En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

]izlemediyseniz izlemeninizi oneririm kizlar oldukca etkili bi filmdi

Son düzenleme:
Bir ev kadını ve uyuşturucu bağımlısı kocası… Birbirine aşık iki polis dedektifi… Afrika-Amerikalı bir yönetmen ve karısı… Meksikalı bir çilingir… ıki araba hırsızı… Orta yaşlı Koreli bir çift ve çaylak bir polis…

Los Angeles’ın günlük monotonluğunda birbirinden habersiz yaşayan sıradan insanlar… 36 saat içinde birbirleriyle tanışırlar. Bu birbirinden farklı hayatları nasıl bir öykü bir araya getirir?

Irk farklılıklarının ne kadar önemsiz olduğunu, suçlu ve saldırganın, siyahla beyaz kadar yakın, bir o kadar da uzak, olduğunu savunan, doğruyla yanlışın görecesinde kaybolan bir film. Eleştirmenlerin büyük beğenisini toplayan filmde, insanlığın gölgesinde kalan gerçekler gün ışığına çıkıyor.

Sende yer yer sıktığını düşündüren Tvde film izlemekten kaynaklanıyor cnm, ve birde dublaj lı olması . bende hiç tavsiye etmiyorum tvde izlemeyi .film en gzl orjinal dilinde ve reklamsız izlenir :)
haklısın bence de, tvde filmi dublajı yüzünden izleyemiyorum ben, dikkatim dağılıyor şutarafagitti

]izlemediyseniz izlemeninizi oneririm kizlar oldukca etkili bi filmdi

bu filmi asla sevemedim, çok beğeni toplamıştı gerçi; hatta oscar da aldı sanırım; yok sevmemiştim benbana hitap etmedi pek prensesim a.s.

Nihayet yepisyeni bir film izledim, büyü üstad Miyazaki'den bir anime, malesef sadece ıstanbul'da bir tek salonda oynuyor ama ben netten bulup indirdim ve izledim, tek kelimeyle büyüleyici opuyorumnanaktan Film bir denizkızı ile ilgili, istediği tek şey insan olmak ama bu bildiğimiz denizkızı değil, bunun Japon modeli bir minik süs balığı kaydirigubbakcemile2 Japonya'da gişe rekorları kırıyormuş, kaçırmayın.

KÜÇÜK DENıZKIZI PONYO

Tür : Animasyon / Aksiyon / Anime
Gösterim Tarihi : 31 Temmuz 2009
Yönetmen : Hayao Miyazaki
Senaryo : Hayao Miyazaki
Görüntü Yönetmeni : Atsushi Okui
Müzik : Joe Hisaishi
Yapım : 2008, Japonya , 100 dk.

Küçük bir Japon balığının en büyük hayali insan olmaktır. Bu umutsuz hayali onu maceradan maceraya sürükler. Bu esnada beş yaşındaki bir oğlan çocuğu ile arkadaşlık etme fırsatı yakalar. Bu arkadaşlık küçük dişi balığın en büyük hayaline ulaşmasına yardımcı olur.

Anime sanatının büyük ustası bir kez daha unutulmaz bir esere imza attı. Japonya'da gişe rekorları kıran filmin çocuksu hikayesiyle derinden etkilemeyi başardığı söyleniyor.

bugun son durak 4 izledim (keske izlemez olaydım sinemada telefonu caldırmıssım of of gitti telefon neyse) filmin 3d olması cok hostu ama bazı sahneleri baya sacma geldi ama genede izlemeye deger bir film

bugun son durak 4 izledim (keske izlemez olaydım sinemada telefonu caldırmıssım of of gitti telefon neyse) filmin 3d olması cok hostu ama bazı sahneleri baya sacma geldi ama genede izlemeye deger bir film

canimm benimm cok gecmis olsun nasil calindi yaw?cantanin icindenmi almislar guzelim?of allahiim sinemaya kadar girdi su hirsizlarr offff klava:klava:
sacma derken abarti falanmi vardi yoksa diger serilerden ozgun senaryomuydu canim

az önce BARDA filmini izledim, gerçek bir olaydan alınmış bu filmi izlemem biraz geç oldu aslında. gerilim filmlerinden hoşlananlar için izleyiciyi rahatsız edecek boyutta şiddet barındıran (ki en önemlisi de bunu çok sık rastladığımız cinsellik çağrışımlarından yararlanmadan yapan) bence türünde başarılı bir serdar akar filmi.

Tribute izledim ve mütüştizemuszemuszemuszemus
Nora Roberts bayılırım en sevdiğim yazarlardandıropuyorumnanaktan
ortaya güzel bir uyarlama çıkmışalkisalkisalkis

canimm benimm cok gecmis olsun nasil calindi yaw?cantanin icindenmi almislar guzelim?of allahiim sinemaya kadar girdi su hirsizlarr offff klava:klava:
sacma derken abarti falanmi vardi yoksa diger serilerden ozgun senaryomuydu canim

melegim benim cok sagol ben sana ozelden anlatırım nasıl oldugunu
klava:

fıstıgım diger seriler gibiydi ama iste ölüm sahneleri biraz abartılı olmus ...

melegim benim cok sagol ben sana ozelden anlatırım nasıl oldugunu
klava:

fıstıgım diger seriler gibiydi ama iste ölüm sahneleri biraz abartılı olmus ...

tamam canimcim anlat valla merak ettim bitanemm tekrar gecmis olsun tatliskom

anladim canim izlemek lazim en yakin zamanda izliyimm bende cicim

süper. çok severim tim burton. son filminide sabırsızlıkla bekliyorum.

]izlemediyseniz izlemeninizi oneririm kizlar oldukca etkili bi filmdi[/QUOTE]

tesadüfen hakında hiçbişi bilmeden sinemada seyretmiştim ilk geldiğinde. çookk beğenmiştim .sonrasında oscar aldığını duyunca tekrar seyretmiştim. bende tavsiye ederim. sanırım aynı isimli bir de dizisi başladı digitürkte bir ara reklamını görmüştüm.

hım bende nejat işlerin oyunculuğunu pek beğenmiştim.

az önce Günışığı Temizleme Şirketi (Sunshine Cleaning)'ni izledim; yeni vizyona girmiş bir film; sinemada izlemeye pek gerek olduğunu düşünmüyorum, evde hiç sıkılmadan izledim ama, yer yer gülümseten cici bir film bence.

KONUSU:
Lisede amigo kızlar takım kaptanı olan Rose Lorkowski, şimdi 30'larındadır. Çocuğunu tek başına yetiştiriyor ve geçinmek için ev temizliyordur.

8 yaşındaki oğlunu özel okula göndermek isteyince, evli olan sevgilisinin tavsiyesini dinleyip kazançlı olan başka bir işe girişir; bundan böyle suç mahallini temizleyecektir.

Aslında onu her zaman hayal kırıklığına uğratan kardeşi Norah'yı da onunla birlikte çalışmak için ikna ettikten sonra Sunshine Cleaning ( Gün Işığı Temizleme) adlı küçük bir iş kurar.

Bu iş ikisinin de önceliklerini, hayattaki amaçlarını belirlemek açısından güzel bir deneyim olacaktır. Rose ve Norah zorluklarla yüzleşecek ve daha mutlu olabilmek, daha iyi yaşayabilmek için çabalayacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…