En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

En son izlediklerim

Offf deli oldum kiza,sacindan tutup surukleyesim geldi film boyunca kötükedihüso :1ninca:
Guzel,surukleyiciydi.

Sacma buldum acikcasi...

Cok eglenceliydi

Guzeldi.

Begendim,guzeldi.

Iyi seyirler herkese

vereliniortak

Arumdabda - Beautiful guney kore filmlerinden 2008 yapimiysmis.
konusu da oldukca ilginc.

izleyen var mi kizlar???

akşam izledim, sıkılmadım , beğendimde ama filmde sürekli bi mantık aradım durdum. koca güney korede psikiyatr mı kalmadı ,niye kızı dr. a götürmüyorlar diye çok sövdüm. erkek nefsinin ne kadar çirkin olduğunu gördüm (ki filmin sonundaki sahne kanımı dondurdu,yuhh artık dedim). bir bayan olarak erkeklere bol bol söveceğiniz bir film, çünkü anlatılanlar olmuyor değil. gerçek dünya : (

yok cızırtıdan kastım sürekli o tellerin çıkardığı seslerdi canım, ben de yepyeni bir anime serisine başladım, sürekli klasik müzik ve konservatuvar öğrencileri var, daha çok kız animi denen tarzda :kedi:

akıl oyunları güzel bir film canım, hatta filmin bazı karelerinde okuduysan 1984'e atıflar var, ben beğenmiştim. persepolis muhteşem bir film gerçekten de, tarzı, gerçekçiliği inanılmaz başarılı :hooray:

off desene o zaman filmden cikinca zombi gibi oluruz :)))
sagol canim yorumun icin..

evet izlemişdim bu filmi..ve o dediğin sahne tahminen filmin en hafızalarda kalan sahnesi telin insanları feci bi şekilde öldürmesi...akannehir :bbo: bi de benim aklımda kalan
geminin şarkıcısı çok hoş ve zarif bi bayanın hayaletinin şarkı söyleme sahnesi:1ninca:...

slm arkadaşlar

ben son dönemde iki yerli film seyrettim ikiside ismail hacıoğlunun oynadığı filmlerdi
ama ilk kez turk filminde sonuc hemen tahmin edilmeyen filmlere rastladım ve ikisinide çok beğendim izlemenizi tavsiye ederim.

birisi gökten üç elma düştü

özellikle bu çok şaşırtıcı ve gayet başarılı kurgusu

diğeri ise

BAŞKA SEMTıN ÇOCUKLARI

buda çok güzel bir film olmuş inşallah ismail hacıoğlu böyle başarılı filmlerde oynamaya devam eder

more than blue ( hüzünden öte )...yine çok güzel bir kore filmi daha.romantik dram tarzı sevenler kaçırmasın

guney kore fılmlerınden yıne..
millioners fırst love..
ben biraz newyorkta sonbahara benzettım filmin seyrini..
onu beğenenler bunu da beğenir sanıyorum...
tabi kore filmlerini sevenlere bu önerim..

sımdı bıttı fılm... huzunlendım ben baya.. cok cok guzel detaylar var fılmde.. ızlenmelı bence..

Son düzenleme:
Kızlar süpersiniz ya, tavsiyeleriniz çok güzel, canlarıma.s. Bu konuyu arayıp duruyodum, aboneliklerime eklemeyi unutmuşum, şimdi ekledim, ben tatil falan derken uzun bi süre ne kitap okuyabildim ne film izleyebildim, en son devrim arabalarını izledim. nice kaliteli film karalerinde buluşmak dileğiynen:lepi:

evet kızlar babelde hos bir filmdi sırf brad için izlenmeye deger yalnız o filmdekı dilsiz kızdan hiç hoslanmamıstım dişciye bile sarkmıstı =)

evet kızlar babelde hos bir filmdi sırf brad için izlenmeye deger yalnız o filmdekı dilsiz kızdan hiç hoslanmamıstım dişciye bile sarkmıstı =)

yani bide konusu guzel islenmisti bradin filmleri zaten guzel oluo
canim sen rec isimli filmi izledinmi dogrusu izlenmeye deger bisey seyircilerin tepkisi felaket gorsen meraktan izlicem bende sende izle istersen tatliskom

yani bide konusu guzel islenmisti bradin filmleri zaten guzel oluo
canim sen rec isimli filmi izledinmi dogrusu izlenmeye deger bisey seyircilerin tepkisi felaket gorsen meraktan izlicem bende sende izle istersen tatliskom

kesinlikle oyle cnm brad ve tom hanks in filmlerine hastayım =)

yok tatlım izlemedim ...izlenecek filmler arasına not aldım yalnız korku turunde bir film degil mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…