En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Mike (Josh Randall) ve kız arkadaşı Sheryl ( Bianna Brown) birlikte tatile çıkarlar.. Kamp çadırlarını Batı Virginia’nın dağlarında sivrisinekleri ile ünlü bir bölgede kurarlar. Burada bulacakları tek şey ise korkunç bir kabustur...

Sheryl ortadan kaybolur Mike ise onu aramak için yola koyulur. Park görevlilerinden yardım ister fakat bu hiç bir işe yaramaz. Mike sonunda kız arkadaşını ormanda kendi başına aramaya karar verir...

Karşısına çıkan küçük bir klubede korkunç görünüşlü bir kadınla karşılaşır. Kadın ona yardım edebileceğini söyler fakat Mike’ın boş bir anından faydalanıp başına vurarak bayıltır. Mike gözünü açtığında Sheryl’ın bir masada kurban edilircesine ellerinden bağlı bir şekilde yattığını görür... Şeytani bir planın ortasındadırlar..

Dün eşimle izliycek film araştırırken bi bakayım kk ne diyor dedim Tabii Will her zamanki gibi öncelikli tercihlerimizden oldu...Saol canım çok güzel bi filmdii ve izlemeyenlere kesinlikle bende tavsiye ediyorum...

cnm benimmm begenmene ve memnun kalmana cok sevindim :)

The devil wears prada (şeytan marka giyer) 'i izledim....Meryl streep ve anee hatawey 'den kariyer
için göze alınanlar ve özel hayatınız bu ikisinin bir aradaki zorluklarını anlatan hoş ,sıcak ,romantik bir filmdi...

bende izlemistim cok guzeldi canimm

canim biraz konusundan bahsedermisin sekerim

Steven, yaşadığı semtten sıkılmış, hayatına yön vermeye çalışan genç bir adamdır. Onu tek anlayan kişi ünlü bir rock star olmak isteyen punk'çı komşuları Fangora'dır. Ancak Steven günün birinde işinden olur ve aslında bu onun için yepyeni bir hayatın başlangıcı anlamına gelmektedir. ış bulma kurumuna yaptığı başvuru sırasında tanıştığı Lorena adlı danışmana aşık olur ve onun sayesinde yıllardır hayalini kurduğu vantrologluk (karından konuşma sanatı) işini yapmaya başlar.

alıntıdır

cnm basrollerde adrien ve milla var 2 side gayet begendigim kaliteli oyuncular izlerken hiç sıkılmadım hoş çok keyifli çok eglenceliydi bir film :)

bugun for vendetta yı ızledim ...bu kadar kaliteli ve guzel bir filmi nasıl bu kadar gec izledigime anlam veremıyorum ...

Son düzenleme:
dün izlediğim evdeki düşman ( the orphan) son zamanlarda izlediğim en iyi gerilim filmi. korku değil ama gerim gerim geriliyorsunuz ve içinizde o kızı öldürme dürütsü hasıl oluyor. izlemenizi tavsiye ederim.
sonuda ilginç.

konusu

Doğmamış çocuklarının trajik ölümü Kate ve John’u perişan etmiştir. Hayatlarını normale döndürmek için bir çocuk evlât edinmeye karar verirler. Yöredeki bir yetimhanede gittiklerinde Esther adındaki küçük bir kıza adeta çekildiklerini hissederler, ama Esther göründüğü gibi değildir. Kate, John’a ve diğerlerine Esther’ın sevimli maskesinin ardındaki yüzünü göstermeye çalışır.

bugun for vendetta yı ızledim ...bu kadar kaliteli ve guzel bir filmi nasıl bu kadar gec izledigime anlam veremıyorum ...

bende burdaki tavsiyeler üzerine izlemiştim..harika bir filmdi.. natalie portman ı da çok severim zaten opuyorumnanaktan

bu maskenin altında bir yüz var...
ancak benim değil.
ne altındaki kaslardan daha "ben"dir o yüz...
ne de altındaki kemiklerden.
bu maskenin altında
etten daha fazlası var.
bu maskenin altında
bir fikir var!
ve fikirler kurşun geçirmez!..
bu gece size en ciddi
yeminimi ediyorum...
adalet hızlı olacak...
dürüst olacak....
ve merhametsiz olacak.

Matrixin yapımcılarından kaliteli bir bilim kurgu filmi daha. Vendetta enteresan bir kahramandır. Savaşı sanatla bütünleştirmiştir. Bu kahramının hikayesini anlamak için izleyin. Enteresan maskesi ile izleyicileri etkiliyor. ıngiliz yapımı bir bilim kurgu. Bu entellektüel kahramanı konu alan filmi kaçırmayın.

ayy cok merakk ettim simdi canimmm konusu nedir

cnm ben avanak filmin konusunu sormustun sanmıstım editledim simdi yazdıklarımı

for vendetta konusu

Geleceğin totaliter ıngiltere'sinde geçen "V for Vendetta" sadece "V" olarak bilinen maskeli bir adam tarafından bir ölüm-kalım durumundan kurtarılan yumuşak başlı genç kadın Evey'nin (NATALIE PORTMAN) hikayesini anlatıyor.
Son derece karmaşık biri olan V, aynı anda hem eğitimli, gösterişli, şefkatli ve entelektüel, hem de korkuyla sindirilmiş vatandaşlarına egemenliklerini geri vermeye azmetmiş olduğu için sert, intikam peşinde, yalnız, şiddete başvuran ve kan davası güden biridir.
V ıngiltere halkını, hükümeti zehirleyen kokuşmuşluk ve acımasızlıktan kurtarmak amacıyla, seçilmiş liderlerinin diktatörlük anlayışını eleştirir ve vatandaşları kendisiyle Guy Fawkes günü olan 5 Kasım'da Parlamento'nun çevresinde buluşmaya davet eder.

alıntıdır

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…