En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

Eden Lake(Kan Gölü) mutlaka izzleyin süper bi gerilim... Fragmanını izleyin arkadaşlar....İnanın hiç beklenmedik bi son... Biraz sinir ediyor ama mutlaka izlenmesi gereken bi film.

Arumdabda - Beautiful guney kore filmlerinden 2008 yapimiysmis.
konusu da oldukca ilginc.

izleyen var mi kizlar???

[cevaplarınıza teşekkürler kızlar bundan sonra önerdiğiniz kore filmlerinide takip etcem, eksik kalmıyım bişeyden[/B]a.s.kaydirigubbakcemile5[/QUOTE]

bende bulabildiğimce takip ediyorum.özellikle yönetmen Kim ki duk ile başlamanı tavsiye ederim.boş ev, ilkbahar yaz sonbahar ve kış filmlerini çok beğenmiştim...
birde bence güney korenin en iyi filmi oldboydur(ihtiyar delikanlı) bulursan sakın kaçırma...

teşekkürler, ben de bunu izlemek için listeme aldım. bu arada izlemek isteyenler için " daisy" KK' da online filmler bölümünde bulunuyor.

izledim canım az önce daisy gerçekten harikaydı.özellikle filmin sonundaki şarkıya bayıldım sözleri çok anlamlıydı.kim ne derse desin aşk ve dram filmleri söz konusu olunca benim için kore filmleri bir numara.

+1:lepi:

Film, Bering Denizi açıklarındaki bir gemi kurtarma ekibinin başından geçen korkunç (!) bir hikâyeyi anlatıyor. Ekip, Bering Boğazı açıklarında kırk yıldır kayıp olduğu bilinen lüks ıtalyan yolcu gemisi Antonia Graza’yı bulur. Uluslararası deniz kanunlarına göre terkedilmiş gemiler, onları bulan kişilerin mülkiyetine geçtiğinden, ekip gemiyi karaya çekmeye karar verir. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır; çünkü önceleri garipsedikleri tuhaf olaylar sonradan hayatta kalmaları pahasına oynadıkları kanlı bir oyuna dönüşecektir: Gemi şeytani bir gücün yuvası haline gelmiştir.

kizlar bu filmi izledinizmi?ben ilk izledigimde hosuma gitmisti heleki bi sahne vardi simdi izlemeyenler vardir soylemis olmayim ama unutulmucak bi sahneydi izleyenler tahmin edebilir sanirim

ben biliyorum galiba o sahneyi.filmin başındaki sahne olmasın canım.

Filmi uzun zaman önce izlemiştim ,
Benim aklımda kalan tek şey o telle herkesin ölmesiydi:1ninca:

ruzgarli vadiyi izledim..
iiih olmamis sevemedim bi turlu..
begenmedim.. onermiyorum..
miyazaki den beklemezdim boyle bisi sahsen..

esaretin bedeli

Şaibeli bir şekilde karısını öldürmek suçundan Shawshank hapishanesine gönderilen Andy Dufresne (Tim Robbins), burada hiç alışık olmadığı bir hayat mücadelesi vermeye başlıyor. Hapishanede tanıştığı Ellis Redding (Morgan Freeman) onun en yakın dostu oluyor ve kendi deneyimleriyle Dufresne'e mücadele gücü veriyor. Film, Stephen King'in aynı adlı romanından sinemaya uyarlandı ve gösterildiği ülkelerde büyük ilgiyle karşılandı ve 7 dalda Oscar'a aday gösterildi.

dün gece internetten izledim iyiki de izlemişim..gecenin 5inde bile izlenecek kadar güzel bir film diyebilirim(ben öyle yaptım da:roflol:..) çok akıcı konusu da süperr

bunun dışında en son sinemada izlediğim melekler ve şeytanlar filmi de çok başarılı..

daha önceden izlediğim ve beğendiğim birkaç filmi daha paylaşmak istiyorum : jennifer lopez,antonio banderas'ın oynadığı,gerçek hayattan uyarlanmış bir film : sınır ötesi

eski bir film olmasına rağmen konusu çok güzel ve vay be dedirtecek türden bir film : lorenzonun yağı .. yine konularını çok beğendiğim akıl oyunları, V for vendetta , iskoçyanın son kralı , kanlı elmas şimdilik aklıma bunlar geldi a.s. bu filmleri şiddetle önerebilirim

yürüyen şato güzeldi, miyazakiden...

saol canim prenses mononoke ile spirited away i izlemistim..
bnlari izleyince son izledigim hayal kirikligi oldu..
sirada zaten yuruyen sato ve digerleri var.. yavas yavas ilerliyo..

bu arada serial experimenst lain e basladim.. cizirti vs yok gibi.. ama yavas ilerliyo bakalim skmaz umarim..

esaretin bedeli cok ama cok basarili bir film.. imdb puani da sanirim cok yuksek zaten..

melekler ve seytanlr da dan brown un kitabindan uyarlanmis.. kitaplari kadar guzel olcagini saniyorum.. yakin zmanda izlicem..

v for vandetta sinamda izledigim ve cook begendigim filmlerden biri.. herkes izlemeli bence de..

kanli elmas a ve akil oyunlarina nedense kanim isinmadi beni izleyemedim bir turlu..

bu arada herkes bence persepolis i izlemeli hayatinda bir kere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…