- 10 Ocak 2014
- 30.831
- 47.062
- 798
- Konu Sahibi Huy Meselesi
Makyajdaki gibi olsun, yarışmacıların olduğu belli olmasın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle olacak canım taraf tutulmasın diye =)Makyajdaki gibi olsun, yarışmacıların olduğu belli olmasın![]()
Sen tam kokoşsun yaCanım ankettede oyumu kullandım.Her kategoriye uyarım ,sonuçta hepimiz her kategoriden giyiniyoruz duruma göre.Spor şıklıkta biraz zorlanabilirim zira pek spor giyinmiyorumBakalım çoğunluk ne diyecek
![]()
En iyisiÖyle olacak canım taraf tutulmasın diye =)
Düşünebilirim yok katılıcam demek varSokak modasi olursa katilmayi dusunebilirimmm:)
Oooooo tamammmm anlastkDüşünebilirim yok katılıcam demek varo kadar konu takip ediyorsun sana hodri meydan diyorum !
![]()
Sağolasın canım =) Mutfakta ki marifetlerini burada da görmek istiyorummmmmmmmMargarincim hayırlı olsun yarışmaEmeklerine sağlık şimdiden
![]()
Hadi bakalim hanimlar merakla bekliyoruzz. Şöyle 40 50 kişi katilsa ne güzel olur..
ben de sokak modasi dedim![]()
Aynen canım =) Geçtiğimiz zamanlarda da yapılmıştı ama fazla katılımcı olmamıştı..Oooooo tamammmm anlastkzevkli olcaga benziyor
![]()
Bu sefer olur inşallah bence çok eğlenceli olurrAynen canım =) Geçtiğimiz zamanlarda da yapılmıştı ama fazla katılımcı olmamıştı..
Olacak gibi inşallah =)Bu sefer olur inşallah bence çok eğlenceli olurr![]()
Oo yilbaşı çok guzel olur yaaOlacak gibi inşallah =)
Valla moda her saniye bi ileri bi geri giden bir şey çok katılım olsa süper olur..
Bu yarışmamıza katılım olursa bu yarışma hemen hemen her ay yapılacak
Özellikle de yılbaşı gecesine özel =) inşallah tutar ..
Evet güzel olur , o geceye özel hemen hemen herkes abiye tarzı klasik rahat tarzda bir şeyler giyiyor..Oo yilbaşı çok guzel olur yaa
Bende göremiyorum okyim..canım oy kullananları göremiyorum. ben. sizler görüyor musunuz