En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bebegim cd aldıgım yere sordum hamiltonlar yoktu bende bunu aldım

kesinlikle cnm izlenmeye deger cok guzel filmdi

anladim canim internetten bakcam bende soyle donma olmayan guzel yer bulursam sanada veririm linki istersen ordan izlersin kaymaklim

puanı 6.8
koş kocaoğlan koş
hem eğlenceli hem arada duygusal dinlendirici bir filmdi...
güzel londra manzarası da cabası...

Nikolia, Londra’nın en kötü organize suç örgütüne bağlı çalışan sert ve gizemli bir adamdır. Başkalarının girmemesi için kapalı tuttuğu korunaklı yaşamı Anna’yı takip etmesiyle birlikte sarsılır. Çünkü Anna ailesine ait sırları bilincinde olmadan tesadüf eseri açığa çıkarmıştır. Ailesinin hakkını aradığını düşünen Nikolai , seri cinayetlerin, dolandırıcılığın ve mafyavari cezalandırmaların içinde yolunu kaybedecektir.

Yapım : 2007, ıngiltere / Kanada
Tür : Dram / Gerilim
Yönetmen : David Cronenberg
Senaryo : Steve Knight
Oyuncular : Naomi Watts, Viggo Mortensen, Vincent Cassel, Armin Mueller-Stahl, Josef Altin, Olegar Fedoro
Yapımcı : Paul Webster, Robert Lantos
Görüntü Yönetmeni : Peter Suschitzky
Müzik : Howard Shore

IMDB Puanı : 7.8

kizlar bu filmi izlemistim guzeldi paylasmak istedimm

ben de izledim ve beğendim. oyunculuk güzeldi. konuyu anlamakta zorlandım açıkçası.

bende izledim, o gülüş hiç değişmiyo dimi
:asigim:

dün bunu izledim çok komik ya, tavsiye ederimkaydirigubbakcemile3

kesinlikle doğru bir hikaye tarihteki ilk seri katil kadın olarakta bilinir fakir halkın kızlarını para ile kandırıp hizmetçilik yapmak için şatosuna çağırır ama kızlardan sonrasında hiç haber alınamaz uzun yıllar sonra öldüğünde şatosunun altından 650 adet iselet çıkartılmış

demin bunu izledim, Wall-e den sonra hiç bi animasyon bana güzel gelmiyo ya:gitme:

bana çok ilginç bir film önerebilecek olan var mı acep :uhm:

ilgin bir film diyince aklma Donnie Darko geliyor ama eski bir film izlemişsindir şakkıdıgerçi 2. çıkmış henüz izlmedim

diğer aklma gelenler bunlar CADIARZU

The Machinist
Uçuş Planı
Anestezi
Prestij
Passengers
The Gathering
Terminal
uninvited
9/Tenths
Kadavra
Whisper
The Messengers

az evvel tvden kalktım geldim.iki gün evvelde yayınlanmıştı gene seyre dalıp kendimi unutmuşluğum var şimdiki gibi. eski film bilirsiniz gerçi
ıhtiras Rüzgarları(Legends of the Fall)
sırf Brad Pitt'in Tristan rolü hatrına her daim sıkılmadan seyredebilirim...ne güzel adamdır yahu helede uzun saçlıyken...mmmm...

hepsini izledim bunların ben :gitme::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…