bana çok ilginç bir film önerebilecek olan var mı acep :uhm:
az evvel tvden kalktım geldim.iki gün evvelde yayınlanmıştı gene seyre dalıp kendimi unutmuşluğum var şimdiki gibi. eski film bilirsiniz gerçi
İhtiras Rüzgarları(Legends of the Fall)
sırf Brad Pitt'in Tristan rolü hatrına her daim sıkılmadan seyredebilirim...ne güzel adamdır yahu helede uzun saçlıyken...mmmm...
bana çok ilginç bir film önerebilecek olan var mı acep :uhm:
dur sana bir iki film düşüneyim. hem nerelerdesin sen??????
ilgin bir film diyince aklma Donnie Darko geliyor ama eski bir film izlemişsindir şakkıdıgerçi 2. çıkmış henüz izlmedim
bende sevmiştim bu filmi . 2sinden haberim yok((
gary jules in mad world şarkısı vardır kapanışta süper ötesi. the killing moon da aklıma geliverenlerden.
serseri aşıklar (À bout de souffle)
dalgaları aşmak(Breaking the Waves)
jules and jim
dead man
atlarıda vururlar
geldim artık canım, kaç gündür bittim yorgunluktan, şöyle ilginç hoş bir film izlesem kendime gelirim belki :1hug:
bu arada eğer izlemeyen varsa sanırım yarın akşam tvde (kanalı unuttum) the strings (ipler) diye bir film var, 2004 yapımı ve şimdiye dek çekilmiş en uzun metrajlı kukla filmi, izlemeyenler kaçırmasın, bunu da söylemiş olayım
teşekkürler ya ben birkaç kere seyretmeye çalışmıştım o filmi. ipler beni çok yormuştu ekrandaki(( filme konsantre olamamıştım (( tekrar bir deneyeyim izlemeyi...
geldim artık canım, kaç gündür bittim yorgunluktan, şöyle ilginç hoş bir film izlesem kendime gelirim belki :1hug:
tucem dur ya hepsini boşver önce sonbaharı seyret seyretmediysen şu son altın koza alan türk filmi.
ilgin bir film diyince aklma Donnie Darko geliyor ama eski bir film izlemişsindir şakkıdıgerçi 2. çıkmış henüz izlmedim
bende sevmiştim bu filmi . 2sinden haberim yok((
gary jules in mad world şarkısı vardır kapanışta süper ötesi. the killing moon da aklıma geliverenlerden.
bende geçen gördüm . filmin olduğunu CADIARZU
süper ya fikm zevklerimiz çok uyuyor galiba bu dediğin filmleri hepsini izledim ve en beğendiğim filmlerden bunlar... sadece the gathering izlemedim imdb puanı düşüktü diye onuda izleyeyimilgin bir film diyince aklma Donnie Darko geliyor ama eski bir film izlemişsindir şakkıdıgerçi 2. çıkmış henüz izlmedim
diğer aklma gelenler bunlar CADIARZU
The Machinist
Uçuş Planı
Anestezi
Prestij
Passengers
The Gathering
Terminal
uninvited
9/Tenths
Kadavra
Whisper
The Messengers
Ed Wood ' u izleyin derim ben
Tim Burton filmleri sevenler ztn tahmin ederler, Johhny Deep ' in oyunculuğu tartışmasız mükemmel.. Yönetmen Edward D. Wood, Jr. 'in film çekme serüvenini çok gzl anlatmış.Filmi izledikten sonra hemen yönetmenin filmlerine bir göz attım.. Mükemmel mükemmel :)
bu filmi tvde film izlemeyi hiç sevmediğim halde tvde izlemiştim, gerçekten oldukça enteresan bir konusu vardı, yer yer sıksa da oyunculuk muhteşem ve son derece de özgün bir konu şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?