kesinlikle oyle cnm brad ve tom hanks in filmlerine hastayım =)
yok tatlım izlemedim ...izlenecek filmler arasına not aldım yalnız korku turunde bir film degil mı ?
bugün bu filmi izledim..merak ediyordum ne zamandır..çok çok iyi olmasada sevdim ben izlenebilir :icecream:
emınım cok kısı ızlemıstır ama
devrım arabaları...
o kadar içim acıdı ki izlerken..
bir mühendis olarak apayrı bir yeri oldu filmin bende..
sblue çok güzel bir fikir; ancak çok farklı tarzlarda filmler izliyoruz, belki de bunları türüne göre ayırarak yapsak daha hoş olur. mesela çok fazla korku filmi izleyen arkadaşlar var; ama ben izlemediğim için o türün örneklerini bilemiyorum ya da komedi filmlerini çok yakından takip etmiyorum; dolayısıyla merakı olan arkadaşlar o filmler arasından da öneri yapar ve liste oluşursa biz de bakıp nasiplenebiliriz kaydirigubbakcemile3
o zaman kategorıze etmek lazım aklıma geldıgınce yazayım isteyen değiştirsin veya ekleme yapsın:
1. Yerli filmler (aslında yerlı filmlerde yerli nostalji ve yerli günümüz filmleri olarak ikiye ayrılabilir ama siz bilirsiniz)
2. Animasyon filmler (yerli yabancı ortak olabilir bence)
3. Uzak dogu filmleri (kore ve japonya ortak olabilir)
4. Holywood (kısaca amerigan) filmleri
5. Diğer yabancı filmler (fanı var mıdır bilmiyorum ama bolywood filmleri dahil olabilir bunun içerisine, ayrıca iran filmleri de katılabilir.)
6. korku filmleri
7. komedi filmler (romantik komedileri ayrı kategorı yapmak lazım aslında ama bilemedim)
8. aksiyon filmleri
9. bilim kurgu filmler
10. fantastik filmler
fikir olarak bunlar var bende.. ekleme yapabiliriz..
tek tek fılmlerı nasıl oylıcaz tatlım anlamadım ben..Bence de bu puanlama kategori iyi olur.
Ama yıllarına göre ayırsak daha iyi değil mi?
Bir de tek tek filmleri oylamak daha mantıklı aslında ama bu nasıl olur onu bilemiyorum.
En azından hangi filmler beğenilmiş hangileri beğenilmemiş bakar ona göre fikir ediniriz.
Biri bu işe el atsın zemuszemus
tek tek fılmlerı nasıl oylıcaz tatlım anlamadım ben..
bu kategorıler ıcerısınde fılmler en begenılene gore zamanla lıstelenır dıye dusundum ben ama asıl fıkrı orataya atan aslında gelse sankı daha ıyı olur.
yanı herkes o kategorıde en begendıgı 3 fılmı soyler en cok soylenenden en az soylenene gore lıste olusturulur..
neyse daha degısır sanırım bu fıkırler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?