arkadaşlar neden kore filmlerini seviyorsunuz ABD filmlerinden nesi farklı, neden size çekici geliyor gerçekten merak ettim
ben bi kere izlemeye kalktım sonra ingilizceye alışık olduğumdan korece garip geldi bıraktım
bişeyler mi kaçırıyorum acaba diye soruyorum
teşekkürler canım Şeniz
amerikan filmlerini de severek izlememe rağmen belli hollywood klişelerinin olması , artık bir noktadan sonra sıkıcı olmaya başlıyor. çoğunda filmde ne olacağını hangi sözlerin söyleneceğini bile tahmin ediyorsunuz.
güney kore filmlerinde ise dikkatimi çeken ,çok fazla diyalog olmamasına rağmen anlatılmak istenen tam olarak verilmesi. yani sözler olmasa bile doğrudan duygular hedef alınıyor ve siz o duyguyu yaşabiliyorsunuz. dram içinde komedi ,komedi içinde dram yapıyorlar ve bence çokta iyi geçişlerle bunu sağlıyorlar. sonra abartısız görsellikleri var, daha samimi geliyor ve çoğu filmlerinin konusu bana göre orijinal. hollywoodda bu tarzdan etkilenmiş olacak ki kore filmlerinden kendi uyarlamalarını bile yapmışlar. (örn; my sassy girl)
son olarak benim tercih etmemin nedenlerinden biri de uzakdoğu kültürüne olan merakımdır. : ))a.s
Kore filmlerini sevmemin nedeni daha eğlenceli
Daha samimi ve komik bulmamzemuszemus
Anlatılmak istenen duyguyu çok güzel yansıtıyorlar filmlerine kaydirigubbakcemile2
arkadaslar ilkini aratmioo ikinciside
Elveda lenin izleyen varmı arkadaşlar.
beni çok etkilemişti,tavsiye ederim
teşekkürler, ben de bunu izlemek için listeme aldım. bu arada izlemek isteyenler için " daisy" KK' da online filmler bölümünde bulunuyor.
Elveda lenin izleyen varmı arkadaşlar.
beni çok etkilemişti,tavsiye ederim
çünkü kore filmleri daha samimidir aşk filmlerini içinde şehvet bulunmadan çok güzel bi şekilde anlatır buda insanları etkiler en azından beni etkiliyo bana daha samimi geliyo çünkü bugüne kadar izletiğim avrupa filmlerinde hatta Türk filmlerinde bile birbirlerini 2 dk önce tanıyan insanlar vıcık vıcık bi şekilde dudak dudağa öpüşüyolar buda bana samimi gelmiyo o yüzden kore filmlerini çok severim ben bide hint filmlerinide pek bi severim ama kore bi başkadırarkadaşlar neden kore filmlerini seviyorsunuz ABD filmlerinden nesi farklı, neden size çekici geliyor gerçekten merak ettim
ben bi kere izlemeye kalktım sonra ingilizceye alışık olduğumdan korece garip geldi bıraktım
bişeyler mi kaçırıyorum acaba diye soruyorum
arkadaşlar en son 2 film izledim orphan(evdeki düşman) ve 1 kadının sex günlüğü sizlere 1 kadının sex günlüğünü izlemenizi tavsiye ederim evet biraz sexe dayalı ama aslında bir kadının ne istediğini en güzel şekilde anlatıyor iyi seyirler şimdiden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?