En Tarz Üye Yarışması ✄ Konsept Seçme Anketi ✄

Yarisma konseptimiz ne olsun

• spor şıklık

OY: 18 14,9%
  • düğün

OY: 3 2,5%
  • Eş,dost,sevgili ile buluşma

OY: 9 7,4%
  • abiye dünyası

OY: 4 3,3%
  • sokak modası

OY: 84 69,4%
  • diger ( lutfen belirtiniz )

OY: 3 2,5%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .
Canım ankettede oyumu kullandım.Her kategoriye uyarım ,sonuçta hepimiz her kategoriden giyiniyoruz duruma göre.Spor şıklıkta biraz zorlanabilirim zira pek spor giyinmiyorum :KK6::KK6::KK6:Bakalım çoğunluk ne diyecek En Büyük KK
Sen tam kokoşsun ya

annemdemisti_133318501517.jpg

Bu sefer olur inşallah bence çok eğlenceli olurr:KK76:
Olacak gibi inşallah =)
Valla moda her saniye bi ileri bi geri giden bir şey çok katılım olsa süper olur..
Bu yarışmamıza katılım olursa bu yarışma hemen hemen her ay yapılacak
Özellikle de yılbaşı gecesine özel =) inşallah tutar ..

Olacak gibi inşallah =)
Valla moda her saniye bi ileri bi geri giden bir şey çok katılım olsa süper olur..
Bu yarışmamıza katılım olursa bu yarışma hemen hemen her ay yapılacak
Özellikle de yılbaşı gecesine özel =) inşallah tutar ..
Oo yilbaşı çok guzel olur yaa

Hayırlı olsun,yarışma süper olmuş :) Oyumu abiyeden kullandım fakat sokak modası taraftarıyım,geride alamadım oyu :)

Oo yilbaşı çok guzel olur yaa
Evet güzel olur , o geceye özel hemen hemen herkes abiye tarzı klasik rahat tarzda bir şeyler giyiyor..
Yok mu şöyle herkese meydan okuyan ya !

Yılbaşında napıyorsun ? aslında şıklara pijama partisini de ekleyecektim fakat komik kaçar diye eklemedim
Diğer bölümüne girer diye ayrı bir seçenek sunmadım =)

Henüz E="Margarikotin, post: 37913311, member: 364684"]Evet güzel olur , o geceye özel hemen hemen herkes abiye tarzı klasik rahat tarzda bir şeyler giyiyor..
Yok mu şöyle herkese meydan okuyan ya !

Yılbaşında napıyorsun ? aslında şıklara pijama partisini de ekleyecektim fakat komik kaçar diye eklemedim
Diğer bölümüne girer diye ayrı bir seçenek sunmadım =)[/QUOTE]
Henuz bir planim yok küçük bi ihtimal erkek arkadasmla büyük bi ihtimal arkadaşlarımla olurum ama evde mi olurum mekana mi giderim orasi kesin degilll evde kafayi da bulabiliriz:KK53:

Back
X