En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

daisy ve a moment to remember filmlerini listeye aldim..
guney kore filmleri ya..
hepsi birbirinden guzel..

Kore filmlerini sevmemin nedeni daha eğlenceli
Daha samimi ve komik bulmamzemuszemus
Anlatılmak istenen duyguyu çok güzel yansıtıyorlar filmlerine kaydirigubbakcemile2

teşekkürler canım Şeniz

tucem istersen önce kitabını oku.en iyi edebiyat uyarlaması diyorlar ben bulmaya çalışıyorum kitabı okuyup tekrar seyretmeyi düşünüyorum dvd si çıkınca. bendeki sinema çekimi olduğundan çok kötüydü zor zar seyretmeme rağmen çok beğendim.

Kore filmlerini sevmemin nedeni daha eğlenceli
Daha samimi ve komik bulmamzemuszemus
Anlatılmak istenen duyguyu çok güzel yansıtıyorlar filmlerine kaydirigubbakcemile2

cevaplarınıza teşekkürler kızlar bundan sonra önerdiğiniz kore filmlerinide takip etcem, eksik kalmıyım bişeydena.s.kaydirigubbakcemile5

akşamda aşka son şans (Last Chance Harvey) filmini seyrettim.başrollere kanıp seyrettim ayıp olmasın diyede bitirdim tam bir vakit kaybıydı...

ben en son son durak 4 ü seyrettim 3D olarak
3D çok güzeldi ama film berbattı önermiyorum !!!

mutlaka görülmesi gereken bir film TERMıNATÖR:SELVATıON (DıRıLıŞ) MUTLAKA SEYREDıN EFEKTLER HARıKA MÜZıK HARıKA HEM DUYGUSAL HEM ROMANTıK HEM GERıLıM .... ıÇıNDE YOK YOK

En son Neden Evlendim filmini seyrettim.

Film nasıldı derseniz..

Filmi komedi filmi olarak aldığım için beklentim çoğunlukla gülmek üzerine olduğu için komedi filmine göre biraz fazla ağır daha çok drama tarzı andıran bir tür komedi diyebilirim.

Hatta gülmek yerine filmin sonunda bayanlardan en soldaki tombul hatun beni ağlattı mafoldumben sonra halime bakıp komedi diye aldığım filmde ben neden alıyorum diyerek büyük bir kahkaha da attım tabiki:roflol:

Karayip Korsanları: Siyah ınci'nin Laneti (2003)
Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı (2006)
Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu (2007)

bu filmleri izledik geçen gün, sabahladık hatta, sinemada da izledim önceden ama bence çok kaliteli bir seri alkisalkisalkis

her zaman johnny depp diyorum ben zaten opuyorumnanaktan

2 haftada snırım 20 film izledim ..
en çok etkilendiğim hz.isanın çilesi - tutku ve osama ..
osama özellikle türk kadının ders alması gerekip , hayatına şükrettirecek bir film..
tavsiye ederim..

A moment to remember benim de bayılarak izlediğim filmlerden, v for vendetta da aynı şekilde mükemmel filmler.

Bu aralar izlediğim filmleri de yazıyım.

The boat that rocked
; ben sevdim güzeldi.
Bernard and Doris; yavaş bi film fena değil, boş zamanda izlenebilir.
Edward Scissorhands; bunu burdan tavsiye alıp izledim çok güzeldi.
Gran Torino; bu da yavaş bi film ama güzeldi
Sunshine cleaning; bunu da K.K tavsiyelerden gördüm sanırım, fena değil güzeldi.
Ip man; Aksiyon sevmem ama bu daha çok tarihi ve biyografi, gerçeği anlatması da güzeldi, ben sevdim.
I taket lyser stjärnorna (2009); Süperdi, ağlamaktan için dışıma çıktı.

geçen akşam izlediğim the ugly truth (bizde erkek aklı kadın aklı diye çevrilmiş).
konusu:
Abby, bekârlığı dışında her soruna anında çözüm bulabilen bir TV programı yapımcısıdır. Reytingleri düşüş gösterince, işe yeni alınmış Mike’la ekip olmak zorunda kalır. Erkekler hakkında ipuçları vermekte olan bölümünün reytinglerdeki ani artışı, Mike’ın yerini garantiler. Abby, bekâr komşusu Colin’le tanıştığında ise doğru hamleleri yapmak için Mike’ın görüşlerine ihtiyacı olduğunu anlar.

grey's anatomy'den hatırladığımız katherine heigl ,not: seni seviyorumda gördüğümüz gerard butler filmin oyuncuları.
film romantik komedi. çok güldüğümü söyleyebilirm ama bir tavsiye ; evde çocuklar varken izlemeyin çok fazla küfür içeriyor. ilk 10 dk çok sıkıcı gelebilir ama bırakmayın devamında eğlenceli bir film.

çünkü kore filmleri daha samimidir aşk filmlerini içinde şehvet bulunmadan çok güzel bi şekilde anlatır buda insanları etkiler en azından beni etkiliyo bana daha samimi geliyo çünkü bugüne kadar izletiğim avrupa filmlerinde hatta Türk filmlerinde bile birbirlerini 2 dk önce tanıyan insanlar vıcık vıcık bi şekilde dudak dudağa öpüşüyolar buda bana samimi gelmiyo o yüzden kore filmlerini çok severim ben bide hint filmlerinide pek bi severim ama kore bi başkadır

arkadaşlar en son 2 film izledim orphan(evdeki düşman) ve 1 kadının sex günlüğü sizlere 1 kadının sex günlüğünü izlemenizi tavsiye ederim evet biraz sexe dayalı ama aslında bir kadının ne istediğini en güzel şekilde anlatıyor iyi seyirler şimdiden.

evdeki düşmanı izledim sonu sürpriz oldu gerçekten tahmin edemedim.güzel bir gerilim filmiydi. akşam bir kadının seks günlüğünü izleyeyim dedim daha ilk part ı bitirmeden kapadım. filmin türü erotik olarak geçmeli bence. beni çok fazla sarmadı açıkçası. bu akşam vicky, cristina, barcelona filmini izleyeceğim. bitince yazarım : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…