nın en kötü organize suç örgütüne bağlı çalışan sert ve gizemli bir adamdır. Başkalarının girmemesi için kapalı tuttuğu korunaklı yaşamı Anna’yı takip etmesiyle birlikte sarsılır. Çünkü Anna ailesine ait sırları bilincinde olmadan tesadüf eseri açığa çıkarmıştır. Ailesinin hakkını aradığını düşünen Nikolai , seri cinayetlerin, dolandırıcılığın ve mafyavari cezalandırmaların içinde yolunu kaybedecektir.
Yapım : 2007, İngiltere / Kanada
Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : David Cronenberg
Senaryo : Steve Knight
Oyuncular : Naomi Watts, Viggo Mortensen, Vincent Cassel, Armin Mueller-Stahl, Josef Altin, Olegar Fedoro
Yapımcı : Paul Webster, Robert Lantos
Görüntü Yönetmeni : Peter Suschitzky
Müzik : Howard Shore
IMDB Puanı : 7.8
kizlar bu filmi izlemistim guzeldi paylasmak istedimm
dün akşam daha önce izleme fırsatı bulamadığım ve merak ettiğim film "zor ölüm 4 "ü tv de izledim.....tavsiye ederim macera sevenler için güzel film....diğer serilerden farkı teknolojinin ilerlemesi ve sanal
terörizm ön planda...[/B]
Bruce Wills çocukluğumdaki "mavi ay" dizisinden beri hayranım bu adama:asigim:
ya bu filmi bende çok merak ediyorum..hikaye tarihte yaşanmış gerçek bir olay..orta yaşlardaki kontes kendinden yaşça küçük birine aşık olunca bakire kanıyla yıkanırsa gençleşeceğine inanıyor..hatta bu kadının öldürüp ormana attığı cesetler vampir söylentilerinin de çıkış noktasıymış..
bana çok ilginç bir film önerebilecek olan var mı acep :uhm:
bana çok ilginç bir film önerebilecek olan var mı acep :uhm:
ilgin bir film diyince aklma Donnie Darko geliyor ama eski bir film izlemişsindir şakkıdıgerçi 2. çıkmış henüz izlmedim
diğer aklma gelenler bunlar CADIARZU
The Machinist
Uçuş Planı
Anestezi
Prestij
Passengers
The Gathering
Terminal
uninvited
9/Tenths
Kadavra
Whisper
The Messengers
az evvel tvden kalktım geldim.iki gün evvelde yayınlanmıştı gene seyre dalıp kendimi unutmuşluğum var şimdiki gibi. eski film bilirsiniz gerçi
İhtiras Rüzgarları(Legends of the Fall)
sırf Brad Pitt'in Tristan rolü hatrına her daim sıkılmadan seyredebilirim...ne güzel adamdır yahu helede uzun saçlıyken...mmmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?