En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

babel'i izlediyseniz yönetmenin (alejandro gonzalez inarritu) diğer fimlerini de izleyin. mesela amores perros, 21 gram.

bu akşam ,bir milyonerin ilk aşkı (millioner's first love) filmini izledim. başlarda idare etsede
sonlara doğru ağladı ağlayacak duruma geldim. ..sonlardaki replikler kopardı zaten ,hüzünlüydü. beğendim.
şimdi birinin tavsiyesiyle" brotherhood" filmini arıyorum , bulursam izleyeceğim. bulan olursa haber verisn lütfen

kesinlikle oyle cnm brad ve tom hanks in filmlerine hastayım =)

yok tatlım izlemedim ...izlenecek filmler arasına not aldım yalnız korku turunde bir film degil mı ?

bende ilk firsatta izlicem insallah guzelcim korku turunde anladigim kadariyla seyirciler epey zipladilar izlerlerken

gadjo dilo:
yönetmenı tony gatlif
çingene kültürü , tutkulu bir aşk, oralarda ya da buralarda bır yerlerde de baska hayatların da olduğu ve ırkçılığın 'öteki' yapmanın ne denlı lüzumsuz olduğu ancak bu kadar güzel anlatılabılırdı.
müziklerı de en az filmın kendısı kadar güzel, insanı sarıp sarmalayan türdendır.

Will Ferrel ztn çok seviyorum çok ama çok qüldürüyor beni bu adam, bu filmede koptum uzun zamandır bu kadar qüldüğümü hatırlamıyorum kaydirigubbakcemile3 ama türkçe dublaj lı izlerseniz qüldürürmü bilemem :/

Son düzenleme:
Arumdabda - Beautiful
biraz önce izledim, ben filmin işleyişini sevmedim,
verdiği mesaj türk kadınları için anlamlıydı ama sositososito
Koreli erkeklerin türk erkeklerinden bir farkı olmadığını görmüş olduk zemuszemus

dün ikinci kez shallow hall (alçak adam) filmini izledim....
bu film güldüğüm nadir romantik komedilerdendir sıkılmadan tekrar izledim....romantik komedinin en iyi örneklerinden...
a.s

bugün bu filmi izledim..merak ediyordum ne zamandır..çok çok iyi olmasada sevdim ben izlenebilir :icecream:

ölüm yarısını daha onceden izlemıstım ama buraya fot koymadıgım için ekleyim dedim

harika bir filmmmmmmm

bugün bu filmi izledim..merak ediyordum ne zamandır..çok çok iyi olmasada sevdim ben izlenebilir :icecream:

bizim kültürümüze biraz zıt düşen bir film ama bence de sevimliydi :hulya:

en son KÖRLÜK filmini izledim; çok uzun sahneler, nereye gideceği belli olmayan bir konu, gereksiz çıplaklık; 3/10 :dilcikar:

selam kızlar neler önermişsiniz bir bakayım dedim bende bikaç film indiriyorum akşama izleyeceğim
sayfalara bakarken aklıma geldide
herkes farklı şeyler önermiş kimi zaman aynı filmleri üst üste önerdiğimizde oluyor çok gerilere bakmak zor elbette nette en iyiler listeleri var epeyce ama kk da varmı bilmiyrum kkya özgü tamamen bizim sectiklerimizden oluşan bir liste oylamaya sunalım klasikler ve son on yılın en iyileri diye iki grup yada türlere göre de ayırabiliriz ama nasıl proglayabiliriz şuan kafamda belirmedi
ne dersiniz ??
yada böyle birşey yapılmışsa beni uyarın olur mu :kedi:

emınım cok kısı ızlemıstır ama
devrım arabaları...
o kadar içim acıdı ki izlerken..
bir mühendis olarak apayrı bir yeri oldu filmin bende..

sblue çok güzel bir fikir; ancak çok farklı tarzlarda filmler izliyoruz, belki de bunları türüne göre ayırarak yapsak daha hoş olur. mesela çok fazla korku filmi izleyen arkadaşlar var; ama ben izlemediğim için o türün örneklerini bilemiyorum ya da komedi filmlerini çok yakından takip etmiyorum; dolayısıyla merakı olan arkadaşlar o filmler arasından da öneri yapar ve liste oluşursa biz de bakıp nasiplenebiliriz kaydirigubbakcemile3

emınım cok kısı ızlemıstır ama
devrım arabaları...
o kadar içim acıdı ki izlerken..
bir mühendis olarak apayrı bir yeri oldu filmin bende..

bence muhteşem bir filmdi, burda da önerdiğim filmlerdendi izlediğimde, gerçekten çok etkilenmiştim...
hep aynı, hala aynı, köstekler yine köstek malesef :gitme:

o zaman kategorıze etmek lazım aklıma geldıgınce yazayım isteyen değiştirsin veya ekleme yapsın:

1. Yerli filmler (aslında yerlı filmlerde yerli nostalji ve yerli günümüz filmleri olarak ikiye ayrılabilir ama siz bilirsiniz)
2. Animasyon filmler (yerli yabancı ortak olabilir bence)
3. Uzak dogu filmleri (kore ve japonya ortak olabilir)
4. Holywood (kısaca amerigan) filmleri
5. Diğer yabancı filmler (fanı var mıdır bilmiyorum ama bolywood filmleri dahil olabilir bunun içerisine, ayrıca iran filmleri de katılabilir.)
6. korku filmleri
7. komedi filmler (romantik komedileri ayrı kategorı yapmak lazım aslında ama bilemedim)
8. aksiyon filmleri
9. bilim kurgu filmler
10. fantastik filmler

fikir olarak bunlar var bende.. ekleme yapabiliriz..

Son düzenleme:

bence gayet iyi, aklıma gelen her şey var; daha gelirse yazarım canım.

Bence de bu puanlama kategori iyi olur.
Ama yıllarına göre ayırsak daha iyi değil mi?
Bir de tek tek filmleri oylamak daha mantıklı aslında ama bu nasıl olur onu bilemiyorum.
En azından hangi filmler beğenilmiş hangileri beğenilmemiş bakar ona göre fikir ediniriz.
Biri bu işe el atsın zemuszemus

tek tek fılmlerı nasıl oylıcaz tatlım anlamadım ben..
bu kategorıler ıcerısınde fılmler en begenılene gore zamanla lıstelenır dıye dusundum ben ama asıl fıkrı orataya atan aslında gelse sankı daha ıyı olur.
yanı herkes o kategorıde en begendıgı 3 fılmı soyler en cok soylenenden en az soylenene gore lıste olusturulur..
neyse daha degısır sanırım bu fıkırler..

bu arada yıllara göre ayırmak ciddi zaman ister kızlar, o kadar abartmaya gerek yok bence, kategori yeterli olmaz mı:uhm:

Evt canım herkes fikir belirtir sonunda iyi bişey çıkar.
Ya beyazperde, imdb tarzı sitelerde filmlerin puanlarını, yorumlarını görebiliyoruz ya, o tarz düşündüm, izleyenlerin yorumlarının, değerlendirmelerini görmek vs. Ama bizim sitede zor olur sanırım öyle bişey :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…