bugun bunu izledim kızlar film superdi
edward norton'un karizması için bile izlenebilecek çok güzel bir filmdir bence de.alkisalkisalkis
]kizlar en son bu filmi izledim ama o kadar begenmedim eh iste
Canım bence bu film mükemmel bir kara-mizah örneği .. İzlerken nadir içten qüldüğüm filmler arasında ..Coen kardeşlerin farklı bir tarzı var elbet ,filmlerini herkes sever diyemem . Ama kara komedi filmlerini sevenler Coen kardeşlerin filmlerini severek izleyenler kaçırmasın izlesin bu filmi tabiki mutlaka Orjinal dilinde Altyazılı...yerimseniben
Canım bence bu film mükemmel bir kara-mizah örneği .. İzlerken nadir içten qüldüğüm filmler arasında ..Coen kardeşlerin farklı bir tarzı var elbet ,filmlerini herkes sever diyemem . Ama kara komedi filmlerini sevenler Coen kardeşlerin filmlerini severek izleyenler kaçırmasın izlesin bu filmi tabiki mutlaka Orjinal dilinde Altyazılı...yerimseniben
demin shrek 3'ü izledim bebek shrekler çok tatlıydı
:ecrin_bebek:
bu arada arkadaşlar şu komediyi izledim, öldüm gülmektenkaydirigubbakcemile3
diyebileceğiniz komedi tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden:1hug:
soysuzlar çetesini izledim. tarantino nun...herzaman ki bildik tarantino . bol kan ve vahşet var..
brad çok iyi bu arada. çok farklı bir rolde. aşmış kendini...
yalnız işin komiği tarantino ,tarihi değiştirmiş. hitlerin ölümü tamamen değişmiş. bu kısmında saçmalamış. bilmeyen buna inanırsa fecaat..
dun gece seven izledim kızlar ....oyunculuklar gayet basarılıydı
animasyonları tek geçerim, gerçi ben japon animelerini de çok seviyorum opuyorumnanaktan
edward norton'un karizması için bile izlenebilecek çok güzel bir filmdir bence de.alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?