Bence de bu puanlama kategori iyi olur.
Ama yıllarına göre ayırsak daha iyi değil mi?
Bir de tek tek filmleri oylamak daha mantıklı aslında ama bu nasıl olur onu bilemiyorum.
En azından hangi filmler beğenilmiş hangileri beğenilmemiş bakar ona göre fikir ediniriz.
Biri bu işe el atsın zemuszemus
Evt canım herkes fikir belirtir sonunda iyi bişey çıkar.
Ya beyazperde, imdb tarzı sitelerde filmlerin puanlarını, yorumlarını görebiliyoruz ya, o tarz düşündüm, izleyenlerin yorumlarının, değerlendirmelerini görmek vs. Ama bizim sitede zor olur sanırım öyle bişey :hulya:
o zaman her fılm ıcın baslık acılması lazım canım..
baslıklarda kendı ıclerınde katerogıze edılmıs olması lazım..
dedıklerınden bunu anladım ama dogru mu acaba ?
Ben de emin değilim canım
Ama haklısın benim dediğim tarzda bişey için tek tek başlık açılması falan lazım, o da çok kapsamlı iş, k.k. kaldırmaya da bilir.
Bu fikri şimdilik eleyelim akannehir
opuyorumnanaktan Matthew Fox için bile izlenir.
Ben beğendim. Güzel film.
tuçenin dediği gibi bazı katagorilere ayrılsın bu katogorilerden en çok hangisiyle ilgili iseniz gönüllü iki kişi liste hazırlasın oylama yapalım sonuçları başlıklarda toplayalım
2 kişi korku gerilim listesi 2 kişi romantik komedi iki kişi fantastik bilim kurgu iki kişi dram
bir tane nostalji başlığıda açabiliriz tabiki yerli sinemada var işin içinde ooo baya detaylı bi liste olacak anlaşılan gönüllülerden biri ben olabilirim ama hangi dal olsun karar veremedim kaydirigubbakcemile3
işi ilerletip aylık top on da olabilir nasılsa vizyon flmleri hep aynı tr de
eskiyle uraşamıycaz dersek eğer aylık vizyon filmlerini oylayarak ortaya bişeyler çıkarabiliriz düzenli bir arşivimiz olur zamanla vereliniortak
fikirlerinizi söleyin bakalım
Soundtrackleri muhteşem, Film Muhteşem, kesinlikle İzleyin!!!![/CENTER][/COLOR][/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?