bayıldım, aklımdan çıkmıyor johnny depp, böyle radikal karakterleri çok seviyorum canım ben opuyorumnanaktan
ya bende bayılıyorum bu arada çok alaksız ama bende küçükken hep böle şaşkın salakça karekterler yaratırdım kendim. mesela bi tane anlatmak istiyorum yeri değil ama...
zeytin çekirdeğini kulağıma kaçırıyorum kulağımdan zeytin ağacı çıkıyor o ağaca salıncak kuruyorum ve çocukların salıncakta salllanmasından para kazanıyorum vs vs şeklinde dallnıp budaklanan manyakça bir fantezi dünyası:)))
ya bende bayılıyorum bu arada çok alaksız ama bende küçükken hep böle şaşkın salakça karekterler yaratırdım kendim. mesela bi tane anlatmak istiyorum yeri değil ama...
zeytin çekirdeğini kulağıma kaçırıyorum kulağımdan zeytin ağacı çıkıyor o ağaca salıncak kuruyorum ve çocukların salıncakta salllanmasından para kazanıyorum vs vs şeklinde dallnıp budaklanan manyakça bir fantezi dünyası:)))
kaydirigubbakcemile3 ne güzel canım kaydirigubbakcemile2
bu arada anime serisine geçtinse birkaç tiyo verebilirim eşimden alıp, kendisi japon animelerinin kitabını yazacak kadar iyi bir arşive sahiptir de akannehir
geç kaldım biliyroum ama şimdi seyrettim çok güzeldi:asigim:
izlemeyen varsa tavsiye ederim, gerçi bu topiktekilerin maşallahı var, hızlarına yetişmek mümkün değilkaydirigubbakcemile3
resmi göremedim ben hangi film bahsettiğin ?
canım türkçe uydurulması "Sil Baştan" galiba orjinal adı "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" şuan bana seyrettiğin en iyi aşk filmiydi gibi geliyo, etkisi taze olduğundan belkide, belkide öyle, bilemiyorum:asigim:
canım türkçe uydurulması "Sil Baştan" galiba orjinal adı "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" şuan bana seyrettiğin en iyi aşk filmiydi gibi geliyo, etkisi taze olduğundan belkide, belkide öyle, bilemiyorum:asigim:
presesesim super filmdi bence mutlaka izlenmeli =)
arkadaşlar bu filmi izlediniz mi tavsiye eder misiniz?
canim bence izlemelisin guzeldi artik klasiklesmis durumda cinnet filmi
insan bazen gerçek olmasını istiyor değil mi akannehir
insan bazen gerçek olmasını istiyor değil mi akannehir
gece oturup nightmare before christmas'ı izledim, animasyon yine, tim burton bu kez yöneten koltuğunda olmasa da yapımcı, senarist ve karakterlerin oluşturulmasında baş köşede oturuyor. ben bu adamın tarzını çok seviyorum, müthiş bir hayalgücü, inanılmaz bir yaratıcılık, çocukların değil daha çok büyüklerin izleyebileceği muhteşem bir animasyon. tek problem sahneler çok kalabalık, detayları tam göremiyorsunuz, birkaç kez izledikten sonra emeğin karşılığı olur ancak diye düşünüyorum. 9/10.
finding neverland i izlicem bugun
j.depp kate winslet falan oynuyormus..
goriciiiiiiz:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?