En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

aslında yıllarına göre ayırmak daha iyi olur sanki eski yeni filmleri daha iyi görebiliriz ama bu da biraz uzun iş ..bende yardımcı olabilirim şutarafagitti

o zaman her fılm ıcın baslık acılması lazım canım..
baslıklarda kendı ıclerınde katerogıze edılmıs olması lazım..
dedıklerınden bunu anladım ama dogru mu acaba ?

o zaman her fılm ıcın baslık acılması lazım canım..
baslıklarda kendı ıclerınde katerogıze edılmıs olması lazım..
dedıklerınden bunu anladım ama dogru mu acaba ?

Ben de emin değilim canım
Ama haklısın benim dediğim tarzda bişey için tek tek başlık açılması falan lazım, o da çok kapsamlı iş, k.k. kaldırmaya da bilir.
Bu fikri şimdilik eleyelim akannehir

Ben de emin değilim canım
Ama haklısın benim dediğim tarzda bişey için tek tek başlık açılması falan lazım, o da çok kapsamlı iş, k.k. kaldırmaya da bilir.
Bu fikri şimdilik eleyelim akannehir

aslında olabilir ama yöneticilerle konuşmak gerekir..
ama böyle de biribirine tavsiye etme olayı biraz zor olur sanki.. yani begenilen filmlerin hepsininin bir arada olduğu bi yer olmamış olcak.. hepsi ayrı ayrı durcak hepsinin başlığına tıklayıp tek tek okumak gerekecek..
sözlük formatı gibi biraz yani..
diğerleri ne düşünüyor bakalım bu konu için..

Notting Hill (Aşk Engel Tanımaz)
Bu filmi daha önceden izlemiştim ama dün cd arşivini karıştırınca tekrar izledim
Julia Roberts ve Hugh Grant ın oyunculuğu süperdi
Filmin konusuda ama içerik olarak bazı sahneleri çok boştu
Bana göre filmin en can alıcı sahnesi Julia Robertsın gazetecilerle röportaj yaparkenki sahneydi..
Canım sıkkın olduğunda o sahneyi izlerim hep nedense zemuszemus
10/7

tuçenin dediği gibi bazı katagorilere ayrılsın bu katogorilerden en çok hangisiyle ilgili iseniz gönüllü iki kişi liste hazırlasın oylama yapalım sonuçları başlıklarda toplayalım
2 kişi korku gerilim listesi 2 kişi romantik komedi iki kişi fantastik bilim kurgu iki kişi dram
bir tane nostalji başlığıda açabiliriz tabiki yerli sinemada var işin içinde ooo baya detaylı bi liste olacak anlaşılan gönüllülerden biri ben olabilirim ama hangi dal olsun karar veremedim kaydirigubbakcemile3
işi ilerletip aylık top on da olabilir nasılsa vizyon flmleri hep aynı tr de
eskiyle uraşamıycaz dersek eğer aylık vizyon filmlerini oylayarak ortaya bişeyler çıkarabiliriz düzenli bir arşivimiz olur zamanla vereliniortak

fikirlerinizi söleyin bakalım

kaydirigubbakcemile5 evet katagorilere göre oylama yapılması süper olur....
güzel detaylı bir katagori ile güzel bir anket ....sengözlerimebaksanab

The Burning Plain ilqinç işlenen senaryosuyla kendini izleten bir filmdi.. Sonu sizi sinir edebilir. ayrıca filmde Charlize Theron ve qençliğini oynayan bayanla qörünüş itibarıyla hiç bir benzerlik olmaması filmin en büyük eksisi 8 senede insan bu kadarmı değişir dedirtiyor yani.. :)

Sunshine cleaning'deki uçarı kız burda başrolde. O yüzden nedense ısınamadım role ben. Ama film idare ederdi, evde izlenebilir.

cok begendımm

ayda enaz 20 fılm ızleyıp tutku halıne gelmıs bırı olaraktan eger pualamı sıstem acılırsa cok memnun olurum konu acılırsa haberım olursa cok sevınırım:))

Ben de gece polytechnique izledim. Filmin konusu gerçek, kızlardan nefret eden dengesizin işlediği seri cinayet "montreal katliamı"
Ama bir kez daha anladım ki fransız yapımı filmler kesinlikle bana hitap etmiyor. :1no2:

Oyuncular

Emile Hirsch (Chris McCandless) , Marcia Gay Harden (Billie McCandless) , William Hurt (Walt McCandless) , Jena Malone (Carine McCandless) , Catherine Keener (Jan Burres) , Vince Vaughn (Wayne Westerberg)
Christopher McCandless üniversiteden mezun olduktan hemen sonra iş, aile ve sorumluluk gibi ağırlıkları geride bırakıyor. Bütün parasını yakıyor ve Alaska’da doğa ile birebir yaşamak için yola koyuluyor.

McCandless, uzun yolculuğu boyunca bin bir tür macera ve bin bir tür insan ile karşılaşıyor. Grand Canyon’da river rafting yapıyor, doğayı kendine ev ediniyor, orta yaşlı bir hippi çift ve özellikle yaşlı yanlız bir adamla unutulmaz birer ilişki kuruyor.

McCandless, iki yıllık yolculuğu boyunca bir kez bile ebeveynleri ve en önemlisi her şeyden çok sevdiğine inandığımız kız kardeşi ile haberleşmiyor.

Soundtrackleri muhteşem, Film Muhteşem, kesinlikle İzleyin!!!!​

Into the wild gerçekten güzeldi. Gerçek bir hikaye, özellikle sonunda kanım donmuştu.

The ugly truth ben çok beğendim. Komedi-romantik başlarda sıkıcı gibi gelmişti ama süperdi, kadın erkek ilişkilerini irdeliyor, bazı sahnelerde gülmekten evi inlettim, izlemenizi öneririm.

Soundtrackleri muhteşem, Film Muhteşem, kesinlikle İzleyin!!!![/CENTER][/COLOR][/B][/QUOTE]

geçen sene seyrettiğim en iyi 5 film arasındadır.süper tercih... bencede kaçırılmaması gerek.

Soundtrackleri muhteşem, Film Muhteşem, kesinlikle İzleyin!!!![/CENTER][/COLOR][/B]

geçen sene seyrettiğim en iyi 5 film arasındadır.süper tercih... bencede kaçırılmaması gerek.[/QUOTE]

mayalımhamurum diğer 4 ü ne idi peki? Listeme koyayım, şimdi 21 gramı indiriyorum sırada da makaseller var, bakalım izleyip görcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…