En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bide dün Powder BLUE seyretmişliğim var...pek olmamış bir senaryo(( Ray Liotta ve Forest Whitaker için vakit ayrılabilir.

o filmde brad neydi ya :kedi:

serseri aşıklar (À bout de souffle)
dalgaları aşmak(Breaking the Waves)
jules and jim
dead man
atlarıda vururlar

canım benim çok teşekkür ederim, listeyi kaydettim bu arada izlemiş olduklarım var galiba içlerinde ama tam olarak hatırlayamıyorum ama bu liste izlenir sen önerdiğine göre :1hug:

bu arada eğer izlemeyen varsa sanırım yarın akşam tvde (kanalı unuttum) the strings (ipler) diye bir film var, 2004 yapımı ve şimdiye dek çekilmiş en uzun metrajlı kukla filmi, izlemeyenler kaçırmasın, bunu da söylemiş olayım kaydirigubbakcemile3

Konu (ipler): Hebalon ımparatoru dramatik bir ölümle hayatını kaybedince tahta oğlu Hal Tara gelir. Hal Tara'ya kalan ilk miras ise babasının ölümünün intikamını almaktır.

Babasının düşmanları, Zeritler, tarafından öldürüldüğüne inandırılan Hal Tara köle kılığına girer ve çocukluk arkadaşı savaşçı Erito ile büyük bir yolculuğa çıkar. Bu amansız yolculukta kendilerini bekleyen macera Hal Tara'nın kendisini tanımasını sağlar. Savaşla dostluğu, sevgiyle nefreti ve yaşamla ölümü öğrenecektir.

Danimarkalı yönetmen Anders Ronnow Klarlund'ın ıpler'inin en büyük özelliği, bugüne kadar çekilmiş ilk uzun metrajlı kukla filmi olması.

geldim artık canım, kaç gündür bittim yorgunluktan, şöyle ilginç hoş bir film izlesem kendime gelirim belki :1hug:

hoşgeldim tucem. sen yokken çok korkunç afişler geldi geçti bakamadık sayfalara.özledik seni...
ben yorgun zamanlarımda sahne sahne ezberlediğim BARFLY yada RUMBLEFİSH seyrederim hep:asigim:

Günaydın kıslar ben de dün akşam FELON(mahkum) diye bir hapishane filmi izledim film güzel ama nasıl desem prison break, the oz gibi hapishane yapımlarnı ben daha çok beğenmiştim daha sürükleyici gelmişti bana yine güzel bir film, lülülülülülü

Eklentiler

• $Felon.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 46
arkadaslar bu filmi ikinci kere izledim seneler sonra cok guzeldi izlemek isteyen olursa izlesin derim tom yine yakioo valla:))

süper ya fikm zevklerimiz çok uyuyor galiba bu dediğin filmleri hepsini izledim ve en beğendiğim filmlerden bunlar... sadece the gathering izlemedim imdb puanı düşüktü diye onuda izleyeyim

Ed Wood ' u izleyin derim ben
Tim Burton filmleri sevenler ztn tahmin ederler, Johhny Deep ' in oyunculuğu tartışmasız mükemmel.. Yönetmen Edward D. Wood, Jr. 'in film çekme serüvenini çok gzl anlatmış.Filmi izledikten sonra hemen yönetmenin filmlerine bir göz attım.. Mükemmel mükemmel :)

bu filmi tvde film izlemeyi hiç sevmediğim halde tvde izlemiştim, gerçekten oldukça enteresan bir konusu vardı, yer yer sıksa da oyunculuk muhteşem ve son derece de özgün bir konu şutarafagitti

bu filmi tvde film izlemeyi hiç sevmediğim halde tvde izlemiştim, gerçekten oldukça enteresan bir konusu vardı, yer yer sıksa da oyunculuk muhteşem ve son derece de özgün bir konu şutarafagitti

Sende yer yer sıktığını düşündüren Tvde film izlemekten kaynaklanıyor cnm, ve birde dublaj lı olması . bende hiç tavsiye etmiyorum tvde izlemeyi .film en gzl orjinal dilinde ve reklamsız izlenir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…