- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
-
Tomslarinla bu yarismaya katilmani istiyorym tolinnnnnn =) anketi actimmabiye falan görmek istemiyorum sokak modası yapılsın pleaseeee
tomslarımla olmaz ama bi düşüneyım belkı katılırım:)Tomslarinla bu yarismaya katilmani istiyorym tolinnnnnn =) anketi actimm
Olabilir şık bi pazar arabasıyla katılırdim hahaPazara gitme konsepti : P
Katıl katıl ama simdi anketi oylayalim=)tomslarımla olmaz ama bi düşüneyım belkı katılırım:)
Merhaba hanimlar !
Kadınlar kulubünun en şık , en tarz üyesini seçmek için buradayız !
Oluşturmuş oldugum kombine ve kendime sonuna kadar güveniyorum diyorsaniz ; hodri meydan diyoruz !
Öncelikle yarışmanın içerîklerinden sizlere bahsedeyim..
-İlk olarak yarisma konsepti , açık oylamaya sunulacak , çıkan sonuçlar dogrultusun birinci bölümün konseptine karar verilecektir..
-Yarışmaya katılacak olan arkadaslar, oluşturmuş olduklari kombinleri bana özel mesaj yoluyla gonderecekler..
- Resimler de yüzünüzün görünmesi şart değil, resimlerde gerekli düzenlemeler ( yüz karalama , kafa bolgesini boyama , kesme ve kırpma ) gibi îşlemler ben tarafından , istek üzerîne yapılacaktır..
- Birinci olan üyemize , profilim de yer alan √ En tarz üye √ kuşağı verilecek ve her yarışma da oldugu gibi küçük hediyelerimiz olacaktir..
- Katılım sayısı beklenenin altında olursa, yarışma iptal edilecektir..
Herkesi bekliyoruz..
Anketimiz üç gün aciktir..
Benim de gönlümden sokak modası gecıyorAbiye düğün kolaya kaçmak oooh al portföyü bittisokak modası olmalı
Sagolasin lisam =)Hayırlı olsun yeni yarışma canımKesinlikle çok keyifli olacak.Bende varım
Bence de =) fikir olur bizler icin de..hadi bakalım. harika bir yarışma daha başlıyor.
bu sitede çok şık üyeler olduğundan eminim..
onlardan güzel kombinler çıkacaktır.
Sokak modası çok daha geniş ben o kadar iddialı değilim ama merakla bekliyorum neler görürüz diye abiye daha az parça o yüzden risksiz geliyor banaBenim de gönlümden sokak modası gecıyor
Albumlerden takip ettigim kadariyla cok iyi giyinen arkadaslar var umarim onlari bu yarismada gorebiliriz..
Abiye kategorisi bence hic kolay degil =)
Gerci orasi oyle ama hemen hemen sokak modasin da en ufak rutuslarla tarz bir kombin yaratabilmek bana daha kolay geliyor gibi =)Sokak modası çok daha geniş ben o kadar iddialı değilim ama merakla bekliyorum neler görürüz diye abiye daha az parça o yüzden risksiz geliyor bana
Sagolasin lisam =)
İnsallah kuzum sen olsan hangi kategoride yarismak isterdin =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?