En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

kızlar bu arada bizde artık küçük prensimle anime seyretmeye başladık.tv seyrettirmiyoruz.10- 15 dk lık periyotlar halinde biraz sevmediği yemekleri kandırmaca şeklinde.çok şaşırıyor gülümsüyor heyecanlanıyor.arabaları seyredip bitirdik arabaaaaaaaa diye seviçten çığlık atıyor.neşeli dalgaları açtık bugün çok sevdiiii. ya işin tuhaf yanı biz kaptırdık eşimle bitirsekmi olduk???
miyazaki serim hala kayıp sanırım yeniden toparlamalı.
sizin anime önerilerinizi listeye alıyorum bu sene olmazsa sonrasında seyrederiz artık oğluşla.bide inşallah yarın buzdevri 3 ü sinemada seyretme şerefine ereceğim. buraya daha yeni geldi de((

geç kaldım biliyroum ama şimdi seyrettim çok güzeldi:asigim:
izlemeyen varsa tavsiye ederim, gerçi bu topiktekilerin maşallahı var, hızlarına yetişmek mümkün değilkaydirigubbakcemile3

resmi göremedim ben hangi film bahsettiğin ?

canım türkçe uydurulması "Sil Baştan" galiba orjinal adı "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" şuan bana seyrettiğin en iyi aşk filmiydi gibi geliyo, etkisi taze olduğundan belkide, belkide öyle, bilemiyorum:asigim:

canım türkçe uydurulması "Sil Baştan" galiba orjinal adı "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" şuan bana seyrettiğin en iyi aşk filmiydi gibi geliyo, etkisi taze olduğundan belkide, belkide öyle, bilemiyorum:asigim:

insan bazen gerçek olmasını istiyor değil mi akannehir

aa evet o film çok güzeldir..ben de çok sevmiştim ..

şimdik bitti film.offfffffff beeeeee yığıldım kaldım. en son bu süratte hangi filmi seyrettim hatırlamıyorum süresi epey uzundu ama sigara molası bile vermeden seyrettim şiddetle tavsiye ederimmm ve kesinlikle sinemada seyretmelisiniz j. depp de filmde mühteşem olmuş. silah sesini sevmememe rağmen sadece efekt olarak çınladı kulaklarımda. sakın kaçırmayınnn...
geceme pek iyi geldi... iyi seyirler...

insan bazen gerçek olmasını istiyor değil mi akannehir

aynen öyle canım:asigim:

jim carry şaklabanlık yapmadığı zamanlarda pek de fena değilmiş aslında yakuşuklu sayılırkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

finding neverland i izlicem bugun
j.depp kate winslet falan oynuyormus..
goriciiiiiiz:icecream:

gece oturup nightmare before christmas'ı izledim, animasyon yine, tim burton bu kez yöneten koltuğunda olmasa da yapımcı, senarist ve karakterlerin oluşturulmasında baş köşede oturuyor. ben bu adamın tarzını çok seviyorum, müthiş bir hayalgücü, inanılmaz bir yaratıcılık, çocukların değil daha çok büyüklerin izleyebileceği muhteşem bir animasyon. tek problem sahneler çok kalabalık, detayları tam göremiyorsunuz, birkaç kez izledikten sonra emeğin karşılığı olur ancak diye düşünüyorum. 9/10.

senle zevklerimiz uyusuyor tucecim.. ben de cok begenmistim bu animasyonu..
renkler karakterler hepsi cok hosuma gitmisti..
kotasiz neti olanlar da su linktekini izlesin cok komik ve huzunlu enteresan bisi ya kisa da zaten 12 dakikalik:

Skhizein Çizgi Sinema film izle

linkini de verdim isteyen aratabilir isteyen direk burdan izleyebilir..
sonu daha guzel olabilridi sadece sonu hosuma gitmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…