En Tarz Üye Yarışması ✄ Konsept Seçme Anketi ✄

Yarisma konseptimiz ne olsun

• spor şıklık

OY: 18 14,9%
  • düğün

OY: 3 2,5%
  • Eş,dost,sevgili ile buluşma

OY: 9 7,4%
  • abiye dünyası

OY: 4 3,3%
  • sokak modası

OY: 84 69,4%
  • diger ( lutfen belirtiniz )

OY: 3 2,5%

• Ankete Katılan
    121
  • Anket Kapalı .

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.451
898
Merhaba hanimlar !

Kadınlar kulubünun en şık , en tarz üyesini seçmek için buradayız !

Oluşturmuş oldugum kombine ve kendime sonuna kadar güveniyorum diyorsaniz ; hodri meydan diyoruz !

Öncelikle yarışmanın içerîklerinden sizlere bahsedeyim..

-İlk olarak yarisma konsepti , açık oylamaya sunulacak , çıkan sonuçlar dogrultusun birinci bölümün konseptine karar verilecektir..

-Yarışmaya katılacak olan arkadaslar, oluşturmuş olduklari kombinleri bana özel mesaj yoluyla gonderecekler..

- Resimler de yüzünüzün görünmesi şart değil, resimlerde gerekli düzenlemeler ( yüz karalama , kafa bolgesini boyama , kesme ve kırpma ) gibi îşlemler ben tarafından , istek üzerîne yapılacaktır..

- Birinci olan üyemize , profilim de yer alan √ En tarz üye √ kuşağı verilecek ve her yarışma da oldugu gibi küçük hediyelerimiz olacaktir..

- Katılım sayısı beklenenin altında olursa, yarışma iptal edilecektir..

Herkesi bekliyoruz..

Anketimiz üç gün aciktir..

Son düzenleme:
Merhaba hanimlar !

Kadınlar kulubünun en şık , en tarz üyesini seçmek için buradayız !

Oluşturmuş oldugum kombine ve kendime sonuna kadar güveniyorum diyorsaniz ; hodri meydan diyoruz !

Öncelikle yarışmanın içerîklerinden sizlere bahsedeyim..

-İlk olarak yarisma konsepti , açık oylamaya sunulacak , çıkan sonuçlar dogrultusun birinci bölümün konseptine karar verilecektir..

-Yarışmaya katılacak olan arkadaslar, oluşturmuş olduklari kombinleri bana özel mesaj yoluyla gonderecekler..

- Resimler de yüzünüzün görünmesi şart değil, resimlerde gerekli düzenlemeler ( yüz karalama , kafa bolgesini boyama , kesme ve kırpma ) gibi îşlemler ben tarafından , istek üzerîne yapılacaktır..

- Birinci olan üyemize , profilim de yer alan √ En tarz üye √ kuşağı verilecek ve her yarışma da oldugu gibi küçük hediyelerimiz olacaktir..

- Katılım sayısı beklenenin altında olursa, yarışma iptal edilecektir..

Herkesi bekliyoruz..

Anketimiz üç gün aciktir..

Hayırlı olsun yeni yarışma canım :KK9::KK9::KK9:Kesinlikle çok keyifli olacak.Bende varım :KK23::KK23::KK23:

Benim de gönlümden sokak modası gecıyor

Albumlerden takip ettigim kadariyla cok iyi giyinen arkadaslar var umarim onlari bu yarismada gorebiliriz..

Abiye kategorisi bence hic kolay degil =)
Sokak modası çok daha geniş ben o kadar iddialı değilim ama merakla bekliyorum neler görürüz diye abiye daha az parça o yüzden risksiz geliyor bana

Sokak modası çok daha geniş ben o kadar iddialı değilim ama merakla bekliyorum neler görürüz diye abiye daha az parça o yüzden risksiz geliyor bana
Gerci orasi oyle ama hemen hemen sokak modasin da en ufak rutuslarla tarz bir kombin yaratabilmek bana daha kolay geliyor gibi =)

Sagolasin lisam =)

İnsallah kuzum sen olsan hangi kategoride yarismak isterdin =)

Canım ankettede oyumu kullandım.Her kategoriye uyarım ,sonuçta hepimiz her kategoriden giyiniyoruz duruma göre.Spor şıklıkta biraz zorlanabilirim zira pek spor giyinmiyorum :KK6::KK6::KK6:Bakalım çoğunluk ne diyecek En Büyük KK

Back
X