cnm edward yok olma sahnesini pek anlayamadım... nasıl oldu o :1shok:
son olarak MAKAS ELLER filmini izledim arkadaşlar. 10/10, hayalgücünden beslenmiş muhteşem bir Tim Burton filmi, her zamanki filmleri gibi karakterler, makyajlar, ortamlar inanılmaz hoş. Bu filmi hep korku filmi sandığım için izlememiştim, dün oturup izledim, ellerinde bazen makas bazen kelepçe olan kahramanımız Johnny Depp, izlemeyen kaçırmasın arkadaşlar.
Oyuncular
Johnny Depp (Edward Makaseller) , Winona Ryder (Kim Boggs) , Dianne Wiest (Peg Boggs) , Anthony Michael Hall (Jim) , Kathy Baker (Joyce Monroe) , Robert Oliveri (Kevin Boggs) , Conchata Ferrell (Helen) , Caroline Aaron (Marge)
Edward Scissorhands'i yatan mucit, işini tam olarak bitiremeden ölmüş ve Edward'ı makaslardan oluşan elleriyle bırakmak zorunda kalmıştır. Münzevi bir yaşam süren genç, Peg Boggs'in onu evine götürmesiyle birlikte topluma karışmaya başlayacaktır.
Fakat kimi sürprizler içeren bu buluşma, üzücü olaylara da gebedir...
Hüzünlü ve komik bir Frankenstein hikayesi olan yapımın yönetmenliğini, tarzın usta isimlerinden Tim Burton üstleniyor.
Klasikleşmiş bir modern çağ masalı olan Makaseller, defalarca izlenebilecek türde bir film.
zeitgeist belgeselini çektirtiyorum umarım yarına gelir seyreden varmı?
arkadaşlar bu filmi izlediniz mi tavsiye eder misiniz?
canım ben pek hoşlanmıyorum ama bunun fanı çok, izle istersen sen karar ver, çünkü artık klasikleşmiş filmlerden biri, izledim demek için dahi izlenir bence.
imdb puanı yüksek filmleri ararken karşıma çıktı, 8.5 miş bayağı yüksek, ama her zaman bu puanlara güvende olmuyor bizim kızlara bi sorayım dedim, teşekkür ederim yorumun için canıma.s.
animelerde miyazakinin kucuk deniz kizi ponyo yu mutlaka izleyin derim kesinlikle harika.
muhteşem bir anime, ben daha erken davranıp önceki sayfalarda paylaşmıştım bunu ama :kedi:
canım saçma olacak ama avatarındaki küçük prens değilmi görünce çok sevindim bir mutluluk doğdu içime söylemek istedim :asigim:
public enemies son izlediklerimden en iyisiydi buruk bir heyecan buldum ben ama heyecanın kaynağı kesinlikle silahlar değildi alkisalkisalkis
bende şimdi seyredeceğim demin tam koyacakken tvde franky and johnny ye denk geldim.bitirmeden başından kalkamadım seyretmişinizdir mutlaka.pek bi güzel aşk meşk filmi.Al Pacino da Michelle Pfeiffer la pek yakışıyorlar:asigim:
son olarak MAKAS ELLER filmini izledim arkadaşlar. 10/10, hayalgücünden beslenmiş muhteşem bir Tim Burton filmi, her zamanki filmleri gibi karakterler, makyajlar, ortamlar inanılmaz hoş. Bu filmi hep korku filmi sandığım için izlememiştim, dün oturup izledim, ellerinde bazen makas bazen kelepçe olan kahramanımız Johnny Depp, izlemeyen kaçırmasın arkadaşlar.
yaşasınnnnnnn...seyretmene özellikle sevmene çok sevindim tucem...
yaşasınnnnnnn...seyretmene özellikle sevmene çok sevindim tucem...
bayıldım, aklımdan çıkmıyor johnny depp, böyle radikal karakterleri çok seviyorum canım ben opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?