Karşı konulmaz güzelliği yüzünden bahtsız bir kız... Onun güzelliği mübarek midir? Yoksa lanet midir? Nefes kesen güzelliğinden mutluluk duymayan bir kızdır Eun-young. Yalnızlığa sürüklenmiştir, erkeklerin şehvetli, kadınların kıskançlık dolu bakışlarından usanmıştır. Bir gün, askıntı olanlardan Sung-min Eun-young'un ırzına geçer ve ağzından şu korkunç sözcükleri döker: 'Böylesine güzel olduğun için bunu yaptım.'
Acımasız güzelliği yüzünden tecavüze uğradığına inanan Eun-young güzelliğini gösteren her görünüşü yok etmeye başlar. Ve peşinde sadece bir erkek olacaktır.
teşekkürler, ben de bunu izlemek için listeme aldım. bu arada izlemek isteyenler için " daisy" KK' da online filmler bölümünde bulunuyor.
çünkü kore filmleri daha samimidir aşk filmlerini içinde şehvet bulunmadan çok güzel bi şekilde anlatır buda insanları etkiler en azından beni etkiliyo bana daha samimi geliyo çünkü bugüne kadar izletiğim avrupa filmlerinde hatta Türk filmlerinde bile birbirlerini 2 dk önce tanıyan insanlar vıcık vıcık bi şekilde dudak dudağa öpüşüyolar buda bana samimi gelmiyo o yüzden kore filmlerini çok severim ben bide hint filmlerinide pek bi severim ama kore bi başkadır
Film, Bering Denizi açıklarındaki bir gemi kurtarma ekibinin başından geçen korkunç (!) bir hikâyeyi anlatıyor. Ekip, Bering Boğazı açıklarında kırk yıldır kayıp olduğu bilinen lüks İtalyan yolcu gemisi Antonia Graza’yı bulur. Uluslararası deniz kanunlarına göre terkedilmiş gemiler, onları bulan kişilerin mülkiyetine geçtiğinden, ekip gemiyi karaya çekmeye karar verir. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır; çünkü önceleri garipsedikleri tuhaf olaylar sonradan hayatta kalmaları pahasına oynadıkları kanlı bir oyuna dönüşecektir: Gemi şeytani bir gücün yuvası haline gelmiştir.
kizlar bu filmi izledinizmi?ben ilk izledigimde hosuma gitmisti heleki bi sahne vardi simdi izlemeyenler vardir soylemis olmayim ama unutulmucak bi sahneydi izleyenler tahmin edebilir sanirim
Film, Bering Denizi açıklarındaki bir gemi kurtarma ekibinin başından geçen korkunç (!) bir hikâyeyi anlatıyor. Ekip, Bering Boğazı açıklarında kırk yıldır kayıp olduğu bilinen lüks İtalyan yolcu gemisi Antonia Graza’yı bulur. Uluslararası deniz kanunlarına göre terkedilmiş gemiler, onları bulan kişilerin mülkiyetine geçtiğinden, ekip gemiyi karaya çekmeye karar verir. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır; çünkü önceleri garipsedikleri tuhaf olaylar sonradan hayatta kalmaları pahasına oynadıkları kanlı bir oyuna dönüşecektir: Gemi şeytani bir gücün yuvası haline gelmiştir.
kizlar bu filmi izledinizmi?ben ilk izledigimde hosuma gitmisti heleki bi sahne vardi simdi izlemeyenler vardir soylemis olmayim ama unutulmucak bi sahneydi izleyenler tahmin edebilir sanirim
ruzgarli vadiyi izledim..
iiih olmamis sevemedim bi turlu..
begenmedim.. onermiyorum..
miyazaki den beklemezdim boyle bisi sahsen..
yürüyen şato güzeldi, miyazakiden...
esaretin bedeli cok ama cok basarili bir film.. imdb puani da sanirim cok yuksek zaten..
esaretin bedeli
Şaibeli bir şekilde karısını öldürmek suçundan Shawshank hapishanesine gönderilen Andy Dufresne (Tim Robbins), burada hiç alışık olmadığı bir hayat mücadelesi vermeye başlıyor. Hapishanede tanıştığı Ellis Redding (Morgan Freeman) onun en yakın dostu oluyor ve kendi deneyimleriyle Dufresne'e mücadele gücü veriyor. Film, Stephen King'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı ve gösterildiği ülkelerde büyük ilgiyle karşılandı ve 7 dalda Oscar'a aday gösterildi.
dün gece internetten izledim iyiki de izlemişim..gecenin 5inde bile izlenecek kadar güzel bir film diyebilirim(ben öyle yaptım da:roflol:..) çok akıcı konusu da süperr
bunun dışında en son sinemada izlediğim melekler ve şeytanlar filmi de çok başarılı..
daha önceden izlediğim ve beğendiğim birkaç filmi daha paylaşmak istiyorum : jennifer lopez,antonio banderas'ın oynadığı,gerçek hayattan uyarlanmış bir film : sınır ötesi
eski bir film olmasına rağmen konusu çok güzel ve vay be dedirtecek türden bir film : lorenzonun yağı .. yine konularını çok beğendiğim akıl oyunları, V for vendetta , iskoçyanın son kralı , kanlı elmas şimdilik aklıma bunlar geldi a.s. bu filmleri şiddetle önerebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?