Arumdabda - Beautiful guney kore filmlerinden 2008 yapimiysmis.
konusu da oldukca ilginc.
izleyen var mi kizlar???
saol canim prenses mononoke ile spirited away i izlemistim..
bnlari izleyince son izledigim hayal kirikligi oldu..
sirada zaten yuruyen sato ve digerleri var.. yavas yavas ilerliyo..
bu arada serial experimenst lain e basladim.. cizirti vs yok gibi.. ama yavas ilerliyo bakalim skmaz umarim..
esaretin bedeli cok ama cok basarili bir film.. imdb puani da sanirim cok yuksek zaten..
kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.com ve seytanlr da dan brown un kitabindan uyarlanmis.. kitaplari kadar guzel olcagini saniyorum.. yakin zmanda izlicem..
v for vandetta sinamda izledigim ve cook begendigim filmlerden biri.. herkes izlemeli bence de..
kanli elmas a ve akil oyunlarina nedense kanim isinmadi beni izleyemedim bir turlu..
bu arada herkes bence persepolis i izlemeli hayatinda bir kere..
akşam izledim, sıkılmadım , beğendimde ama filmde sürekli bi mantık aradım durdum. koca güney korede psikiyatr mı kalmadı ,niye kızı dr. a götürmüyorlar diye çok sövdüm. erkek nefsinin ne kadar çirkin olduğunu gördüm (ki filmin sonundaki sahne kanımı dondurdu,yuhh artık dedim). bir bayan olarak erkeklere bol bol söveceğiniz bir film, çünkü anlatılanlar olmuyor değil. gerçek dünya : (
Film, Bering Denizi açıklarındaki bir gemi kurtarma ekibinin başından geçen korkunç (!) bir hikâyeyi anlatıyor. Ekip, Bering Boğazı açıklarında kırk yıldır kayıp olduğu bilinen lüks İtalyan yolcu gemisi Antonia Graza’yı bulur. Uluslararası deniz kanunlarına göre terkedilmiş gemiler, onları bulan kişilerin mülkiyetine geçtiğinden, ekip gemiyi karaya çekmeye karar verir. Ancak bu, hiç de kolay olmayacaktır; çünkü önceleri garipsedikleri tuhaf olaylar sonradan hayatta kalmaları pahasına oynadıkları kanlı bir oyuna dönüşecektir: Gemi şeytani bir gücün yuvası haline gelmiştir.
kizlar bu filmi izledinizmi?ben ilk izledigimde hosuma gitmisti heleki bi sahne vardi simdi izlemeyenler vardir soylemis olmayim ama unutulmucak bi sahneydi izleyenler tahmin edebilir sanirim
bu arada herkes bence persepolis i izlemeli hayatinda bir kere..
tavsiye ederim guzel bir filmdi
evet bende tavsiye ederim çok qzl bir film Babel yerimseniben
evet kızlar babelde hos bir filmdi sırf brad için izlenmeye deger yalnız o filmdekı dilsiz kızdan hiç hoslanmamıstım dişciye bile sarkmıstı =)
yani bide konusu guzel islenmisti bradin filmleri zaten guzel oluo
canim sen rec isimli filmi izledinmi dogrusu izlenmeye deger bisey seyircilerin tepkisi felaket gorsen meraktan izlicem bende sende izle istersen tatliskom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?