En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

bu filmi kimler tavsiye etmişti, gelin bakım, gelin gelin, bişey yapmıcam:mymeka::mymeka::mymeka:
kaydirigubbakcemile3 pek tarzım değilmiş

en son gia yı ızledim kızlar ..eger izlemeyi dusunuyorsanız ailecek izlemeye sakın kalkmayın

yok ben bunu zaten izlemem benimki bu kadına hayran, aile içi şiddet olmasın, oymıyım gözünü adamınkaydirigubbakcemile3

canım şaka yapıyorum, kaydirigubbakcemile3
kendini izletti, vakit çabuk geçti ama pek bana hitap eden bi film değilmiş:tomato:

:)evet cnm ben izlerken yerimde duramadım ...ben bu tarz filmlere bayılırım tatlım ...neyse hangi turde seviyorsun ona gore birseyler onerim belki kendimi boyle affettirebilirim =)

:)evet cnm ben izlerken yerimde duramadım ...bu tarz filmlere bayılırım tatlım neyse hangi turde seviyorsun ona gore birseyler onerim cnm belki kendimi oyle affettirebilirim =)

estafurullah canım ya, hep takip ediyorum önerilerini:1hug:

geçen sene seyrettiğim en iyi 5 film arasındadır.süper tercih... bencede kaçırılmaması gerek.

mayalımhamurum diğer 4 ü ne idi peki? Listeme koyayım, şimdi 21 gramı indiriyorum sırada da makaseller var, bakalım izleyip görcem.[/QUOTE]

ihtiyarlara yer yok(No Country for Old Men)

kan dökülecek(There Will Be Blood)

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

kelebek ve dalgıç(The Diving Bell and The Butterfly)

not: temmuz sonrası filmler kayıp doğum dolayısıyla:))ikinci yarı filmlerfinin çoğunu bu sene seyredebildim

mayalımhamurum diğer 4 ü ne idi peki? Listeme koyayım, şimdi 21 gramı indiriyorum sırada da makaseller var, bakalım izleyip görcem.

ihtiyarlara yer yok(No Country for Old Men)

kan dökülecek(There Will Be Blood)

Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

kelebek ve dalgıç(The Diving Bell and The Butterfly)

not: temmuz sonrası filmler kayıp doğum dolayısıyla:))ikinci yarı filmlerfinin çoğunu bu sene seyredebildim[/QUOTE]

listeye ekleyelimmkaydirigubbakcemile2

kim tavsiye etmişti bu filmi, gel bakım buraya, gel bişi yapmıcam:mymeka::mymeka:
öff uyuyamıcam senin yüzünden bu gecemafoldumben
keşke gündüz izleseydim, çok tırstım, başarılıydı, beyendim
:1ninca::1ninca:

Son düzenleme:

konusu nasıldı :1ninca: merak ettim fisfisfis

konusu nasıldı :1ninca: merak ettim fisfisfis

canım, biraz zombimsi, kesme biçme işkence yok yani tam benim istediğim gibi, bide çok gerçekçi olmuş, son 20 dk bayağı gerilimliydi, tavsiye ederim, ayrıca ispanyolca olmasıda dil açısından ayrı güzeldi. İlk defa bi ispanyol filmi seyrettim

chess bendim o :)) dedim ben sana feci gerer diye . kesinlikle katılıyorum ispanyolca izlemek ayrı bi gzldi Angelianın "alarma" derkenki tonlaması mest ettii beni mesela :)

hıı iyi kan vahşeti yoksa severim korku-gerilim tarzını...:hulya: bide gerçekçi
iyice meraklandım bende izleyim en yakın zamanda sağol chess kaydirigubbakcemile5

hıı iyi kan vahşeti yoksa severim korku-gerilim tarzını...:hulya: bide gerçekçi
iyice meraklandım bende izleyim en yakın zamanda sağol chess kaydirigubbakcemile5

canım, işkence, kesme biçme işkence yoktu ama biraz kan vardı ya,:kedi:
hiç kansız gerilim bulmak zor malumyerimseniben

izlediğim en iyi dünya tehlikede filmlerinden biriydi, imdb puanını düşük buldum açıkcası, bence daha iyiydi, filmin sonunu fantastik bağlamışlar
filmin sonundaki bethowen müziğinede hasta kaldım bu arada:asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…