bende CRASH filmini tavsiye ederim...
oldukça iyiydi...
haklısın bence de, tvde filmi dublajı yüzünden izleyemiyorum ben, dikkatim dağılıyor şutarafagitti
Sende yer yer sıktığını düşündüren Tvde film izlemekten kaynaklanıyor cnm, ve birde dublaj lı olması . bende hiç tavsiye etmiyorum tvde izlemeyi .film en gzl orjinal dilinde ve reklamsız izlenir :)
]izlemediyseniz izlemeninizi oneririm kizlar oldukca etkili bi filmdi
bugun son durak 4 izledim (keske izlemez olaydım sinemada telefonu caldırmıssım of of gitti telefon neyse) filmin 3d olması cok hostu ama bazı sahneleri baya sacma geldi ama genede izlemeye deger bir film
canimm benimm cok gecmis olsun nasil calindi yaw?cantanin icindenmi almislar guzelim?of allahiim sinemaya kadar girdi su hirsizlarr offffklava: klava:
sacma derken abarti falanmi vardi yoksa diger serilerden ozgun senaryomuydu canim
melegim benim cok sagol ben sana ozelden anlatırım nasıl oldugunu
klava:
fıstıgım diger seriler gibiydi ama iste ölüm sahneleri biraz abartılı olmus ...
Ed Wood ' u izleyin derim ben
Tim Burton filmleri sevenler ztn tahmin ederler, Johhny Deep ' in oyunculuğu tartışmasız mükemmel.. Yönetmen Edward D. Wood, Jr. 'in film çekme serüvenini çok gzl anlatmış.Filmi izledikten sonra hemen yönetmenin filmlerine bir göz attım.. Mükemmel mükemmel :)
az önce BARDA filmini izledim, gerçek bir olaydan alınmış bu filmi izlemem biraz geç oldu aslında. gerilim filmlerinden hoşlananlar için izleyiciyi rahatsız edecek boyutta şiddet barındıran (ki en önemlisi de bunu çok sık rastladığımız cinsellik çağrışımlarından yararlanmadan yapan) bence türünde başarılı bir serdar akar filmi.
bugun bunu izledim kızlar film superdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?