En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

:asigim:

bayıldım, tam benim tarzım gerçekten, çok güzel :1hug:a.s. hatta indirip arşivime ekledim :kedi:

bende izledim çok güzelmiş gerçekten ..kendinden bile uzaklaşmak ister bazen insan ama bu o kadar da güzel bir şey değilmiş ..konusu çok ilginç ..

evet izledigim en ilginc seylerden biriydi benimde cidden.
pencereden bakarken binanin icinden bakiyordu ya cok sevimliydi ya..
daha sonrasi daha kotuydu tabi.. asansor goruntusu hele..
cok ilginc bir konu cidden..
konuyu super yakalamislar.. ama sonu daha guzel olabilirdi..

çok trajik geldi bana, çok burkularak izledim...

final destination izledim 3 d formatinda
guzeldi .. soundtrack fln 3 de de olunca iyiydi ..3 d olmadan idare eder

dün ilk kez halka serisinin ilk filmini izledim, korku-gerilim türlerini hiç sevmeyen bir insan olarak hiç gerilmedim, dahası da çok saçma buldum :mymeka:

[/QUOTE]

şimdi seyrettim 1408 i anımsadım, bir yazar ve bir otel odası, 1408 i çok beyenmiştim ama cinnet o kadar hoşuma gitmedi, filmde King vurgusundan çok Kubrick vurgusu vardı,Kubrick filmlerinde sıkılıyorum ben

Alanında tanınmış bir uzman olan Psikyatrist Isaac Barr dolambaçlı bir miras ve cinayet planının önemli bir parçasıdır.No Mercy'de kelepçelenen Richard Gere ve Kim Basinger şimdi Final Analysis'te biraraya geliyor. Senarist Wesley Trick(Cape Fear) ve yönetmen Phil Joanou (State of Grace) her köşebaşında bir başka şehvet günahını açığa çıkarıyor. Barr (Gere) sorunları olan bir müşterisinin (Uma Thurman) muhteşem kızkardeşini baştan çıkararak meslek ahlakını ihlal eder. Siyah bir dul bir maceraya heyecan katar. ıki tanesi ise bu öyküyü dayanılmaz kılıyor.

?
kizlar bugun izledim guzeldi diyebilirim izleyen varmi

bugun bu filmi izledim kızlar herzaman kı gibi will sahaneydi

Dün eşimle izliycek film araştırırken bi bakayım kk ne diyor dedim Tabii Will her zamanki gibi öncelikli tercihlerimizden oldu...Saol canım çok güzel bi filmdii ve izlemeyenlere kesinlikle bende tavsiye ediyorum...

soysuzlar çetesini izledim.
sadece sinema ve teknik olarak bakarsanız;
tarantino stili sevenler kaçırmasın. film bazı yerlerde ağır gitmesine rağmen iyiydi. benim gibi brad pitt'in filmde oynaması, izlemeniz için bir nedense hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. keza filmde sahneleri sayılıydı.
bunların dışında film yahudi propagandası yapıyor...

Yönetmen : Quentin Tarantino
Senaryo Yazarı : Quentin Tarantino
Tür : Aksiyon , Savaş
Süre : 153 dk.

konusu:Film Alman işgali altındaki Fransa'da başlar. Çok sevdiği ailesinin, Nazi Albay Hans Landa'nın (Christoph Waltz) tarafından katledilmesine tanıklık eden Shosanna Dreyfus (Melanie Laurent) adlı kadın, katliamdan kılpayı kurtularak Paris'e kaçar. Orada sinema salonu sahibi ve işletmecisi olarak yeni bir kimlik edinir.Aynı günlerda Avrupa'nın başka bir köşesinde Teğmen Aldo Raine (Brad Pitt), Yahudi askerler tarafından kurulan bir grubu düşmana karşı misilleme yapma amacıyla organize etmektedir. Düşmanları tarafından "Piçler" yakıştırmasıyla bilinen Raine'ın grubu, Nazi Almanyasının önde gidenlerine zarar verme misyonunu üstlenmiştir. Bu amaçla, Alman sinema oyuncusu ve gizli ajan Bridget Von Hammersmark (Diane Kruger) ile işbirliği yaparlar. Shasoanna'nın kendi intikamını alma planlarını yaptığı bir sinema salonunun çatısı altında hepsinin kaderleri kesişecektir.

Son düzenleme:

şimdi seyrettim 1408 i anımsadım, bir yazar ve bir otel odası, 1408 i çok beyenmiştim ama cinnet o kadar hoşuma gitmedi, filmde King vurgusundan çok Kubrick vurgusu vardı,Kubrick filmlerinde sıkılıyorum ben[/QUOTE]

bu filmi nerden buldunuz
aradım bulamadım ben

şimdi seyrettim 1408 i anımsadım, bir yazar ve bir otel odası, 1408 i çok beyenmiştim ama cinnet o kadar hoşuma gitmedi, filmde King vurgusundan çok Kubrick vurgusu vardı,Kubrick filmlerinde sıkılıyorum ben

bu filmi nerden buldunuz
aradım bulamadım ben[/QUOTE]

thepiratebay.org dan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…