En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Tüm hayatı boyunca Leigh Ann Watson (Katie Holmes), her zaman doğru olanı yapmıştır. Bu kasabadan çıkış bileti ise okulun en iyi öğrencisine verilecek olan burstur. Tek ihtiyacı tarih dersinden bir "A" almaktır. Fakat burada bir problem ile karşılaşacaktır; 20 yıldır Grandsboro Lisesi'ndeki öğrencileri korkutan tarih öğretmeni Bayan Tingle. Haksız yere kopya çekmekle suçlanınca üç arkadaş gırtlaklarına kadar gömüldükleri kurtulmaları imkansız gibi görünen bu durumdan masum olduklarını kanıtlayıp sıyrılmanın bir yolunu bulmak zorundadırlar. Asıl eğlence oyunda kalabilmek için öğretmenlerin kendi yarattığı kurallarla yenmek zorunda kalınca başlar...

son olarak MAKAS ELLER filmini izledim arkadaşlar. 10/10, hayalgücünden beslenmiş muhteşem bir Tim Burton filmi, her zamanki filmleri gibi karakterler, makyajlar, ortamlar inanılmaz hoş. Bu filmi hep korku filmi sandığım için izlememiştim, dün oturup izledim, ellerinde bazen makas bazen kelepçe olan kahramanımız Johnny Depp, izlemeyen kaçırmasın arkadaşlar.

Oyuncular

Johnny Depp (Edward Makaseller) , Winona Ryder (Kim Boggs) , Dianne Wiest (Peg Boggs) , Anthony Michael Hall (Jim) , Kathy Baker (Joyce Monroe) , Robert Oliveri (Kevin Boggs) , Conchata Ferrell (Helen) , Caroline Aaron (Marge)

Edward Scissorhands'i yatan mucit, işini tam olarak bitiremeden ölmüş ve Edward'ı makaslardan oluşan elleriyle bırakmak zorunda kalmıştır. Münzevi bir yaşam süren genç, Peg Boggs'in onu evine götürmesiyle birlikte topluma karışmaya başlayacaktır.

Fakat kimi sürprizler içeren bu buluşma, üzücü olaylara da gebedir...

Hüzünlü ve komik bir Frankenstein hikayesi olan yapımın yönetmenliğini, tarzın usta isimlerinden Tim Burton üstleniyor.

Klasikleşmiş bir modern çağ masalı olan Makaseller, defalarca izlenebilecek türde bir film.

kızlar robert de niro hayranı olarak ... orijinal cinayetleri izledim.. iki dev var başrolde robert de niro ve al pacino...
süpriz bi son sizi bekliyor izlerseniz...

johnny deep ne hale gelmiş.akannehir..inanılır gibi değil...evet frankestaın tarzı bi film...
ilginç olabilir izleyim...

public enemies son izlediklerimden en iyisiydi buruk bir heyecan buldum ben ama heyecanın kaynağı kesinlikle silahlar değildi alkisalkisalkis

yeni olmasada 'sahtekar' cidden dokunaklı bir film gerçek bir hikaye filmin sonunda hüngür foşurt ağladım:gitme:

canım ben pek hoşlanmıyorum ama bunun fanı çok, izle istersen sen karar ver, çünkü artık klasikleşmiş filmlerden biri, izledim demek için dahi izlenir bence.

imdb puanı yüksek filmleri ararken karşıma çıktı, 8.5 miş bayağı yüksek, ama her zaman bu puanlara güvende olmuyor bizim kızlara bi sorayım dedim, teşekkür ederim yorumun için canıma.s.

imdb puanı yüksek filmleri ararken karşıma çıktı, 8.5 miş bayağı yüksek, ama her zaman bu puanlara güvende olmuyor bizim kızlara bi sorayım dedim, teşekkür ederim yorumun için canıma.s.

rica ederim canım shining stephen king'in romanı, ama bu filmi beğenmemiş kendisi :gitme:

animelerde miyazakinin kucuk deniz kizi ponyo yu mutlaka izleyin derim kesinlikle harika.

canım saçma olacak ama avatarındaki küçük prens değilmi görünce çok sevindim bir mutluluk doğdu içime söylemek istedim :asigim:

canım benim sende mutlu ettin beni. en sevdiğim kitabım küçük prensim...bi bilen sen çıktın onca kk serüvenimde... çokkkk öptümmmmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…