A moment to remember çok güzel bir filmdi..ağladığım nadir filmlerdendir..ama sonu biraz havada kaldı gibi geldi bana..
a moment to remember ( hatırlanacak bir anı ) çok güzeldi izlemelisiniz
konusu:Bir marangoz olan ve inşaatlarda usta başı olarak çalışan Cheol-su ile hazır giyim sektöründe çalışan Su-jin, bir marketin kapısında tesadüfen karşılaşırlar. Zaten unutkan olan güzel kız, aynı gün içinde çok büyük bir hayal kırıklığı yaşamış olmasının da etkisiyle; marketten çıkan Cheol-su ‘nun elindeki kolayı, markette unuttuğu kendi kolası sanar ve kolayı, genç adamın elinden büyük bir rahatlıkla kapar…
Cheol-su, kolasının gaspedilmesine ses çıkarmayınca; Su-jin, yaptığı hatayı ancak cüzdanını da unutmuş olduğu markete ikinci kez dönmek zorunda kaldığında fark edebilir. Fakat iş işten geçmiş, genç adam olay mahalinden çoktan uzaklaşmıştır…
Ertesi gün babası ile birlikte, babasının sahibi olduğu inşaata giden Su-jin bir şok daha yaşar: Cheol-su, babası için çalışmaktadır! Yakışıklı usta başı, arabanın içinde oturan Su-jin ‘i fark etmemiştir. Fakat Su-jin ‘in, başına buyruk ve umursamaz tavırlar sergileyen bu çekici adamı ikinci kez görmesi; içinde bir şeylerin kıpırdamasına sebep olmuştur…
İş yerindeki bir dekorasyon sorununu, altın bir fırsat olarak gören Su-jin; bu fırsatı babasından yardım isteyerek değerlendirir. Babasıysa, sürekli mimarlarla kavga eden ve onlara iş öğretmeye çalışan Cheol-su ‘yu büyük bir mutlulukla kızının sorununu çözmesi için görevlendirir. Tahmininin tutmasıyla birlikte yüzünde güller açan Su-jin, şeytanın bacağını kırdığına, talihinin artık döndüğüne inanacak; fakat kader, çok geçmeden bu aşkın yoluna dev gibi kayalar yığacaktır…
o moment to remember mutlaka izleyin çok güzel bir film.
ondan önce yine güney kore filmi "daisy" izleyin. (erkek oyuncu aynı) hayatım boyunca izlediğim en güzel aşk filmi. sevişme öpüşme olmadan da aşk filmi yapılabiliniyormuş ( hemde en babası) onu anladım bu filmde.
bende de KÖRLÜK var, izleyen var mı acep nasıldır?
arkadaşlar neden kore filmlerini seviyorsunuz ABD filmlerinden nesi farklı, neden size çekici geliyor gerçekten merak ettim
ben bi kere izlemeye kalktım sonra ingilizceye alışık olduğumdan korece garip geldi bıraktım
bişeyler mi kaçırıyorum acaba diye soruyorum
o moment to remember mutlaka izleyin çok güzel bir film.
ondan önce yine güney kore filmi "daisy" izleyin. (erkek oyuncu aynı) hayatım boyunca izlediğim en güzel aşk filmi. sevişme öpüşme olmadan da aşk filmi yapılabiliniyormuş ( hemde en babası) onu anladım bu filmde.
zaman kaybı değil en azından felsefesi güzel seyret derim...
canım daisy listemde vardı en kısa zamanda onuda izlicem aşk filmi deyince kore diyorum bende.izlemediysen the classic isimli filmi kesinlikle izlemelisin harikaydı oda.
teşekkürler, ben de bunu izlemek için listeme aldım. bu arada izlemek isteyenler için " daisy" KK' da online filmler bölümünde bulunuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?