En Tarz Üye Yarışması ✄ Konsept Seçme Anketi ✄

Yarisma konseptimiz ne olsun

• spor şıklık

OY: 18 14,9%
  • düğün

OY: 3 2,5%
  • Eş,dost,sevgili ile buluşma

OY: 9 7,4%
  • abiye dünyası

OY: 4 3,3%
  • sokak modası

OY: 84 69,4%
  • diger ( lutfen belirtiniz )

OY: 3 2,5%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Merhaba hanimlar !

Kadınlar kulubünun en şık , en tarz üyesini seçmek için buradayız !

Oluşturmuş oldugum kombine ve kendime sonuna kadar güveniyorum diyorsaniz ; hodri meydan diyoruz !

Öncelikle yarışmanın içerîklerinden sizlere bahsedeyim..

-İlk olarak yarisma konsepti , açık oylamaya sunulacak , çıkan sonuçlar dogrultusun birinci bölümün konseptine karar verilecektir..

-Yarışmaya katılacak olan arkadaslar, oluşturmuş olduklari kombinleri bana özel mesaj yoluyla gonderecekler..

- Resimler de yüzünüzün görünmesi şart değil, resimlerde gerekli düzenlemeler ( yüz karalama , kafa bolgesini boyama , kesme ve kırpma ) gibi îşlemler ben tarafından , istek üzerîne yapılacaktır..

- Birinci olan üyemize , profilim de yer alan √ En tarz üye √ kuşağı verilecek ve her yarışma da oldugu gibi küçük hediyelerimiz olacaktir..

- Katılım sayısı beklenenin altında olursa, yarışma iptal edilecektir..

Herkesi bekliyoruz..

Anketimiz üç gün aciktir..

Son düzenleme:

Hayırlı olsun yeni yarışma canım Kesinlikle çok keyifli olacak.Bende varım

Benim de gönlümden sokak modası gecıyor

Albumlerden takip ettigim kadariyla cok iyi giyinen arkadaslar var umarim onlari bu yarismada gorebiliriz..

Abiye kategorisi bence hic kolay degil =)
Sokak modası çok daha geniş ben o kadar iddialı değilim ama merakla bekliyorum neler görürüz diye abiye daha az parça o yüzden risksiz geliyor bana

Sokak modası çok daha geniş ben o kadar iddialı değilim ama merakla bekliyorum neler görürüz diye abiye daha az parça o yüzden risksiz geliyor bana
Gerci orasi oyle ama hemen hemen sokak modasin da en ufak rutuslarla tarz bir kombin yaratabilmek bana daha kolay geliyor gibi =)

Sagolasin lisam =)

İnsallah kuzum sen olsan hangi kategoride yarismak isterdin =)

Canım ankettede oyumu kullandım.Her kategoriye uyarım ,sonuçta hepimiz her kategoriden giyiniyoruz duruma göre.Spor şıklıkta biraz zorlanabilirim zira pek spor giyinmiyorum Bakalım çoğunluk ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…