Dün eşimle izliycek film araştırırken bi bakayım kk ne diyor dedimTabii Will her zamanki gibi öncelikli tercihlerimizden oldu...Saol canım çok güzel bi filmdii ve izlemeyenlere kesinlikle bende tavsiye ediyorum...
en son bu filmi izledim kızlar inanılmaz keyifli bir filmdi ...
The devil wears prada (şeytan marka giyer) 'i izledim....Meryl streep ve anee hatawey 'den kariyer
için göze alınanlar ve özel hayatınız bu ikisinin bir aradaki zorluklarını anlatan hoş ,sıcak ,romantik bir filmdi...
canim biraz konusundan bahsedermisin sekerim
bugun for vendetta yı ızledim ...bu kadar kaliteli ve guzel bir filmi nasıl bu kadar gec izledigime anlam veremıyorum ...
bunu ben de çok severim, eklediğimde sevmeyenler de çıkmıştı akannehir
bugun for vendetta yı ızledim ...bu kadar kaliteli ve guzel bir filmi nasıl bu kadar gec izledigime anlam veremıyorum ...
gercekten mı:1shok: izlerken sesim solugum cıkmadı ...begenilmeyecek bir film oldugunu asla dusunmuyorum
ayy cok merakk ettim simdi canimmm konusu nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?