En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

]kizlar en son bu filmi izledim ama o kadar begenmedim eh iste

Canım bence bu film mükemmel bir kara-mizah örneği .. İzlerken nadir içten qüldüğüm filmler arasında ..Coen kardeşlerin farklı bir tarzı var elbet ,filmlerini herkes sever diyemem . Ama kara komedi filmlerini sevenler Coen kardeşlerin filmlerini severek izleyenler kaçırmasın izlesin bu filmi tabiki mutlaka Orjinal dilinde Altyazılı...yerimseniben

14.000 yıldır yaşadığını iddia eden bir adamla, bir grup akademisyen arasındaki diyaloglar üzerine kurulmuş, 2007 yapımı film.

Filmin tamamı bir ev ve onun bahçesinde geçiyor.. Film ilerledikçe sorular ve cevapları insanı allak bullak ediyor. Yönetmeni tebrik ediyorum. Yüksek paralar harcanmadan sadece zekice düşünülerek enfes bilimkurgularda yapılabilirmiş gördük :)..

Son düzenleme:

dogru diosun canim karamizaha guzel bi ornekti gulumseten kisimlar vardi kotu film deildi ama muhtesem harika diyemicem sadece :1hug::1hug:

yahu bu filmi nerden buldunuz?????delioldum şimdi.coen fanatiği olarak en beklediklerimden biri.bide brad var daha ne isterizki değilmi???olsada yesem (izlesem)şimdi((
kafiyeli olmuş acıcık((sorup soruştırayım....
sihirbazıda severim bide bi film daha vardı ikisini hep karıştırdığım o neydi?
yığın sepet maç var şu sıralar mümkün değil tvyi kapmak(((
dün yarım yamalak aşk artık burada oturmuyor filmini seyredebildim.ehhh iştee olmuş...

soysuzlar çetesini izledim. tarantino nun...herzaman ki bildik tarantino . bol kan ve vahşet var..
brad çok iyi bu arada. çok farklı bir rolde. aşmış kendini...
yalnız işin komiği tarantino ,tarihi değiştirmiş. hitlerin ölümü tamamen değişmiş. bu kısmında saçmalamış. bilmeyen buna inanırsa fecaat..

bu arada arkadaşlar şu komediyi izledim, öldüm gülmektenkaydirigubbakcemile3
diyebileceğiniz komedi tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkürler şimdiden:1hug:

küçük adam izledinmi bilmiyorum..herkese tavsiye ediyorum..süper bir komedi filmi:lepi:

şimdi tim burton serisini tamamlıyorum, filmlerin hepsini izleyince bu filme geçeceğim, çok merak ettim bunu akannehir

kizlar bilmem bu filmi izledinizmi ?katie holmesun bu filmi genclik yillarinda cektigi filmlerden biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…